Siirry uusimpaan kommenttiin

Mistä saan selville prepaid-liitymän saldon?

Hallussani on prepaid-liittymä ja en tiedä kuinka paljon saldoa on käytetty

Näytä paras vastaus

Kommentit

 • Hei!

  DNA:n prepaid-asiakkaana käytössäsi on mobiilisivusto m.prepaid.dna.fi. Vielä helpompaa on ladata puhelimeesi DNA Prepaid -mobiilisovellus, jonka kautta sivuston käyttö on kaikkein yksinkertaisinta.

  Mobiilisivustolla voit:

  tarkistaa liittymäsi puhelinnumeron, saldon, liittymätyypin ja voimassaoloajan
  ostaa datapaketteja
  kytkeä turvaominaisuuden
  ladata lataussetelin
  vaihtaa liittymäsi kielen
  Mobiilisivuston käyttö on maksutonta. Liittymäsi saldo ei kulu, vaikka puhelimesi siirtää dataa ladatakseen m.prepaid.dna.fi -sivun.

  Sivuston käyttö
  Mobiilisivustoa käyttääksesi mene DNA:n prepaid-liittymää käyttävällä puhelimella tai tabletilla osoitteeseen m.prepaid.dna.fi. Varmista, ettet ole yhteydessä WiFi- tai WLAN-verkkoon, jolloin liittymäsi automaattinen tunnistaminen ei onnistu.

  Mikäli puhelimesi internet-selain käyttää välityspalvelinta (proxy), voit saada tekstiviestin, jossa sinua pyydetään tunnistautumaan. Toimi viestissä olevan ohjeen mukaisesti ja tunnistaudu antamalla puhelinnumerosi. Tekstiviestillä tunnistautumista edellyttävät muun muassa Nokian Asha-mallit.

  Tuetut puhelinmallit
  Mobiilisivun tulisi toimia ainakin puhelimilla, joissa on nykyaikainen Windows Phone, iOS, Android tai Symbian -käyttöjärjestelmä. Tällaisia puhelimia ovat muun muassa kaikki Nokian Lumia, Applen iPhone ja Samsungin Galaxy-mallit. Voit ladata mobiilisovelluksen puhelimesi sovelluskaupasta.

  Asiointi DNA:n palveluissa puhelimilla, jotka eivät tue mobiilisivustoa
  Kaikki vanhemmat puhelimet eivät tue tietoturvan kannalta välttämättömiä tekniikoita, joten mobiilisivuston käyttö vanhemmilla puhelinmalleilla ei ehkä onnistu.

  Voit kuitenkin asioida muiden kanaviemme kautta:

  Saldon tarkistus: Lähetä tekstiviesti SALDO numeroon 14600
  Datapakettien osto: Mene osoitteeseen laturi.dna.fi
  Turvaominaisuuden kytkentä: Soita käyttöpalveluun 0800 412 582
  Lataussetelin syöttö: Soita käyttöpalveluun 0800 412 582
  Kielen vaihto: Soita käyttöpalveluun 0800 412 582

  DNA Ida T palveluasiantuntija
  Paras vastaus
 • Hei! Asun USA:ssa ja olen tulossa pariksi viikoksi Suomeen. Olen viimeksi kayttanyt prepaid-liittymaani joulun 2015 kieppeilla. Onko sama liittyma, sama numero edelleen kaytossani (vai mahdollisesti luovutettu jollekin toiselle)? Muistelen, etta joskus oli kuuden kuukauden 'raja'... Kiitos etukateen vastauksesta!!!

 • Hei TTM!

  Prepaid-liittymä vanhenee n. 6 kk kuluessa ellei sille ladata tuona aikana lisää saldoa. Luultavasti iittymäsi on siis ehtinyt jo vanhenemaan ellet ole ladannut sille saldoa tämän vuoden aikana. Jos haluat varmistaa asian niin olethan suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme, kiitos

  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • Moi

  Minulla on pitkään käyttämättä ollut prepaid sim. Kun laitan sen puhelimeen se kysyy Pin.koodin ja hyväksyy sen, mutta sitten puhelin ilmoittaa ettei siinä ole simmiä. Voisiko olla, että se on tyhjä tai aika joka se on ollut käyttämättä on ollut niiin pitkä, ettei se enää toimi?

 • Hei Heikki!

  Prepaid-liittymä vanhenee n. 6 kk kuluessa jos sille ei ladata sinä aikana saldoa. On siis mahdollista että liittymä on jo vanhentunut tai SIM-kortti voi olla muuten vioittunut. Jos haluat tarkistaa asian niin olethan suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme, kiitos.

  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • M.prepaid.dna.fi sivuston käytöstä, niin ei kyllä ole ilmainen sivusto... Olen aina käyttänyt Wlania. Välillä haluan kuitenkin tarkastella prepaidin saldoa, ihmettelin miten sitä kuluu niin nopeasti. Kuitenkin maksuerittelystä selvisi että datan käyttöön on kulunut jopa 3€, mikä voi johtua ainoastaan kyseisen sivun käytöstä. Harhaanjohtavaa mainostusta!

 • Mobiilisivuston käyttö on maksutonta. Liittymäsi saldo ei kulu, vaikka puhelimesi siirtää dataa ladatakseen m.prepaid.dna.fi -sivun.

  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Onko prepaid kortin käyttö riistakameroissa estetty jotenkin, aiemmin minulla toimi, mutta ei enään ole toiminut aikoihin?

 • Hei Tapio!

  Millainen prepaid-liittymä sinulla oli siis käytössä? Milloin liittymä on viimeksi toiminut?

  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • Hei.
  Mulla käytössä ns BlindShell-puhelin joka näkövammaisille ja sokeille tarkoitettu Android - puhelin. Puhelin käyttää puhe-eleitä. Miten onnistuu tässä luurissa prepaidin saldon tarkistus? Puh ei ole nettiä mutta myöhemmin tuleva päivitys sen tuo.

 • Hei Tuija!

  Prepaid-liittymän saldoa voit kysyä myös tekstiviestillä lähettämällä viestin SALDO numeroon 14600.

  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Hei
  Minulla on käytössä Super prepaid 4g .
  Miten sen saa vaihdettua esim rajaton prepaidiin ? Pitääkö siihen hakea uusi aloitus paketti vai miten ?

 • Hei Markku!

  Valitettavasti prepaid-liittymille ei ole mahdollista tehdä liittymätyypin muutoksia samaan tapaan kuin laskutusliittymille, joten jos haluat vaihtaa nykyisen prepaid-liittymäsi toiseen niin tulee sinun ostaa kokonaan uusi liittymä.

  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • Mitä ihmettä, miksi en saa vastausta prepaid saldo kyselyyni ja m.prepaid.dna.fi sanoo ettei liittymäni ole aktiivinen. Kuitenkin juuri tänään viimeksi soitin sillä?

 • Hei Taisto!

  Kannattaa ihan ensin testata laitteen uudelleen käynnistämistä. Jos mahdollista niin SIM-korttia voi myös testata toisessa laitteessa. Milloin olet viimeksi ladannut liittymällesi saldoa?

  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • Prepaid saldon voit myös tarkistaa viesti koodilla tähti 100 ruutu ja lähetä ja sillon tulee näyttöön paljonko on jäljellä saldoa JA kuinka kauan liittymä on voimassa,tämä on helpoin tapa ja nopein saada saldo selville.
  Kumma homma että TÄTÄ ei kukaan mukamas tiedä??

 • Miten voi tarkistaa salodon liittymästä jolla ei pääse lähettämään tekstiviestiä tai surffaamaan osoitteeseen? Eli mulla on esim. mökillä ohjaamassa ilmalämpöpumppua tällainen liittymä ja olisi kiva jos saldon näkisi jotenkin...

 • Voikos siitä ottaa korttia toiseen puhelimeen ja sillä lähettää kyselyn?
  Empä itekkää muuta keksis...

 • Toki kaikki on mahdollista, mutta se vähän syö tuota etäkäytön ideaa, jos pitää matkustaa fyysisesti paikanpäälle 😀 Toinen käyttökohde on mulla vastaavalla prepaidillä auton webaston etäohjaus ja sekin värkki on sen verran syvällä auton rakenteissa, ettei sitä ihan pienestä tee mieli ottaa pois 🙁

  no pitänee etsiä siihen sitten joku sellaisen operaattorin liitymä joka olisi kk-maksultaan edullinen ja jotenkin "etäkäytettävissä"

 • Hieman se risoo muakin kun ihan normi kännykän kuukausimaksut on DNA.lla nyt 2,50e/kk kun ennen oli 0,67snt/kk että siitä hyvästä saan maksaa että puhelin vaan on..
  Kohta käy samoin kuten kävi lankapuhelimissa että liittymien perusmaksut on SIKAMAISIA!! eikä moni vanhus ostele mitään älypuhelimia ,niille riittää se kestävä vanha Nokian kännykkä pitkäkestosella akulla!
  Kummaa pakkosyöttöä on tää nykyaika,jos otat jonkun niin pitää ottaa sitäkin mitä ei tarvitse ihme homma.

 • Hei Minun prepaid liittymä että saldo 25,00e ei riitä kun käytän 179000
  maksullisia tekstiviestejä Mikä on maksu jotta voin käyttää prepaid;ia
  Kemi 13.1-17
  Sulo Impiö Isoahonk.16

 • En saanut vastausta kysymyksee!
  Sulo Impiö

 • Prepaid liittymä n:179000 viestit ei toimi kun saldo 25,00e Millä saldomäärällä ne toimii
  Sulo Impiö Isoahonk.l6 Kemi

 • Hei Sulo!

  Palvelunumeroiden osalta minimisaldo riippuu täysin käyttämästäsi palvelusta, joten tarvittavaa minimisaldoa emme DNA:n puolelta pysty arvioimaan.

