Mistä johtuu ilmoitus”valitsemasi numero ei ole käytössä, ole hyvä ja tarkistakaa numero”

Yritän soittaa ystävälleni joka on tällä hetkellä ulkomailla. Onko hän estänyt numeroni vai mistä tämä voi johtua. Entä meneekö viestit silloin perille jos puheluissa tulee tämä ilmoitus?
Alisa

Kommentit

• Vastaanottajan puhelin pudonnut pois verkosta.
    Sim-Kortti häiriö.
    Valitsitko numeron oman puhelimesi muistista ( Yhteystiedot )
    Koita näppäillä numero manuaallisesti.
    Agualung
  • Kokeilin manuaalisesti ja sama ilmoitus tuli.
    Alisa
  • Onko mahdollista,että joku toinen soittaisi omasta,
    puhelimestaan / numerostaan.
    Tai saisit lainata jonkun toisen henkilön puhelinta soittaaksesi sillä.

Sitten on mahdollista,että puhelin on pudonnut verkosta,tai sim-kortti häiriö,tai on vahingossa mennyt puhelimen soitonesto päälle.
    Koititko textiviestiä,??

Agualung
  • Ei ole mahdollista, valitettavasti.. mikä on soitonesto, numeroni estetty? Koitin mutta en tiedä menikö viestit perille
    Alisa
  • Soitonesto on,että toinen osapuoli valitsee puhelimestaan,
    soitoneston tietyistä numeroista.

Puhelimen asetuksista löytyy tälläinen toiminto.
    Estä tuntemattomat tai yksityiset numerot.

Textiviesti on lähtenyt puhelimestasi,mutta se voi jäädä
    odottamaan,että vastaanottaja saa sen luettavakseen.

Onko sitten niin,että on yksinkertaisesti numero vaihtunut,
    eikä ole vielä sinulle ilmoittanut uutta numeroaan.
    Agualung
  • Eli numeroni on voitu estää tai sitten hän on vaihtanut sen?
    Alisa
  • Tiedän myös että kyseisellä henkilöllä on Suomessa prepaid liittymä, mikä numero minulla on ja hänellä on myös toinen puhelin missä ulkomainen liittymä. Sitä numeroa minulla ei ole🤔
    Alisa
  • Koska olet viimeksi ollut yhteydessä ystävääsi.
    Toimiko soitto / saitko yhteyden silloin normaalisti.

Agualung
  • En ole ikinä ennen soittanut hänelle tavallista puhelua. Olemme olleet yhteydessä vain eri pikaviestisovellusten kautta. Hetki ennen soittoa olimme yhteydessä pikaviestisovelluksen kautta. Meille tuli siis riitaa ja hän esti minut pikaviestisovelluksessa.
    Alisa
  • Esti sinut pikaviestisovellutuksessa.
    Sitten vaihtanut uuden liittymänumeron.
    Näin ollen et saa häneen varmaankaan yhteyttä.
    Agualung