Minunpalveluni.dna.fi kirjautuminen

Se sähköposti on vanhentunut, millä olen kirjautunut  minundnaahan.  Ja joku muu yhteydenottokeino pitäisi löytyä, kuin se että puhelimella joutuu ottamaan yhteyttä ja sitten se puhelu maksaa maltaita.

Anna Liisa Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Sähköpostitilin ei tarvitse olla käytössä , että sillä voi kirjautua Minun palveluihin.

Siis jos muistat sen vanhetuneen sähköpostiosoitteesi ja salasanan Minun palveluun , niin voit sillä kirjautua palveluun ja siellä sitten vaihtaa kirjautumisessa käytämäsi uuteen , joka toimii. Sen uuden tunnuksen tulee toimia , että voit sinne saapuvan vahvistuslinkin saada , jolla uusi tunnus aktivoituu.
    Veikko
  • Hei Anna Liisa!

Mikäli et muista tunnuksia palveluun, niin otathan siinä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme jossa voidaan päivittää uusi sähköpostiosoitteesi.

Tavoitat asiakaspalvelumme myös Oma DNA -sovelluksen chatin kautta. Lataa sovellus iOS-puhelimeen App Storesta tai Android-puhelimeen Google Play -kaupasta.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Kiitos.
    Oma DNA sovelluksen lataaminen ei hyödyttänyt, koska sovelluksen käyttö vaatii kirjautumisen. Kirjautuminen ei onnistu, koska dna:n nykyinen salasana ei ole tiedossa. Eli asiakaspalveluun ei voida olla sitä kautta yhteydessä.

-> Tarvitaan uudet salasana, mutta tätä varten on päivitettävä sähköpostiosoite, sillä kirjautumiseen käytetty sähköposti on vanhentunut tai lukittu.

-> Tai on voitava luoda uusi dna tunnus eli rekisteröidyttävä uudelleen.

Anna Liisa
  • Puhelinpalvelumme tavoittaa numerosta 044 144 044. Soittaminen numeroon maksaa normaalin kotimaanpuhelun verran.