  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Mistä näen onko datapaketti voimassa?
  "tarkistaa liittymäsi puhelinnumeron, saldon, liittymätyypin ja voimassaoloajan

  ostaa datapaketteja"
  Yllämainittu voimassaoloaika lienee liittymän voimassaolo. Haluan tietää onko datapaketti olemassa ja voimassa vai onko data perushinnoittelussa.
  Kysyn tätä, koska ostin datapaketin eilen. Pari tuntia sen jälkeen tuli viesti "liittymällesi on kytketty perusdatahinnoittelu". Haluan selvittää, menikö lataus pieleen ja jos niin mistä syystä se meni pieleen. Vai oliko saapunut viesti edelliseen datapakettiin liittyvä "aiheeton viesti"?
 • Datapakettien tarkastelu onnistuu laitteen omalla selaimella osoitteessa m.prepaid.dna.fi ja datapaketteja voi myös ladata käyttämällä DNA Prepaid -sovellusta joka löytyy mobiililaitteen sovelluskaupasta
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Hyvä. Kokeilen tuota. kiitoksia.
  m

  PS Yleisohjeissa lukee

  "Mobiilisivustolla voit 

  ... 


  ostaa datapaketteja
   ...
  "
  Siinä voisi olla "ostaa ja tarkastella datapaketteja" kun sillä kerran voi myös tarkastella datapaketin voimassaoloa, päättymistä jne.


 • Hei
  Voinko saada jostain selville dataprepaidin liittymänumeron?Paketti hukassa, kortti muualla, tiedossa viitenumero jolla ladattu laturin kautta.
 • Minulla se ainakin näkyy viestikentässä ("DNA Laturi 041708xxxx") kun haen pankin tapahtumista viitenumerolla sen maksun.
  m

 • Danskessa ei löydy kuin viitenumero 71......
 • Hei Tauno,

  menemällä sivulle m.prepaid.dna.fi kyseisellä laitteella jossa sim-kortti on käytössä, näyttää sivu liittymän numeron.
  DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
 • Tämä ei toimi:
  Saldon tarkistus: Lähetä tekstiviesti SALDO numeroon 14000
  Tässä oikea tapa saada saldo DNA Prepaid numerolla ilman viivettä ja virheilmoituksia:
  Näppäile: *100# ja soita.

  Miksi nämä ohjeet puuttuvat?

  Ei mainoksia eikä tarjouksia! Kiitos
 • Hei. Dataprepaidista kysyisin. Voiko ladata uuden paketin ennen vanhan päättymistä siten että se aktivoituu kun vanha loppuu ?
 • Hei Jussi! Datan käyttöaikana tehty uusi datamääräpohjainen lataus lisää jäljelle jääneen datamäärän voimassaoloa uuden datapaketin voimassaolon mukaan.
  Jos lataat "aikaa", niin voit ladata varastoon yhden paketin odottamaan, se tulee käyttöön kun vanha paketti loppuu.
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Eli siis jos lataan kuukauden rajatonta käyttöä niin se aktivoituu kun nykyinen loppuu?
 • Eipäs jäänyt uusi paketti odottamaan, vaan se otettiin käyttöön heti vanhan paketin ajan umpeuduttua, vaikka vanhasta oli yli 10Gt dataa jäljellä.
 • Vasta muuten täältä palstalta löysin tuon *100# soita. Se toimii todella nopeasti. Miksi siit ä ei tiedoteta käyttäjille laajemmin ?
 • Pohdin myös samaa kuin Tessu. MInulla oli kanssa Dna Onni liittymän kk maksu 0,67 € ja nyt se on pari kuukautta 2,90 ja kesäkuun alusta 4,90€. Toisin sanoen  

  623 % hinnankorotus. Tämä kaikki alle puolen vuoden sisällä.


 • Dna prepaidin saldon ja voimassaolon saa myös selville soittamalla +358800412582, ilmainen. Siellä voi myös ladata R-kioskilta ostetun lataussetelin.
  Asiakaspalvelu voisi myös kertoa tämän eikä aina tuputtaa käyttämään nettiä.

 • sitä juuri ihmetteln että asiakaspalvelu ei kerro asiakkaalle tietoa. Mutta syy lienee siinä että kun opertaattoreilla on hinnat samat, niin nyt koitetaan saada prepaid-käyttäjiä liittymien käyttäjiksi. DNA ehkä tietoisesti rakentaa mielikuvaa että prepaid- littymä on hankala, koska on vaikea ymmärtää miksi tieustelu SALDO numeroon 14000 ei toimi.
 • Ida T,
  avaatko ystävällisesti tämän lauseesi merkitystä: "Datan käyttöaikana tehty uusi datamääräpohjainen lataus lisää jäljelle jääneen datamäärän voimassaoloa uuden datapaketin voimassaolon mukaan."

  Kaikki ostamasi data on käytettävä 3kk aikana, tai menetät käyttämättä jääneen datan. Ei auta, vaikka ostaisit uuden paketin ennen määräajan umpeutumista.
 • Tänään kello 22 helmikuun viimeisenä päivänä 2017 toimi saldotarkistukset viestinumeroissa 14000 ja 14600. Nopein ja kätevin on kuitenkin *100# soita,koska se tulee automaattisesti näytölle ja kertoo myös voimassaoloajan.
 • Tänään(1.3.17) klo 15 viesti SALDO numeroon 14000 toimii. Näyttää myös voimassaoloajan.
 • Numeroon 14600 toimii myös, mutta vastaus ei kerro voimassaoloaikaa.
 • J nopein edelleen *100# soita. Toimii edelleen ja kertoo voimassaoloajan.
 • Hei J! Löydät Dataprepaidin käytöstä ja lataamisesta tietoa käyttöohjeesta.

  Ohjeista kohta 5.4; DNA Dataprepaidin osalta liittymässä oleva datamäärä tai aika on käytettävissä myyntipakkauksessa merkityn ajan. Datan käyttöaikana tehty uusi datamääräpohjainen lataus lisää jäljelle jääneen datamäärän voimassaoloa uuden datapaketin voimassaolon mukaan. Muussa tapauksessa käyttämättä jäänyt vanhentunut datamäärä poistetaan. Ehtojen kohdassa ”8.Palvelun voimassaolo” on kuvattu käytön rajoittaminen ja päättyminen.

  Dataprepaidiin voi siis tehdä datamääräpohjainen latauksen, esim. 10 Gt/90 päivää: 19,90 €. Tälläinen lataus lisää jäljelle jääneen datamäärän voimassaoloa uuden datapaketin voimassaolon mukaan.
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Kiitos Ida T,
  Tuota selkeämmin sitä ei voi sanoa. Minun pitää sitten ottaa yhteyttä uudelleen asiakaspalveluun, joka on asiasta aivan eri mieltä.
 • Kuinka tarkistan dataprepaidin saldon?
  Käytössä mokkula ja pc eli en voi soittaa tai lähettää viestiä.
 • Hei Brian! Vaikka kyseessä onkin mobiilisivusto, voit tarkastella dataprepaid -liittymäsi saldon normaalisti myös tietokoneella osoitteessa m.prepaid.dna.fi
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Kun soitan Käyttöpalveluun ladatakseni lataussetelin, kännyn näyttöön tulee ilmoitus Puhelu ei ole sallittu. Lataus ei onnistu USSD viestilläkään, tulee viesti Tunnistamaton palaute

  Saldokysely SALDO 14000 toimii, saldoa oli jäljellä 0,25 EUR kun yritin latausta.
 • Hei Asko!

  Jos käyttöpalvelun numeroon 0800 412 582 soittaminen ei onnistuu niin voit ladata latausseteli myös Laturin kautta Latausseteli -välilehdellä. Jos tämäkään en onnistu niin suosittelen olemaan suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme, että voimme selvittää ongelmaa tarkemmin, kiitos.
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • Väheneekö saldo kun tiedustelen *100#.puheaikaa?
 • Hei Antti!

  Kyselystä ei veloiteta mitään. Saldon voit tarkastaa maksuttomasti myös mobiilisivustolla tai DNA Prepaid -mobiilisovelluksella. Android versio löytyy täältä ja iOS versio täältä.
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Vastasitte Brianille 24 pv sitten, että "Vaikka kyseessä onkin mobiilisivusto, voit tarkastella dataprepaid -liittymäsi saldon normaalisti myös tietokoneella osoitteessa m.prepaid.dna.fi". Tieto ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Yritin äsken useampaan kertaan, tuloksena aina teksti "liittymää ei tunnistettu" - siis sitä liittymää, johon teiltä kuitenkin tuli niitä tunnistautumislinkkejä. Pitkän linkin kirjoittaminen tietokoneelle puhelimen pieneltä näyttöruudulta on tosi hankalaa, näyttö kerkiää pimetä kahteen kertaan naputtelu-urakan aikana. Kaikilla meillä ei nähkääs ole - eikä tule - ns. älypuhelinta.

  Olisi mukavaa, jos uusisitte tämän kysymys-vastaus-palstan niin, että tuoreimmat olisivat ensin niin ei tarvitsisi rullata sivun loppuun saakka.
   


 • Olen rekisteröinyt prepaid liittymäni oma dna palvelussa. Uudessa minun palvelussa rekiströity prepaid ei näy. Prepaid on tietoturvalaitteessa, jolla ei voi tehdä saldokyselyä. Miten saan rekisteröimäni prepaid liittymän saldotiedon, viimeisen voimassaolopäivän sekä puk-koodin selvitettyä?
 • Hei Ripa!

  Jos et löydä kaipaamiasia tietoja Minun palvelustani, saat nämä tarvittaessa asiakaspalvelustamme.
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • hei.
  miksi saldo loppui vaikka en ole puhunut sekunttiakaan. oli 16 euroa saldoa.liittymä dna super prepaid.
 • Hei Aarre!
  Prepaid-liittymän saldo ei kulu itsestään, vaan saldolta veloitetaan aina jotakin tapahtumia. Jos olet esimerkiksi käyttänyt mobiilidataa, veloitetaan tästä hinnaston mukainen päiväveloitus.
  Tarkemmin saldon kulumista voidaan tarkistaa, jos olet yhteydessä asiakaspalveluumme.
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Samoin kävi mullakin saldo loppu,vaikka ei sekuntiakaan puhunut.Aarre sosittelen liittymän vaihtoa.

