Mistä lunastetaan älykello joka tuli Honor 20 view puhelimen ennakkotilauksen yhteydessä.

Mistä tämä tarjous lunastetaan ja mitä tietoja siihen tarvitsee, en saanut minkäänlaisia ohjeita tämän tarjouksen lunastamiseksi ja mistään ei myöskään enää löydy linkkiä sivulle josta tämä älykello tarjous lunastetaan ?
Teemu Kelamaa Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Moi! Kaupanpäällinen tulee tilata itse osoitteesta www.honorhetki.fi

Sivulle syötetään yhteystiedot, uuden View 20 -laitteen IMEI-koodi sekä kuva laitteen ostokuitista tai etämyynnin lähetteestä. Honor toimittaa laitteen.