Mistä käyttömaksut koostuu?

Puhelinlaskussani on usein muutama euro käyttömaksuja? Mistä nämä kertyvät?

Kommentit

• Hei Eetu!

Näet laskun erittelysivuilta tarkemmin mistä lasku koostuu. Mikäli tämäkään ei vielä selvennä tarpeeksi maksujen suhteen, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme jossa voidaan katsoa näitä vielä tarkemmin.

www.dna.fi/yhteystiedot
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Käyttömaksu ???  Miten multimedia
    Maksuja , viesti siten kyllä  laskua - lisää  , pitääkö olla Fifi vai mobiili , kun jämti liittymä , yhtäkkiä 109 e laskutus .
    Liis Saarinen
  • Hei Liis! DNA Jämpti -liittymässä puhelut ja tekstiviestit laskutetaan käytön mukaan. Myös MMS -viestit laskutetaan kappalemäärän mukaan.

Kuvat kannattaa lähettää esim. WhatsApp -sovelluksen kautta, jolloin ne menevät netin kautta, eikä niistä tule lisälaskua.