 • Saako vanhentunutta liittymää päälle dna n kautta vaiko haettava uusi kortti?
 • Hei Jukka,

  vanhentunutta prepaid-liittymää emme ikävä kyllä voi enää palauttaa joten sinun tulee hakea uusi kortti.
  DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
 • Sain lahjaksi 1Gt dataprepaidin joka on voimassa 6kk.
  Kortti on riistakamerassa. Jäljellä olevaa dataa en kai pysty tarkistamaan ilman kortin käyttämistä esim. kännykässä? Data on riittänyt jo kohta tuon 6kk joka on nyt umpeutumassa. Ajattelin ladata lisäaikaa, mutta vaihtoehdot ovat riistakamerakäyttöön aika/maksu-suhteessa kohtuuttomat. Lisäaikaa saa vain 3 kk ja hinta on ylimitoitettu käyttöön nähden. Aikaisempi 1 Gt on riittänyt 6kk ja nyt pitäisi ostaa 3kk parilla kympillä.
  Eikö tosiaankaan lisäaikaa pysty ostamaa vähemmällä datamäärällä pidemmäksi ajaksi?
  Riistakamerat ovat hurjaa vauhtia yleistymässä esim. mökkien valvontakäytössä.
 • Hei Hannu!

  Ainoastaan rekisteröidyn prepaid-liittymän saldon voi tarkistaa ns. etänä Minun palvelustani.

  DNA Dataprepaidille ei voi ladata lainkaan saldoa vaan ladattavissa ovat ainoastaan seuraavat datapaketit:
  •  30 vrk rajatonta käyttöä 19,90 e
  • 7 vrk rajatonta käyttöä 7,90 e
  • 10 Gt / 90 päivää käyttöä 19,90 e 
  • 30 Gt / 90 päivää käyttöä 29,90 e
  Datapaketin voi ladata seuraavissa kanavissa:
  • Laturi (laturi.dna.fi)
  • R-Kioski
  • Lataussetelit
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • miten saan tietää tämän hetkisen summan puhelin laskustani . käytössä normaali liittymä
 • Hei tuocco!

  Laskutusliittymän avoimet laskut ja kuluvan laskutuskauden saldon näet itsepalvelusta.
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • Mulla on kanssa ongelma jossa dna prepaid näkyi aiemmin, kun olin asianmukaisesti antanut tiedot. Nyt ei näy.
  Puhelimen käyttökin maksoi ensin 0,67 euron kk-maksu nousi 2.90 ja lähes välittömästi 4,90 . Moninkertainen hinnankorotus yht äkkiä.
 • Hei Martti!

  Tarkoitatko nyt siis ettet näe rekisteröidyn DNA Prepaid -liittymäsi tietoja DNA Minun palveluni -sivustolla? Tämä on tietoinen ominaisuus tällä hetkellä, valitettavasti vanhoja prepaid -liittymiä ei ole itsepalvelussa ainakaan toistaiseksi
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Saako rebait liittymään saman numeron jos kortti katoaa tai muuten turmeltuu.
 • Kyllä, prepaid liittymä tulee kuitenkin ensin rekisteröidä DNA Minun palveluni -sivustolla
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Hei,
  Miten saan siirrettyä rekisteröidystä prepaid-liittymästäni muutaman euron saldon takaisin itselle tai toiseen rekisteröityyn prepaid-liittymääni?

 • Moi, olen ostanut muutama päivän sitten DNA SUPER PREPAID R- kioskista. Olen laittanut SIM- kortti puhelimeen. Olen tarkistanut saldo- 6,90. En soittanut, eikä lähttänyt viestiä mihinkään. Tänään olen tarkistanut saldo- 0,00. Missä on minun rahaa???????
 • Hei Inna!

  Onko puhelimessa datayhteys käytössä? Olisiko tämä voinut kuluttaa liittymän aloitussaldon? Datan käytöstä ilman erillistä datapakettia veloitetaan 1,916 e/vrk.
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Kohta ois halvempaa käyttää entisajan lankaliittymää kuin nykyajan sovelluksia,maksa sitä maksa tätä koodaa sitä sun tätä ja kun akku loppuu tai sähköt talosta menee niin hommat on siinä.
  Vielä moni katuu lankapuhelimien poistoa,ainut mikä sen pimensi oli linjavika,nyt tarvitaan kaikenmoista pakettia jokaiseen hommaan mitään et tee ilman operaattorien suostumusta!
  Hinnat kohta matkapuhelimissa samat /kk kuin entisaikaan
 • Kuinka prepaid-liittymän saldon saa selville tietokoneen selaimelta? Saahan siihen sillä saldoa ostettuakin, joten kaiketi myös ajankohtaisen saldon - mutta mistä?
 • DNA Ida S. Onko dataliikenne oletuksena päällä Super Prepaid liittymissä? Jos on taikka ei, olisi sinun tullut kertoa se "sivuseikka" vastauksessasi - ja onpa "ovela" tapa nollata asiakkaalta saldot. Näin menetteli esim. Tele Finland (nyk. Telia) oletusarvoisesti liittymillään (prepaidien kohdalta heillä ei tietoa). On totaalisen itsestäänselvää ettei milloinkaan dataliikenne saa olla oletuksena päällä, vaan että se on laitettava itse päälle, ja mieluiten vielä erikseen aktivoitava. Siten ei tule "tahattomia" varkauksia.
 • Oletko kokeillut tarkistaa saldon prepaid-sivustolla http://m.prepaid.dna.fi/

  Mikäli et käytä kyseisen liittymän internet-yhteyttä, valitse "tunnistaudu tekstiviestillä" ja seuraa ohjeita.

  Käsittääkseni saldon pitäisi näkyä myös Minun Palveluni-sivustolta https://minunpalveluni.dna.fi/ jos luo tunnuksen tuonne ja rekisteröi prepaid-liittymänsä.

  Yksi pieni ongelma tässäkin on. Dna:lla on neljä erilaista prepaid-liittymätyyppiä. Missään ei kerrota, minkä prepaid-liittymän voi rekisteröidä ja mitä taas ei voi rekisteröidä. Joten ei muuta kuin kokeilemaan, onko oma prepaid sopiva vai ei.

  Tiedonsiirto on oletuksena päällä Super Prepaid-liittymissä. Jos tiedonsiirtoa ei halua käytää, se pitää poistaa puhelimen asetuksista.

  Dna:n prepaid-liittymien saldoja ei voi siirtää liittymästä toiseen. Suomessa yksikään operaattori ei tarjoa tällaista mahdollisuutta.

  Toiminne kuulostaa kyllä kätevälle ja jotkut saksalaiset operaattorit sitä tarjoavatkin. Sitä tosin vähän hämmästelen, eikö tällainen palvelu johda ongelmiin liittymäsaldojen näpistelyn myötä?
 • Pakko taas ihmetellä teidän touhuja. Minulla on siis kakkospuhelimessa DNA Super Prepaid ja nyt äsken sain viestin, että saldoa siinä on jäljellä alle 5€. Toukokuun lopussa saldoa oli vielä vajaa 15€. Tämä on mielenkiintoista, koska en ole kesäkuussa käyttänyt koko puhelinta. Ja EI, mobiilidata EI ole koskaan ollut puhelimessani päällä, koska käytän liittymääni vain puheluiden soittamiseen..Kysymys kuuluukin: Miten tämä on mahdollista?
 • Olen rekisteröinyt kaksi prepaid data liittymää, mutta molempien saldo näyttää nolla. Toisen pääsen tarkistamaan m.prepaid.dna.fi sivuilta, mutta toinen on autossa ja olisi hyvä jos näkyisi tuolla Minun "palveluni" sivuilla. Miksi saldo ei päivity?
 • Data Prepaid liittymään voi ladata ainoastaan dataa, ei saldoa, joten näiden liittymien saldon tuleekin olla nolla.

  Tosin, eikö Minun Palveluissani sitten näy käytettävissä olevan datan määrä? Tuo on kyllä iso puute, sillä harvaan autoon pystyyn asentamaan VPN-yhteyttä, jotta m.prepaid.dna.fi pääsisi käsiksi.
 • Inna Gavrilovaja ja Hämmentynyt asiakas, Dna on muuttanut, eli käytännössä nostanut tiedonsiirron hintaa Super Prepaid-liittymissä kesäkuusta alkaen.

  Varmistakaa toistamiseen, että tiedonsiirto on todellakin ehdottomasti suljettu pois käytöstä puhelimistanne. Dna veloittaa nykyään 0,99 €/vrk pelkästä aukiolevasta tiedonsiirtoyhteydestä, vaikka dataa ei siirtäisi tavuakaan.

  Lue myös viestiketju saldo häviää. • Jos lähetän viestin numeroon 14000 SALDO niin se sano että viestiä ei ole lähetety
 • Moi,

  Ostin lapselleni yksinkertaisen rannekellopuhelimen, jolla ei voi soitella ja tekstailla saldonumeroihin (eikä vastaanottaa tekstareita). Pystynkö jotenkin tarkistamaan Super Prepaid -liittymän saldon vaihtamatta SIM-korttia toiseen puhelimeen?
 • Hei Tuomas!  Rekisteröidyn prepaid-liittymän saldon voi tarkistaa ns. etänä Minun palvelustani.
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Oma asiani korjaantui sillä, että käynnistin puhelimeni uudestan. Pitää näköjään tulevaisuudessa käynnistää laite päivittäin, ihan vain varmuuden varalta, jos keksitte taas jonkun uuden tavan lypsää ihmisiltä rahaa. Mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että menetin tässä farssissa 10€. Onnekseni ei ollut paljon enempää saldoa. Tietääpähän tästä lähtien, etta lataa vain pikkusummia kortille, jos nyt ylipäätään enää käyttää teidän firman palveluita ollenkaan. On nimittäin vielä hyvin muistissa IP-palveluviesti sekoilutkin..
 • Eikös sitä datan määrää vois saada näkyviin myös webbisivuille (minun palveluni)? Nyt näkyy nyt vain m.prepaid.dna.fi sivustolla, minne autosta tai muistakaan tyhmemmistä laitteista ei pääse käsiksi.
 • Hei Petri!

