Minun palveluni -kirjautumisnakyma ei aukea

Olen yrittanyt avata minun palveluni kirjautumisnakyman seka Chromella (Version 85.0.4183.121) etta Safarilla (Version 14.0 (15610.1.28.1.9, 15610)). Koneeni on MacOS . Kirjautumisnakyma ei aukea niin etta voisin tunnukseni antaa ja kirjautua sisaan. Selaimessa nakyy etta yrittaa jatkuvasti ladata auki jotain sso.dna.... nakymaa muttei se koskaan lopu. Missa mattaa?

Kommentit

• Hei KP!

Kyse on yleisestä viasta jonka takia Minun palveluuni kirjautuminen ei nyt onnistu. Vika pyritään saamaan kuntoon mahdollisimman pian. Pahoittelut koituneesta haitasta!