Missä on vika?

Siis missähän tässä on vika kun puhelin ei lataa google playsta sovelluksia eikä suostu päivittään niitä ja yhdistän puhelimesta netin kannettavalle koneelle ja netflix ei toimi siinä eikä puhelimessa. Lataa vaan. Siskolla on tunnukset netflixiin ja sillä toimii. Joten vika on jossain mutta missä? Ja youtube on puhelimessa tooooooosi hidas

Kommentit

• Hei Marjo, tuo kuulostaa enemmänkin siltä että puhelin on vain jumissa, olethan jo käynnistänyt puhelimen vain uudelleen?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Voipi olla , että Google Play-sovellusta pitää vähän virvoitella.

https://support.google.com/googleplay/answer/7513003?hl=fi​​​
    Veikko
  • Hei, itselläni 4G+ WiFi B715  modeemi. NAS verkkolevy oli kytketty rj45:lla. Modeemiin kytketty 13 laitetta. 4 laitetta rj45:lla ja loput wlanin kautta. Laitteita on tullut ajansaatossa lisää. NAS levyltä avattavien ja sinne tallennettavien tiedostojen vaste-aika on kasvanut tajuttomasti. Windows näyttää, että siirtonopeus olisi vain luokkaa 16 kt/s eli todella hidas, välistä tämä jumitti kokonaan. NAS:ssa ja modeemissa viimeisimmät päivitykset. Kun menin NAS:n ylläpito-ohjelmaan niin sen näytti, että sillä ei olisi internet yhteyttä mikä vaikutti erikoiselta. NAS buutattu muutamaan otteeseen. Kokeilin modeemin hallintatyökalun kautta tiputtaa muita laitteita ei aktiiviseksi. Tämän jälkeen NAS sai nettiyhteyden ja tiedostojen tallennus toimi taas suht.normaalisti. Laitteen spekseissä lukee, että siihen saa liitettyä useita kymmeniä laitteita. Mistä tuo ongelma voisi johtua, joudunko jatkossakin tiputtelemaan muita laitteita ei-aktiiviseksi jotta verkkolevylle tallennus onnistuu?
    Jamppa
  • @Jamppa
    Itse olen yllättynyt Huawei B715 hyvästä toiminnasta. Juuri katoin niin mulla on 18 aktiivista laitetta sen DHCP:ssä ja lisäksi 21 kpl mitkä näkyy luettelossa, mutta offline tilassa tällä hetkellä.

2kpl NAS:eista tulee iso tiedosto 30-60 Mt/s (240-480 Mbit)
    Tietokoneelta toiselle siirtyy Kaapelilla n.80 Mt/s (640 Mbit).

Että kyllä tuo Huawei jaksaa välittää tavaraa ihan kiitettävästi...
    JJJ
  • Kyllä varmaan laite ok, mutta joku tuossa kombossa tai asetuksessa mättää. Ei siirtonopeus voi olla kilotavujen luokkaa per s. Tarkennuksena että läppärissä win10 ja Seagaten nas levy.
    Jamppa