  Jos kyseessä on rekisteröity prepaid liittymä, voit tarkastaa liittymän saldon itsepalvelusta.
  DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
 • Kyseessä on rekisteröity prepaid liittymä ja isepalvelu näyttää sivuillaan 0,00 Gt, vaikka dataa on vielä jäljellä. Olisi kiva päästä näkemään datan määrä myös tuolla itsepalvelun sivuilla eikä vain tekstivietsillä tai m.prepaid.dna.fi sivuilla.
 • Sama ongelma kuin PetriP kirjoitti. Minun palveluni näyttää dataprepaidin saldoksi 0,00 Gt, vaikka juuri on saldoa lisää ladannut. Näin on ollut jo pitkään. Saman teki toisen dataprepaid liittymän kanssa. Tässä viestiketjussa palveluneuvoja antavat monia ohjeita saldon tarkistamiseksi. Myös viitataan tähän 'minun palveluuni'.  Samoin, jos selaimen kautta yrittää tarkistaa, tulee ilmoitus: liittymää ei tunnistettu, tämän jälkeen pyydetään lähettämään tekstiviesti ja paluuviestinä pitäisi avautua linkki jonnekin, mutta vaan ei avaudu...  Kaiken tämän jälkeen on epäselvää, mikä dataprepaid liittymän saldo on.Timpa
 • Tämä on tiedossa oleva ominaisuus, DNA Minun palveluni -sivustolla ei näy liittymälle ladatut datapaketit, tämän tiedon saa m.prepaid.dna.fi mobiilisivulta
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Onko tiedossa oleva ominaisuus vai vika, että nettisivulla tehdyn prepaid-liittymän rekisteröinnin jälkeen sitä ei minun palveluni sivuilla näy liittymälistalla?

  Tänään rekisteröin liittymän jokin aika sitten, eikä se minun palveluissa näy.
 • Hei Jn!

  Jos liittymä ei jostain syystä näy itsepalvelussa niin olethan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme, että voimme tarkistaa onko liittymän rekisteröinti mennyt varmasti läpi, kiitos.
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • Hei! Tilasin DNA Super Prepaidiin 30vrk rajoittamattoman datapaketin. Nyt kun katson datapakettejani m.prepaid.dna.fi sivustolta, tilaamani datapaketti on "Varastossa". Mitä tämä tarkoittaa? Mitään aiempia paketteja liittymässäni ei ole? Onko tuo 30vrk rajoittamaton datapaketti nyt siis käytössä vai ei (varastossa)? Vai pitääkö minun ensin käyttää jäljellä oleva saldo "ryöstöhinnalla" loppuun ennen kuin tilaamani 30vrk paketti on käytössä?
 • Hei Simo!

  Olehan jo siis aktivoinut liittymän käyttöön? Jos liittymältä on lähtenyt jo yksi 0,99 e/vrk veloitus tiedonsiirrosta niin ostamasi datapaketti astuu voimaan vasta kun vuorokausi vaihtuu ja liittymällä ei siis ole mitään jo olemassa olevaa pakettia aktiviisena.
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • Latasin prepaidiin datapaketin kun edellistä pakettia oli vielä paripäivää voimassa. Parinpäivän jälkeen vanhan paketin loppuessa ja uuden kytkeytyessä päälle (?) tuli viesti "liittymällesi on kytketty perusdatahinnoittelu". Muistaakseni sama juttu käsi viimeksi. Onko tämä normaalia. Tuo aiheeton (?) viesti aiheuttaa turhia sydämentykytyksiä ja hermoromahduksia.

 • Hei Mikko!

  Käytännössä vanha datapaketti aina poistuu ja tuosta tulee ilmoitus, jonka jälkeen uusi datapaketti astuu voimaan.

  Tämä ei toki alkuperäistä ongelmaa suoraan korjaa, mutta jos lataat puhelimeesi DNA Prepaid -sovelluksen laitteen sovelluskaupasta niin voit ladata datapaketteja suoraan sovelluksen kautta, samalla tämä päiväveloitus vain poistuu.

  Ja jos haluat palata takaisin päiväveloitukseen, tulee liittymän rekisteröinti vain poistaa sovelluksen asetuksien kautta ennen sovelluksen poistamista, pelkkä sovelluksen poistaminen ei tätä tee
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • pasa firma koko dna tolkuttomat hinnat prepaidilla eikä saa rinnakkais
  simiä.
 • >>samalla tämä päiväveloitus vain poistuu

  Iiro, voitko vielä täsmentää, mikä "päiväveloitus". Eli kun lataan uuden 30vrk paketin valmiiksi niin meneekö vanhan paketin vaihtuessa uuteen joku päiväveloitus?
  m

 • Hei,Onko olemassa pidempiä datapaketteja kuin 30 vrk?
 • Hei Sami!

  Tätä 30 vrk pakettia pidempiaikaisia datapaketteja ei valitettavasti ole saatavilla.
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • se on moi nyt ei tarvi dna datapakettia 10 euroa kk 1gb kun moilla
  saa 4gb 6 eurolla.
  kun ei se väisänen tuotua sitä rinnakkais simiäkään.
 • Sama juttu kuin Simolla!!! ei! Tilasin DNA Super Prepaidiin 30vrk rajoittamattoman datapaketin. Nyt kun katson datapakettejani m.prepaid.dna.fi sivustolta, tilaamani datapaketti on "Varastossa". Mitä tämä tarkoittaa? Mitään aiempia paketteja liittymässäni ei ole? Onko tuo 30vrk rajoittamaton datapaketti nyt siis käytössä vai ei (varastossa)? Vai pitääkö minun ensin käyttää jäljellä oleva saldo "ryöstöhinnalla" loppuun ennen kuin tilaamani 30vrk paketti on käytössä?

  Kuinka saan tämän datapaketin käyttööni??? nyt maksellut niitä vuorokausimaksuja?!?! Kun luulin että sitten aktivoituisi.
 • Siis 30vrk/1G, paketin, mutta kuitenkin.
 • Jos olet ladannut liittymällesi datapaketin, eikä liittymällä ole jo ennestään datapakettia niin varastossa oleva datapaketti astuu voimaan kun nykyinen aktiivinen datayhteys on päättynyt. Jos paketti ei automaattisesti astu käyttöön, nappaa vain mobiilidata hetkeksi pois päältä.
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Miksi ei ole sitten toiminut kuten mainitsit. Nyt pariin otteeseen ostanut tuon päiväpaketin.

  DNA-tili/Omat datapaketit kohdassa seuraavaa:
  Aktiivinen paketti:
  Datapaketti sovelluksesta
  Varastossa:
  1Gt 30 vrk

  Liittymälle ei voi tilata lisää paketteja.

  -P-
 • Tuon mukaan sinulla on jo käytössäsi datapaketti sovelluksesta, oletko siis ladannut liittymälle datapaketin DNA Prepaid sovelluksella?
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Kyllä olen, mutta sovelluksen pääsivulla näyttää nyt että Yhteys päällä vain 1 tinti ja 19minuuttia, oik yläkulmasta kun avaan saldo ja ostohistorian niin paketti ei näy siellä, ainoastaan nuo 1päivän paketit??!?! Kun avaan samasta valikosta DNA-tilini ja sieltä  omat datapaketit nin on tuo edellisessä viestissä mainittu teksti.  Mihin se 30vrk paketti on sitten kadonnut...  ?? hmmppff..

 • Eli silloin käytössäsi on sovelluksen kautta ladattu datapaketti, eikä liittymä käytä päiväkohtaista veloitusta. Varastossa olevat datapaketit astuvat voimaan kun nykyinen paketti on käytetty loppuun.
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • en tarvi enää näitä uusia vastauksia se on moi nyt.
 • Hei, jos liittymän voimmalaomoaika loppui reilenn8h sittrn voinko ladata siihen vielä saldoa?
 • Hei!

  Oliko kyse tarkemmin mistä prepaid-liittymästä?
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Enxkuy oo varma mitä liittymiä on?
 • DNA Super Prepaid ja DNA Prepaid -liittymät on mahdollista saada käyttöön vielä 14 päivän ajan umpeutumisestaan. DNA Rajaton Prepaidin kohdalla aika on kaksi kuukautta. Joten mikäli liittymäsi voimassaoloaika on vasta eilen umpeutunut niin lataaminen pitäisi kyllä vielä onnistua.
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Saldopalvelu kertoo prepaid-liittymäni saldoksi 37,37€ ja liittymän voimassaoloaika 10.07.2018. Yrittäessäni saada tekstiviestinä rekisteritietoja 16258, niin tulee viesti numerosta 14008: liittymäsi saldo ei ole riittävä. Mihin tuo ilmoitettu saldo katoaa? Muut operaattorit veloittaa samasta palvelusta 2-6€/ vastaanotettu tieto, DNA on
 • Yleinen ongelma, ja nyt itsellä. Prepaid Sim ja numero hukassa/ei mukana. Saldo 0. Asiakaspalvelu jo kiinni ja oikeastaan vain mokkula mistä ei voi soittaa mutta lähettää sms kyllä. SALDO kyselyllä 14000 numeroon ei anna puhelinnumeroa. Yritä sitten ladata saldoa tai datapakettia. Mahdotonta. Mitä tehdä?

  Ehdotus, kuinka DNAn palvelu helposti voisi parantaa:
  Lisää 14000 numeroon komento esim OMA / TIEDOT joka vastaa lähettäen liittymän tiedot. Ja lisäätte laturi.dna.fi:hin mahdollisuus syöttää myös sim kortin sarjanumero numeron sijasta, esim. klikkaamalla pieni "numeroni on hukassa" linkki. Näin helpottaisitte lukuisten ihmisten elämä suunnattomasti eikä kukaan tarvii enää tätä ongelmaa soitella as.palv.:uun tai jäädä pulassa.

  T
 • Avaa internet-yhteys ja kokeile, pääsetkö saldottomalla liittymällä kuitenkin m.prepaid.dna.fi

  Jos tuonne ei pääse ilman saldoa, siirrä sim-kortti puhelimeen ja soita käyttöpalveluun 0800412582. Tuolla saattaa ehkä olla puhevalikossa kohta, joka lukee numerosi takaisin.

  Prepaid-liittymää voi ladata myös tietämättä sen numeroa ostamalla kioskilta tai kaupasta lataussetelin. Super, Rajaton- ja Double-prepaideja varten tarvitset euromääräisen lataussetelin. Dataprepaidia varten tarvitset Datalataussetelin.

  Latausseteliä ostettaessa tulee olla tarkkana, sillä väärän tyyppistä seteliä ei voi ladata väärään liittymään.
 • Kyse onkin siitä, kun lähetän viestin: SALDO numeroon 14000, tulee vastausviesti: Saldosi on 37,37 euroa, liittymän voimassaoloaika 10.07.2018. Terveisin DNA.
  Yrittäessäni saada Trafin palveluviestin numerosta (14000 tai) 16258, tulee vastausviesti numerosta 14008: Liittymäsi saldo ei ole riittävä palvelun tilaamiseen numerosta (14000 tai) 16258. Saunalahdella tuo sama Trafin palveluviesti maksaa 3,00€! Miksi DNAn ilmoittama saldo 37,37 ei ole riittävä? Jos kuitenkin lataan lisää saldoa, niin palvelu toimii! Edelleen kysymys, mistä saan prepaid-liittymäni (todellisen)saldon? Sim-kortti on vanhassa kaksitaajuus-puhelimessa (Nokia 6100), jolla pystyy soittamaan ja vastaamaan puheluihin sekä lähettämään ja vastaanottamaan tekstiviestejä. Käyttöpalvelunumerosta 0800412582 saldoksi ilmoitettiin 37,36€
 • Hei Hessu!

