Missä vaiheessa aktivoin uuden sim-kortin?

Ostin uuden puhelimen ja sain samalla uuden nano-sim-kortin. Nyt on tarkoitus siirtää vanhan puhelimen tiedot Phone clone-sovelluksella uuteen.
Laitanko uuteen jo ensin uuden sim-kortin ja aktivoin liittymän?
Vai voiko käyttää tuota sovellusta ensin? Silloin vanha puhelin vielä toimisi kloonauksen jälkeen kaiken varalta, ja vasta kun olisi uusi ok, niin aktivoisi sim-kortin.
SL Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei SL!

Onko kyseessä siis uusi liittymä vai oletko siirtämässä numeroa toiselta operaattorilta?
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Vanhassakin puhelimessa on DNA:n liittymä, se sama numero laitettu myymälässä tuohon nano-kortille.
    SL
  • SIM-kortilla ei ole tietojen kopiointiin tässä vaikutusta. Uuden puhelimen käyttöönotossa pitää yleensä olla jokin SIM-kortti laitteessa sisällä joten kannattaa tuo uusi kortti aktivoida ja ottaa samantien käyttöön uudessa laitteessa.