Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

MINUN palveluni -SOVELLUS

hei
Miksi ei ole minun palveluni -SOVELLUS google play store tai apple store
sami Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

  • Hei Sami!

    Meillä ei ole toistaiseksi vielä sovellusta itsepalveluun, toivotaan että tällainen saataisiin piakkoin!
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • ONKO LUMIA 620 älypuhelin?
    pauli eskelinen
  • @ pauli eskelinen

    "ONKO LUMIA 620 älypuhelin? "

    Kyllän se on älypuhelin , mutta laitteen Windows Phone käyttis on jo menneen talven lumia ja saattohoidossa.

    En suosittele , vaan tarjolla on myös halpoja Android-puhelimia.
    Veikko

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.