  Palvelunumeroiden käyttöön vaadittava minimisaldo riippuu täysin kyseisestä palvelusta, joten näiden osalta emme asiakaspalvelusta käsin pysty ikävä kyllä arvioimaan riittävää minimisaldoa.
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Hei,

  Kuinka voin tarkistaa prepaid-liittymän saldon, kun sim-kortti on mökkihälyttimessä 500 km päässä, ilman asiakaspalveluun soittamista? Hälytin ottaa vastaan ja lähettää vain SMS-viestejä.
 • Hei MarkkuS!

  Mikäli prepaid-liitymä on rekisteröity, saat tässä tapauksessa saldotiedon Minun palvelustani.
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • MarkkuS, itselläni sama tilanne, että olisin halunnut liittymää käyttää hälyttimessä juuri sen vuoksi, että voisin netistä tarkistaa saldoa. Tässä vain on sellainen "pieni juttu".
  Tällä hetkellä minulla ei ole dna:lta muita palveluita kuin tämä prepaid-liittymä (aiemmin on ollut), niin tätä prepaid-liittymää ei minun palveluni sivulle saa näkyville. Asiakaspalvelussa selvitettiin asiaa ja siinä on joku juttu, että liittymää ei ole mahdollista saada näkyviin tuonne sivulle. Saldon voi tarkistaa ainoastaan soittamalla (ja jonottamalla) asiakaspalveluun, siellä se näkyy kyllä rekisteröitynä. Sitä ei edes osattu kertoa, että kauanko tämä tällainen banni kestää.
 • Moi,

  Sain homman toimimaan seuraavasti (pin-koodin olin jo aiemmin kytkenyt pois kännykän avustuksella, koska sen nämä hälyttimet yms vaativat):
  1. Marssin Dna- kauppaan (arvelin että tuleepa kerralla hoidettua)
  2. Rekisteröimme yhdessä liittymän, kun lisäsin siihen 10 e lisää arvoa
  3. Liityin Dna Laturiin ja vahvistin sähköpostini
  4. Voila homma rokkaa eli voin tarkistaa liittymän ko. palvelusta ja lisätä arvoa tarvittaessa. Nyt liittymä aktiivinen ainakin 6 kk ja max 12 kk ilman arvon lisäyksiä.

 • Laitoin vanhaan älykännykkään prepaid liittymän. Nyt huomaan että liittymään ladattu saldo pienenee vaikka en käytä puhelinta? Osaatteko veikata mistä se johtuu.
  Vanhassa tyhmässäkännykässä sitä en huomannut.

 • Dna nosti Super Prepaid, Double Prepaid ja Prepaid-liittymien tiedonsiirron hintaa kesäkuun alussa. Nykyään jo pelkkä tiedonsiirtoyhteyden avaus maksaa 0,99 € jokaiselta päivältä. Itse siirretävän tiedon määrällä ei enää ole väliä. Nollastakin tavusta tiedonsiirtoa tulee 0,99 € veloitus joka päivä, jos puhelin avaa yhteyden.

  Varmista puhelimesi valikoista, että tiedonsiirtoyhteys on kytketty kokonaan pois päältä. Pelkkä sovellusten tiedonsiirron käytön esto ei riitä, vaan nimenomaisesti tiedonsiirtoyhteyden avaaminen matkapuhelinverkkoon tulee kytkeä pois päältä.

  Joissakin puhelimissa tiedonsiirtoyhteyden poiskytkentä ei ole mahdollista, kuten Samsung Xcover 271 B2710, tai asetus ei muuten vain toimi oikein, kuten Microsoft Lumia-puhelimet. Näissä tapauksissa vaihda joko liittymää tai puhelinta.
 • Tämän totesin äsken myös, kun vasta ladattu SIM laitettiin 4G mokkulaan, ja heti käynnistettyä sitä niin on jo vedetty saldosta 0,99 Eur. Tarkoittaa ettei helposti pystykään lataamaan aiottu datapaketti jos tämä maksaa 19,90 kun lataa 20€. Ei pysty siis tekemään käytännössä pienintäkään asia ilman että joutuu ihan älyttömiä maksamaan alle 1 MT liikenteestä. Taas joutuu alkaa väsäämään vaikean kautta että sais aktivoitua datapaketti ilman että laittaa mokkula päälle kertaakaan.. ei voi käyttää mobiilisovellusta koska silloin joutuisi laittamaan mokkula/data päälle jolloin heti menee se 1€. Ei hyvä DNA. Miten näin yksinkertainen asia voi tehdä näin kömpelöksi?

  Hyvä oli että totesin että mobiilisovellus tunnistaa liittymän numero myöskin mokkulan kautta. Eli jos SIM on mokkulassa niin DNA-sovellus iPadissa tunnistaa liittymän numero, joka tietenkin auttaa hyvinkin paljon jos numero on hukassa.
 • Hei DNA Ida S
  Ei mene jakeluun, ettei yli 37€ saldo riitä 3€ palveluun. Yritän nyt kuluttaa tuon saldon pois ennen ensi kesää. Muitakin operaattoreita on.
 • Ostin dna prepaidin pari kuukautta sitten ja laitoin sen vanhanaikaiseen nokiaan.puhetta piti olla 7 euron edestä.nyt selvisi että saldoa on vain 50 senttiä jäljellä.olen lähettänyt 5 tekstiviestiä tavalliseen numeroon ja soittanut hoploppiin n.20 sekunnin puhelun.nettiä en ole käyttänyt lainkaan.puhelin on enimmäkseen ollut suljettuna.tarvitsen prepaidia vain ostoilmoitus yhteydenottoihin joten en halua mitään kallista pakettia missä on kaikki.voiko vanha nokiani salaa minulta päivitellä jotain netistä vai miten tämä selitetään.saako sellaista prepaidia mikä ei anna mennä nettiin ollenkaan.
 • Dna:lla on myynnissä neljä erilaista prepaid-liittymää. Mikä liittymätyyppi sinulla on?

  Dna Rajaton Prepaidin käyttö maksaa 0,89 € jokaiselta vuorokaudelta, myös silloin kun puhelin on sammutettu. 7 € alkusaldo kuluu loppuun seitsemässä vuorokaudessa liittymän käyttöönotosta. Kun otetaan vielä 20 sekunnin puhelu Hoploppiin, niin jäljelle ei tosiaan jää kuin noin 50 – 60 senttiä.

  Mikäli sinulla on Dna Super Prepaid ja puhelin vuodelta 2001 tai vanhempi, saldosi pitäisi olla tällä hetkellä noin 6,50 €.

  Jos puhelimesi on uudempi eikä se ole aivan täysin karvalakkimalli, se tukee pakettidataa - eli nykyisiä nettiyhteyksiä. Nettiyhteyden auki pitäminen Dna Super Prepaid-liittymällä maksaa 0,99 €/vuorokausi. Huomaa, että pelkkä yhteyden auki pitäminen riittää veloituksen muodostumiseen, internettiä ei tarvitse käyttää lainkaan.

  Mikäli puhelimesi toimii Series 40 tai Symbian-käyttöjärjestelmällä, tarkista puhelimesi asetukset ja kytke internet/pakettidata pois päältä.

  Mikäli puhelimesi on Lumia, eli toimii Windows Phone-käyttöjärjestelmällä, pakettidataa ei pysty luottettavasti kytkemään pois päältä. Tässä tapauksessa vaihda joko puhelinta tai liittymä.

  Muiden operaattoreiden prepaideissa ilman datapakettia veloitus on 0,01 – 0,066 €/Mt, eli maksat vain siirretystä tiedosta. Muilla operaattoreilla pelkkä yhteyden aukipito maksaa esimerkiksi 0 Mt × 0,066 €/Mt = 0 €.
 • Vieläkin käytössä yksi DNA-liittymä. Ei enää kauan.
 • Hei Irritus!

  Korjauksena vielä tuohon DNA Super Prepaidin 0,99 euron päivädataan on se että veloitusta ei synny pelkästään siitä että nettiyhteys on auki vaan puhelimen tarvitsee myös siirtää dataa. Useimmissa puhelimissa siirtyy kuitenkin automaattisesti jotain tietoja, vaikkapa vain päivitysten tarkistamiseksi, silloin kun mobiilidata kytketään päälle.

  Jos päivädatan haluaa poistaa käytöstä, kannattaa puhelimeen asentaa DNA Prepaid sovellus iOS tai Android laitteen sovelluskaupasta. Sovelluksen kautta voi ladata vaikkapa vain 5 min ajaksi tiedonsiirtoa tai tarvittaessa aina 60 päiväksi
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Kummaa kusetusta on nykymaailma kun ei enää mILLÄÄN voi vaan saada puhe/txtt liitymiä vaan aina kaupataan kylkiäisiä!
  itselläkin on DNA matkamokkula ja syy siihen että on tuo niin kun muita ei enää saa ja vaikka ne toimiskin niin hinnat on aivan yhtä korkeat,ihme hommaa on nykyään kun kaikki pitää ottaa vaikka mitään niillä ei tekisikään.
  Eikä vanhempien ihmisten taito ja mielenkiinto riitä tuommoisten asioiden käsittelyyn,kukapa vastaa heille puolipakolla myydyistä liitymistä? monia tuommoisia ongelmia olen kuullu
 • Olet aivan asian ytimessä. Omaa liittymääkin tarvitsen muutamaan puheluun vuodessa, mutta virattomasta osuudesta pitää maksaa. Datayhteydelle ei mitään käyttöä.
 • Super Prepaid-liittymän rekisteröinti ei tunnu onnistuvan. Minulla on kaksi tekstiviestikäytössä (lämpötilahälytin) olevaa liittymää ja haluaisin nähdä omilla sivuilla niiden saldot.

