Mistä käyttömaksut koostuu?

Puhelinlaskussani on usein muutama euro käyttömaksuja? Mistä nämä kertyvät?
Eetu Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Eetu!

Näet laskun erittelysivuilta tarkemmin mistä lasku koostuu. Mikäli tämäkään ei vielä selvennä tarpeeksi maksujen suhteen, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme jossa voidaan katsoa näitä vielä tarkemmin.

www.dna.fi/yhteystiedot
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Käyttömaksu ???  Miten multimedia
    Maksuja , viesti siten kyllä  laskua - lisää  , pitääkö olla Fifi vai mobiili , kun jämti liittymä , yhtäkkiä 109 e laskutus .
    Liis Saarinen
  • Hei Liis! DNA Jämpti -liittymässä puhelut ja tekstiviestit laskutetaan käytön mukaan. Myös MMS -viestit laskutetaan kappalemäärän mukaan.

Kuvat kannattaa lähettää esim. WhatsApp -sovelluksen kautta, jolloin ne menevät netin kautta, eikä niistä tule lisälaskua.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Paljonko maksaa MMS viestin lähetys.
    Tein ihan koemielessä yhden valokuvan lähetyksen xxx xxxxxxx numeroon.Se lähti puhelimestani ja meni perille vastaanottajalle.
    Riippuuko valokuvan koosta,sen hinta vai mistä.
    Onko jokaiselle MMS viestille sama kappalehinta.

Aqualung.
  • Hei, multimediaviestin hinta on 0,40e/kpl. DNA Rajaton -liittymät sisältävät rajattomasti puheluita ja teksti- ja multimediaviestejä kotimaassa ja EU/ETA-alueella, joten jos käytössä on Rajaton -liittymä, ei multimediaviesteistä veloiteta erikseen.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Jep,näyttäis olevan liittymä. DNA rajaton 4G.
    Aqualung.