Mistä nykyään pääsee katsomaan tallenteita?

Aiempi kysymykseni poistettiin jostain syystä. Mistä sivujen äskettäisen päivityksen jälkeen pääsee katsomaan tallenteita? Ja miksei DNA missään kerro asiakkailleen, mistä tallenteita pääsee katsomaan? Miksi aihetta koskevat kysymykset poistetaan täältä tukifoorumilta?

Kommentit

• Hei Jaska!

Viestejä ei poisteta kuin painavista syistä, mutta osa viesteistä arkistoidaan jotta foorumi pysyy luettavana ja selkeänä.

Tallenteet löytyvät selainversiosta ylävalikosta kohdasta Tallenteet ja sovelluksen valikossa kohdassa Omat tallenteet.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Mistähän sellainen ylävalikko sitten löytyy? Ei ole enää tällä sivulla missä ennen:
    https://www.dna.fi/dnatv

Jaska
  • Oikea osoite on https://dnatv.dna.fi/ ja suora linkki tallenteisiin tässä.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Kyllä ne tallenteet edelleen löytyy samasta paikasta.
    https://tv.dna.fi/html5

A-P
  • Kiitos, nuo linkit toimivat. Ihmettelen kuitenkin, miksei tallenteisiin ole keskiviikkoillan päivityksen jälkeen enää mitään linkkiä tai painiketta siltä edellä linkittämältäni kirjautumissivulta, jota olen aina käyttänyt. Sinnehän minä menen, kun ei ole tullut myöskään tietoa siitä, että kirjautumissivun osoite olisi muuttunut, ja sieltä pääsee edelleen palveluiden hallintaan. Aiemmin siitä valittiin myös pääsy tallenteisiin, mutta enää sieltä ei pääse tallenteisiin. Minusta tämä on huononnus, ei parannus.
    Jaska