  Kun täytän rekisteröintisivulle liittymänumeron ja PUK-koodin, pääsen sivulle jossa sanotaan "Prepaid-liittymäsi löytyi ja voit rekisteröityä DNA:n asiakkaaksi. Täytä vielä alla olevat kentät". Sivulla on valmiiksi oikeat osoitetietoni yms koska olen kirjautunut sisään. Kun painan sillä sivulla "REKISTERÖI", kestää hetken ja saan virheen:

  Liittymäsi rekisteröinnissä tapahtui odottamaton virhe ja liittymän rekisteröinti epäonnistui. Voit yrittää rekisteröintiä myöhemmin uudelleen, tai ongelman jatkuessa olla yhteydessä DNA Asiakaspalveluun p. 044 144 044 (ma-pe klo 8 - 18, la 9 - 16.30)

  Olen yrittänyt parina päivänä (24.11.2017 ja nyt 27.11), joten tuo "myöhemmin uudelleen" ei puraise.

  Mistä on kysymys? Onko rekisteröinti pahastikin rikki? Teenkö jotain väärin?
 • Onnea yrityksiin, Kari! Itselläni on juuri tuo sama tarve. Ettet vaan olisi samassa loukussa kuin itse olen, kirjoittelin siitä tuossa 10.10.2017 tässä ketjussa. Eli kun olen asiakas, jolla on ollut aiemmin muita palveluita, prepaid-liittymää ei sivuille saa näkyviin. Eikä edes tiedä millon, jos se on mahdollista.

  Testasin tuossa juuri, niin ainakaan vielä(kään) ei liittymää omille sivuille näkyviin saa. Eli kesä-heinäkuusta lähtien banni on kestänyt. Asiakaspalvelussakaan kun ei osattu kertoa, kauanko tämä tilanne ehkä kestää.
 • Kiitokset Jn:lle - jotain tuollaista pelkäsinkin. Pitääkö tässä hankkia jokin bulvaani joka rekisteröi nuo Prepaidit jollekin (minun) rinnakkaiselle sähköpostiosoitteelle ...

  Ja kun minulla on niitä kaksi niin pitääkö olla kaksi bulvaania :-)

  No, Bulvaniassa on paljon asukkaita joten eiköhän vapaaehtoisia löydy.

  Eli lyhyesti siis: SUPER PREPAID LIITTYMÄN REKISTERÖINTI EI ONNISTU JOS OLET ENNESTÄÄN DNA:N ASIAKAS. Melko surullista ...
 • Kari ja muut, joilla ei ole mahdollista käyttää rekisteröityä dna:n prepaid liittymää dna:n nettipalvelun kautta: hyviä uutisia!

  Myös Telialla on nyt netissä toimiva palvelu, jolla voi hallinnoida prepaid-liittymiänsä! :))
 • Hei.
  Kirjoitan kaverin puolesta. Hän pudotti puhelimen lattialle, joka sai särön. Sen jälkeen Prepaid kortti halusi pinkoodin, ja hän kirjoitti sen, mutta ei kelvannut ja ilmoitti että ei korttia puhelimessa. minä kokeilin simkorttia omassa vanhassa puhelimessa joka on toiminut. mutta ei toiminnut sekään. Voiko kaveri saada uuden kortin (DNA liikkeestä) samalla numerolla joka hänellä on?

  Henry Hansson
 • Hei! Jos prepaid -liittymä on rekisteröity kaverisi nimiin, hän voi tilata uuden sim-kortin asiakaspalvelustamme.
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Hei. Miksi dna prepaid netti ikkuna ei aukea tietokoneen ruutuun? Niinkuin ennen on aina auennut kun avaa koneen ( Siis se mistä yhdistetään ja katkaistaan netti)
 • Heippa.Kun kysyn prepaidliittymän saldoa ja ilmoittta että sitä mut kuitenkin tulee ilmoitus että lataa lisää kun on vähiss eli alle 4 euroa.
  Rauski
 • Hei Rauno!

  Toimiiko liittymä siis tällä hetkellä ollenkaan? Kuinka paljon liittymällä on siis tällä hetkellä saldoa tarkemmin?
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Liittymä toimii ja *100ruutu ilmoitta saldoksi 128 euroa ja niin myös 1414600
 • Miten tämä oikein menee, tämä liittymän voimassaoloaika ja aktiivinen datapaketti - tarkoittaako tämä, että liittymäni sulkeutuu 27.8.2018 jälkeen vaikka kuinka ostaisin kuukausittaisen datapaketin?

 • Dataprepaid-liittymän voimassaolo päivittyy 240 vuorokauden päähän latauspäivästä, kun lataat liittymää. Jos lataat liittymääsi esimerkiksi 30.01.2018, voimassaolon tulisi siirtyä 27.09.2018.

  Lisäksi 60 vuorokautta ennen voimassaolon päättymistä liittymän käyttö estyy. Koska ladattu data on voimassa 7, 30 tai 90 vuorokautta, 60 päivän säännöllä ei ole Dataprepaidissä käytännön merkitystä. Kukaan tuskin käyttää Dataprepaideja sovelluksissa, joissa on tarkoitus vastaanottaa tekstiviestejä?
 • Minä kans taisin kehua DNA.liittymää liika aikasin .Kyllä takkuaa
  liittymät,ja saldo kyselyihin ei saa vastausta.vituttaa++.
 • Mitäs kun mulla on toi DNA Pre Paid wlan tukiasemassa. Ja juurikin se versio, missä saldoa menee käytettyjen päivien mukaan. Miten voin tarkistaa saldoni? Mielestäni sitä ei ole käytetty kun yhtenä tai kahtena päivänä, niin eilen en päässyt sen kautta nettiin lainkaan.
 • Eri tavat saldon tarkistamiseksi on kerrottuna tämän ketjun parhaaksi merkityssä viestissä.

  Jos liittymän sim-kortti on nyt kiinni mokkulassa, niin saldon tarkistus onnistuu vaihtamalla liittymän sim-kortin kiinni vaikkapa puhelimeen tai tablettiin siksi aikaa, että saat tarkistettua saldon.
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Ida T, kiukkua nostaa tuon viestisi lukeminen! Ensinnäkin kehut siinä itse kirjoittamaasi viestiä "ketjun parhaaksi", mutta valitettavasti ohitat täysin sen ongelman että ilmeisesti henkilö joka on jollakin tavalla ennestään DNA:n asiakas ei pysty rekisteröimään nettisivuillanne prepaid-liittymää omiin nimiinsä.

  Minulla on maaseudulla kaksi Simpal-T2 lämpötilahälytintä. Ne lähettävät tekstiviestillä hälytyksen jos sähköt katkeavat tai jos lämpötila sisällä menee alle kahdeksan asteen (eli lämmitys on hajonnut jolloin näillä pakkasilla helmikuussa 2018 on kiire hankkia apua ennen kuin vedet jäätyvät). Ja voin myös kysyä tekstiviestillä nykyistä lämpötilaa sisällä ja ulkona ja asettaa erilaisia hälytysrajoja ja tehdä muita toimintoja.

  Nyt siis ehdotat että ajaisin Espoosta 650 kilometrin lenkin Saimaan ympäri, käyttäisin pikaisesti nuo SIMmit puhelimessa - etsien ensin puhelimen johon menee vanha mini-SIM, ja katsoisin saldon puhelimen avulla vaikkapa näppäilemällä *100# ja "soita".

  Ei mene läpi!

  Varsinkaan kun nettisivunne vonkaa rekisteröimään Prepaid-SIMmit. Ja kuten aiemmin kerroin, minulla on tietenkin liittymänumerot ja PUK-koodit tiedossani ja olen yrittänyt rekisteröidä niitä, tosin viimeksi marraskuussa 2017.

  Rekisteröintihän johti silloin virheeseen, eli kun täytin liittymänumeron ja PUK-koodin, pääsin sivulle jossa sanotaan "Prepaid-liittymäsi löytyi ja voit rekisteröityä DNA:n asiakkaaksi. Täytä vielä alla olevat kentät". Täytin ne ja painoin sillä sivulla "REKISTERÖI", kesti hetken ja sain virheen:

  "Liittymäsi rekisteröinnissä tapahtui odottamaton virhe ja liittymän rekisteröinti epäonnistui. Voit yrittää rekisteröintiä myöhemmin uudelleen, tai ongelman jatkuessa olla yhteydessä DNA Asiakaspalveluun p. 044 144 044 (ma-pe klo 8 - 18, la 9 - 16.30)"

  Näyttäisi siltä että nyt Telia on tuonut markkinoille täsmälleen saman palvelun samoilla hinnoilla, käyttöajoilla ja toimivalla rekisteröinnillä, ja jopa niin että noista käyttöajoista ei anneta kaksoisviestiä "kaksitoista kuukautta, mutta saattaa se loppua kuudenkin kuukauden kuluttua" kuten DNA tekee (mikä vaikuttaa ns. bullshitiltä kun tsekkaa saman asian puhelimen avulla).

  Tältä pohjalta minä tulen heittämään nuo DNA:n liittymät roskiin kun saldo alkaa loppua ja vaihdan Teliaan.

  Vai onko tuo rekisteröinti jo saatu korjatuksi? Jos on niin kertokaa ihmeessä siitä!

  Ystävällisin terveisin
  Kari Mäkelä

 • Hei,
  puhelimeni ei toimi.
  Mitään ilmoitusta prepaidin loppumisesta ei tullut, nyt vain viesti turvaominaisuudesta. Sivustolle en puhelimella pääse; kannettavan kautta yritin annettuun osoitteeseen turvaominaisuudesta, turhaan.
  Miten saan tuon turvaominaisuuden?
  Voiko prepaidia ladata lisää?
  Terveisin,

 • Hei Tuula!

  Turvanumero on liittymällä sitä varten, että voit soittaa siihen rajoitetusti vaikka liittymäsaldosi olisikin lopussa. Kokeilitko siis tätä osoitetta puhelimella? Mobiilisivusto toimii vain laitteella jossa prepaid-liittymä on käytössä. Huomioithan ettet ole WLAN-verkossa kun menet sivulle. Saldoa voit kysyä myös lähettämällä tekstiviestin numeroon 14600.
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Hei,

  yritin lähettää tekstiviestin numeroon 14600, tuli ilmoitus: Liittymäsi saldo ei riitä PAUSE-tilan kytkemiseksi. Siis? Ja mistä voi ostaa lisää puheaikaa, jos saldo nollilla?
 • Oletko siis lähettänyt tuohon numeroon PAUSE -komennon? Saldon tiedustelemiseksi lähetä viesti SALDO numeroon 14600.

