Missä Subin ohjelmatiedot??

Ei näkynyt eilen eikä näy tänään eikä DNA:n verkkosivullakaan näy ohjelmaoppaassa viikoksi eteenpäin.

Kommentit

• Hei!

Sub ja Sub HD -kanavien ohjelmatiedoissa on tällä hetkellä kaapeliverkossa yleistä vikaa. Vika on parhaillaan korjauksessa ja pyrimme saamaan ongelman kuntoon mahdollisimman pian. Pahoittelut aiheutuvasta häiriöstä!

DNA Hanna palveluneuvoja
  • Ohjelmatiedoissa on vikaa jatkuvasti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ihmettä jo vuosi odoteltu