Mistä löytyy laskutuskauden tarkka, puhelukohtainen erittely?

Mistä löytyy laskutuskauden tarkka, puhelukohtainen erittely?

Asiakaspalveluun juuri Soitin ja sittiin että omilta sivuilta löytyy.

Kiitos tarkasta linkistä tai polusta jota pitkin pääsee oman puhelinliittymän puhelueritelyyn.

Dna asiakas Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei!

Löytyy Laskut -osiosta ja listalta laskun kohdalta Erittely -linkki. Sen jälkeen uudesta näkymästä halutun laskun riviltä Tapahtumat. Tämän jälkeen joko nimen tai numeron kohdalta klikatessa saa tarkan erittelyn auki.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Mistä löytyy laskun tiedot kesken kauden? Eli mitä on kertynyt kuluvaan päivään asti.
    Jari Lehtola