  Lataus onnistuu monella tapaa, voit tutustua eri tapoihin osoitteessa https://www.dna.fi/prepaid-lataa-liittymaasi
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Hei,

  juuri tällaiset vastaukset ovat huonoja. En halua mennä jonnekin sivulle, vaan vastauksen tähän. Neuvokaa se yksinkertaisin tapa miten ladata lisää prepaid-liittymään vastauksessanne. Muuten tämä on näennäispalvelua. Käytätte muutenkin liikaa teknistä kieltä, kun ihmisten puhelinongelma on perustaltaan yksinkertainen: puhelinta pitäisi voida käyttää edes perustoimintaan eli soittoon.
 • Prepaid ei oikein sovelluu kaikkeen käyttöön. Kannattaa varmaan myös katsella latausliittymiä. Niissä allekirjoitetaan liittymäsopimus eivätkä varmaan siitä syystä vanhene niin nopeasti ja sopimuksen vuoksi numeronsiirtokin siis onnistuu. Tarjolla on myös liittymiä, joihin liitetään useampi simmi. Silloin kaikki oma käyttö hoituu köntässä eikä liittymä pääse samalla tavalla vanhenemaan.
 • Hyviä uutisia: minun ongelmani saatiin korjatuksi DNA:n liikkeessä - tosin vaati kaksi käyntiä, ekalla (Hyvinkäällä) ei onnistunut ja pari viikkoa myöhemmin toisellakin kerralla (Lahdessa) kaveri soitteli jonnekin saadakseen apua.

  Mutta nyt joka tapauksessa molemmat prepaidit näkyvät asiakkuudellani. Ongelmana oli kuulemma kauan sitten luodussa asiakkuudessa tehdyt virheet.

  Ja tuosta "ei sovi kaikkeen käyttöön" haluan sanoa että minulla kyseessä on kaksi SimPal-lämpötilahälytintä, toinen mökillä ja toinen maalla tyhjillään olevassa omakotitalossa. Ne toimivat tekstiviesteillä (konfigurointi, kyselyt ja hälyytykset) joten jonkinlainen kohtuuhintainen ja helposti ylläpidettävä tekstiviestiSIMmi tarvitaan. En kovin mieluusti käsittelisi kuukausittaisia laskuja näiden takia, mutta kalenterissani on merkintä ensi marraskuulle kun saldoa pitää taas ladata lisää.
 • Minulla on DNA prepaid hälytinjärjestelmässä. Miten tarkastan siinä olevan saldon?
 • Hei J A!

  Ketjusta löytyy ylempää mainiot ohjeet tähän, liittymän tulee olla rekisteröity: https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/mista-saan-selville-prepaid-liityman-saldon/#c2538349
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Jos ihan alusta lähdetään:

  1) Ellei ennestään ole niin pitää luoda DNA-tunnus eli www.dna.fi -> Kirjaudu -> Luo DNA Tunnus. Siihen tarvitaan esim. pankkitunnukset.

  2) Liittymä pitää rekisteröidä eli www.dna.fi -> Kirjaudu -> Kirjaudu Minun palveluuni -> Rekisteröi prepaid. Siihen tarvitaan SIM-kortin “pohja-osassa” olevia tietoja (puhelinnumero ja PUK1-koodi)

  Sen jälkeen liittymän tiedot ja saldo näkyvät “Minun palveluni” sivulla.

  Mutta tuo nettirekisteröinti ja rekisteröinti yleensäkin toimii huonosti. Minulla se ei onnistunut netissä vaikka puolen vuoden ajan silloin tällöin kokeilin ja toinen liittymä oli upouusi (DNA vetosi aluksi siihen että kovin vanhoja ei voi rekisteröidä). Eikä se ensimmäisellä yrittämällä onnistunut DNA:n liikkeessäkään Keravalla - käskivät käymään toisen kerran myöhemmin kun ovat selvittäneet asiaa lisää.

  Toisella yrittämällä Lahden keskustan DNA:lla rekisteröinti onnistui, mutta silloinkin jouduttiin soittamaan jonnekin asiantuntijalle ja se kesti. Lahteen kuitenkin kiitokset sinnikkyydestä.

  Ja nyt pystyn seuraamaan saldoja!

  Asiakaspalveluun soittamalla rekisteröintiä ei voi tehdä koska ei voida varmistaa kuka olet (vaikka virhetilanteessa tuleva ohje niin kehottaakin tekemään)

  Mahdollinen syy minun ongelmaani voisi olla se että olin PlusTV-asiakas vuodesta 2007 alkaen, ja kun DNA osti PlusTV:n niin sieltä tuli jotenkin tuplat asiakastiedot.

 • Mistä nykyisin näkee prepaidin paketin voimassaoloajan? Siis päivämäärän ja kellonajan, milloin paketti loppuu?

  Uusi ja tyylikäs (ja epäinformatiivinen) m.prepaid.dna.fi näyttää vain liittymän voimassaoloajan ja paketin kulutuksen. Paketin käyttämättömistä päivistä pitäisi ilmeisesti itse laskea minä päivänä paketti loppuu, ja kellonaika pitää kai kaivaa jostain muistilokerosta?
  "Minunpalveluni" ei tunne koko datapakettia.
 • Nyt loppui DNA:n prepaidien käyttö lopullisesti. Idioottimaista, ettei paketin voimassaoloaikaa enää saa selville mitenkään, ei edes tekstiviestillä.
 • Kun laittaa *100# vihreä kuuloke, niin hetken päästä näkyy saldo ja voimassa oloaika. Eikö tämä sittgen toimi paketeissa ?
 • MInulla on Saiturinpörssistä ostettu e-star 20 euron puhelin. Laitoin siihen dna prepaid sim-kortin. Kortista alkoi menn´ä veloitusta, vaikka en soittanut puheluakaan. Mihin tämä perustuu ? ONko puhelimessa joitain asetuksia, joita pitää muuttaa.

  Tällä välin olen laittanut kuitenkin kortin takaisin vanhaan Samsungiin eikä kyseistä ongelmaa esiinny !
 • Nyt näkyy vasta DNA-prepaid sivulla, että 30 vrk:n paketti päättyy tänään klo 10:49. Eikö tuota olisi voinut kertoa jo eilen?
  Tekstiviestillä ja *100#-puhelulla ei edelleenkään näe paketin loppumispäivää tai kellonaikaa.
 • Auki oleva internet-yhteys maksaa Dna Prepaid-liittymässä 0,99 €/vrk, käytettiin sitä oikeasti tai ei.

  Tarkasta siis puhelimen asetukset, että internet- ja wap-yhteydet ovat varmasti kytketty pois päältä.

  On myös hyvä tarkastaa multimediaviestien asetukset, sillä Dna tulkitsee virheelliset APN-asetukset aina internet-käytöksi. Monet muut operaattorit eivät avaa yhteyksiä väärillä asetuksilla, jolloin tätäkään ongelmaa ei ole.

  Mikäli puhelimen käyttöliittymästä ei selviä, kuinka internet-yhteyden saa pois päältä, ei auta muuta kuin vaihtaa liittymää. Muiden operaattoreiden prepaideissa veloitus on 0,01 – 0,066 €/Mt. Näin pelkkä auki oleva yhteys ilman todellista käyttöä ei kerrytä veloituksia, sillä nolla kertaa kuusi on nolla.
 • Pitääkö toi siis oikeasti paikkaansa, että jos tukiasema on jäänyt päälle, niin laskua juoksee, vaikka kukaan ei käytä ko. nettiä? Ihmettelinkin miksi viimeksi saldo hupeni niin nopeasti, kun meillä on netille käyttöä vain noin 8-9pv / kk.

  Onko toi sitten harhaanjohtavaa markkinointia jos sanotaa että veloitetaan vain niiltä päiviltä mitä nettiä käytetään?
 • Prepaid liittymän saldo näkyy aina mobiilisivustolla m.prepaid.dna.fi tai DNA Prepaid -mobiilisovelluksen kautta. Rekisteröityneet asiakkaat näkevät saldon myös Minun palveluni kautta. Pakettien vanhenemisesta lähetetään aina erikseen viesti 3 vrk ja 1 vrk ennen paketin päättymistä sekä sen jälkeen kun paketti on loppunut.
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • "Onko toi sitten harhaanjohtavaa markkinointia jos sanotaa että veloitetaan vain niiltä päiviltä mitä nettiä käytetään?"

  Miten sen nyt ottaa. Jos sammutat päätelaitteen tai laitat sen lentotilaan, veloituksia ei synny.

  Samoin, jos päätelaitteessa on toimiva datayhteyden katkaisu, veloituksia ei synny. Ongelma vain on, että osassa puhelimista yhteyden katkaisu ei toimi luottettavasti. Esimerkiksi Microsoft Lumia-puhelimet voivat käyttää dataa, vaikka täppä olisi käyttöliittymästä väännetty pois-asentoon.
 • Minulla oli DNA Dataprepaid reitittimessa. Sinne ei ole tullut mitään tekstiviestiä 30 vrk paketin loppumisesta, vaan jouduin tarkistamaan ostopäivän (17.7.) tiliotteesta, koska muistelin paketin loppuvan 15.8.
  Eilen näytti DNA Prepaid -sivu samaa tietoa kuin tekstiviestikysely saldosta eilen (ja yhä tänään):

  "Tiedonsiirtopalveluasi on jäljellä 0Gt. Tiedonsiirtopalvelu päättyy 13.03.2019. Lataa lisää osoitteessa www.dna.fi/lataus . Terveisin, DNA"

  Vasta tänään näyttää DNA Prepaid -sivu tilanteen oikein:
  Rajoittamaton 30 vrk
  Paketti käytössä: 10:49 asti

  Mieluummin maksan Telialle hieman hitaammasta Prepaidista saman ja saan toimivan saldotiedon vaikka kuinka monesta liittymästä yhteen applettiin.
                                                                     
                                     
                                     


 • "Pakettien vanhenemisesta lähetetään aina erikseen viesti 3 vrk ja 1 vrk ennen paketin päättymistä sekä sen jälkeen kun paketti on loppunut."

