Mistä saa ostetun tuotteen sähköisen kuitin?

Moi 😀
Etsiskelin omilta sivuilta ostamani tuotteen kuittia.
Enpäs löytänyt.
Chatti ollu KOKO päivän täynnä. Miten voi olla kun pohtiinTeliaa tai Elisaa aina pääsee jutuille?

Mistä saa siis kuitin??
Olisin kysellyt chatista,mutta hankalaa kun sinne ei pääse
AnMarii Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Oletko katsonut sähköpostin.
    BQ24
  • Hei! Sähköpostiin toimitettu tilausvahvistus toimii tarvittaessa kuittina. Laitteista saa tarvittaessa takuutodistuksen asiakaspalvelustamme pyytämällä.

Voit pyytää takuutodistuksen esim. Oma DNA -sovelluksen chatin kautta, siellä voit lähettää aina viestin ja saat vastauksen kun viestisi käsitellään.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Moi

Kiitos molemmille.

Mutta chat on aina ruuhkainen en ymmärrä miten kilpailijoilla pääsee🤔
    AnMarii