  Ei kelpaa, ei riitä. Vanhassa m.prepaid.dna.fi -versiossa näki kaiken aikaa, milloin paketti loppuu. Ei tarvinnut suorittaa laskutoimituksia eikä veikkauksia. Miksi olemassa olevia ominaisuuksia pitää mennä poistamaan?

  Sitä paitsi omalla kohdallani kyse on reitittimessä olevasta dataprepaid-liittymästä, johon tulevia tekstiviestejä ei todellakaan lueta reaaliaikaisesti. Eikä sillä soitella mitään #XYZ## -puheluitakaan.
 • DNA Hanna kirjoitti:
  "Prepaid liittymän saldo näkyy aina mobiilisivustolla m.prepaid.dna.fi tai DNA Prepaid -mobiilisovelluksen kautta. Rekisteröityneet asiakkaat näkevät saldon myös Minun palveluni kautta. Pakettien vanhenemisesta lähetetään aina erikseen viesti 3 vrk ja 1 vrk ennen paketin päättymistä sekä sen jälkeen kun paketti on loppunut "
  Juuri mitkään väitteistäsi eivät pidä paikkaansa.
  Minun Dataprepaid liittymään ei tullut viestiä ennen 30 vrk paketin loppumista - 7 vrk oston jälkeen eilen kyllä.
  Rekisteröin sitten tuon SIM-kortin, mistä sain viestin:
  "DNA Dataprepaid liittymällesi on ladattu datapaketti. Tarkista datapaketti osoitteessa http://m.prepaid.dna.fi"
  Viestissä ei kerrottu, mikä paketti liittymään on muka äsken ladattu, eikä se näy mitenkään tuolla mobiilisivulla eikä myöskään DNA Minun palvelussa.
 • Lisäys:
  Rekisteröidystä Dataprepaidista näkyy Minun palveluni -sivulla tällaista (puh.numeron ja puk-koodin lisäksi):
  0,00 Gt
  Lataa lisää dataa
  Ladattava mennessä:  13.04.2019

  Tieto ladatuista paketeista ja niiden voimassaolosta puuttuu siis kokonaan.

 • Nyt näkyy m.prepaid.dna.fi -sivulla, että käytössä on rajoittamaton 2/7 vrk, jonossa 9 Gt 180 vrk.
  Omissa palveluissa ei edelleenkään näy muuta kuin saldo 0 Gt ja kehotus: Ladattava mennessä: 13.04.2019
 • Hei,

  miten lataan lisää aikaa prepaid-liittymään lataussetelilllä vanhassa Windows Vista -koneessani, kun siinä ei tämä uusi komea grafiikkanne toimi?

 • Kerropas DNA Hanna taas uudestaan, miten saan DNA Dataprepaid saldon selville.
  Viikko sitten yhtenä päivänä näkyi, että aikaisempi 7 vrk paketti oli loppumassa ja 9 Gt / 6 kk jonossa.
  Nyt ei mistään näe enää tilannetta, vaan kehotetaan ostamaan uusi paketti. Siis mikään noista: m.prepaid.dna.fi, *100#, tekstiviestikysely tai rekisteröidyn liittymän tarkistus Minun palvelusta ei tiedä tilannetta, vaikka liittymä toimii.
 • Mitkä teitä DNA:n pimatsuja oikein vaivaa? Ettekö todella osaa muuta kuin valehdella noiden Prepaidien ominaisuuksista?
  Data Prepaidin saldokysely ei toimi edelleenkään millään tavalla, kun siinä rekisteröinnin jälkeen on 9 Gt / 6 kk saldoa.
 • Terve. Ostin juuri dna laturin kautta 10Gt/90vrk paketin tuli kyllä tekstiviesti, että liittymällesi on ladattu datapaketti, tarkista datapaketit osoitteesta m.dnaprepaid.fi. Kun menin kyseiselle sivulle niin siellä lukee, että liittymän paketti on loppunut jatka liittymän käyttöä lataamalla uusi paketti.
  Ja kun lähetin sms viestillä saldo kyselyn niin sieltäkin tuli että saldoa jäljellä 0 Gt.
 • Hei Petri!

  Näkyykö tuo lataus nyt liittymäsi saldolla? Mikä lataus ei ole rekisteröitynyt vuorokauden kuluessa latauksen tekemisesä, olethan ongelman selvittämiseksi yhteydessä asiakaspalveluumme numeroon 044 144 044.
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Tieto DNA:n tuesta: DNA Dataprepaidissa EI saa bonussaldoa mitenkään selville - ei puhelimella, eikä Minun palvelusta.
  Miksi asiakkaiden täytyy tuollaiset asiat yksitellen selvittää?
 • MiKäsi en pääse soittaa puhelimella nyt mihinkään
 • Mitä se hinta 9g 6 kk

 • Hei miten saan saldo tiedon kun kortti on muussa käytössä kun puhelimessa
 • saldo
 • Moi,
  Sain mainoksen prepaid liittymän hallinnasta toisen liittymän kautta. Kokeilin ladata android kaupasta dna appin, mutta se haluaa kaikki oikeudet toisen liittymän puhelimeeni. Joita en luonnollisesti aio antaa ja poistin appin välittömästi käyttökelvottomana. Onko systeemi todellakin suunniteltu noin, vai enkö ole ymmärtänyt jotain asiaa oikein?
 • på svenska
 • Onko mahdollista saada selville superprepaidin kokonaissaldosta bonussaldon tai varsinaisen saldon osuus? Joskus aiemmin ulkomailla esim. tekstarin lähettäessäni ruutuun tuli ilmoitus tosta jäljellä olevasta roaming-kelpoisesta varsinaisesta saldosta, mutta viime aikoina edes sitä tietoa ei näyttöön tekstarin lähetyksen jälkeen ole tullut.
  Entä kun liittymään on ladannut saldoa, niin käytetäänko peruspuheluihin ja perustekstareihin Suomessa ensin 'vanhaa' bonussaldoa vai uutta ladattua saldoa eli kuluvatko saldot pois ikäjärjestyksessä tyypistä riippumatta vai kuluvatko saldot pois aina ensin ladattu saldo tai aina ensin bonussaldo?
 • Hei,

  Latasin 24.2.2019 10 euroa DNA prepaid liittymään (tekstiviesti varmistus), mutta saldo näyttää edelleen 0.51 euroa. Mihin se lataus summa on oikein mennyt ?

  t. Tapyo


 • Hei Tapyo!

  Onko lataamasi saldo mahdollisesti ehtinyt jo kulua tällä välin? Jos liittymäsi on rekisteröity, voimme tutkita liittymän lataus- ja käyttöhistoriaa tarkemmin asiakapalvelussa.
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Hei.

  en ole edes avannut puhelinta latauksen jälkeen eli siellä pitäisi edelleen olla 10.51 e.

  Ohessa numero: 041 *******.

  Kiitokset.

  t. Tapyo
 • Ethän jaa asiakas- tai yhteystietojasi tukisivustolle, sillä kyseessä on julkinen keskustelupalsta. Tilannetta voidaan tarvittaessa selvittää tarkemmin asiakaspalvelumme kautta, kiitos.

  Asiakaspalvelu 044 144 044
  ma-pe klo 8-18
  la klo 9-16.30

  Sähköisen yhteydenottolomakkeen löydät sivulta https://www.dna.fi/yhteystiedot
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • Tapyo, mikä liittymätyyppi sinulla on?

  Jos latasit 10 € Rajaton Prepaid-liittymään 24.2.2019, niin tästä on jäljellä vain 0,21 € 6.3.2019. Rajaton Prepaid-liittymän käyttö maksaa 0,89 € jokaiselta vuorokaudelta, käytettiin liittymää tai ei.

  Mikäli haluat liittymän, jota ei veloiteta päiviltä, jolloin liittymää ei käytetä, joudut hankkimaan esimerkiksi Super Prepaid-liittymän.
 • Hei!
  Asun ulkomailla. Saunalahti-liittymäni umpeutuu 16/7 jos en lataa siihen puheaikaa ennen tuota päivämäärää koska silloin tulee vuosi täyteen. Olen tulossa Suomeen vasta 21/7. Olen pitänyt liittymän usean vuoden. Voinko ladata esim. netillä ulkomailla ja kuinka? Tai voinko esim. saada sarjanumeron Suomesta ja ladata sen täällä ennen tuota paivamäärää?
  Kiitos paljon vastauksesta.

 • Tämä on Dna:n keskustelupalsta. Parempi paikka Saunalahtea koskeville kysymyksille olisi esimerkiksi Elisan OmaYhteisö tai Matkapuhelinfoorumi.

  Mutta takaisin itse asiaan. Sekä Dna:n että Saunalahden prepaideja voi ladata netin kautta, kunhan sinulla on joko maksukortti tai suomalainen pankkitili ja siihen verkkopankkitunnukset. Tätä kautta ladatessa prepaidin sim-korttia ei tarvita, riittää kun tiedät ladattavan liittymän puhelinnumeron.

  Dna ja Saunalahti eivät toimita latauslipukkeita ulkomaille, joten joten haluat tehdä latauksen lipukkeella, tarvitset apulaisen Suomessa. Lipukkeella ladatessa sinun tulee lisäksi olla maassa, jossa prepaid-liittymäsi toimii.

  Jos olet maassa, missä prepaid-liittymäsi ei toimi, netin kautta lataaminen on ainoa vaihtoehto.
 • Miksi tietokoneeseeni maksettu dna prepaid paketti ei ole akrivoitunur? Odottanut turhaan monta päivää,vaikka maksoin sen tilin vielä ollessa aktivoitunut. Mikä mättää?
 • Hei Tuomo!

  Mikäli liittymällä on edellistä pakettia vielä jäljellä niin uusi paketti aktivoituu kun vanha loppuu. Mikäli tästä ei ole kyse, niin otatko yhteyttä asiakaspalveluumme jossa voidaan vilkaista tilannetta tarkemmin.
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Hei !
  Latasin juuri DNA Prepaid liittymääni  0417069999 10 Eur. Saldo ei näy missään eikä liittymä tunnista numeroani. Missä vika ? yst. terv. Jyrki Leskinen
 • Moi Jyrki,

  Mikäli saldo ei vuorokauden sisään päivity liittymälle, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme niin selvitellään asiaa tarkemmin, kiitos.
  DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
 • Miten saan dna prepeid saldon kysyttyä lämpöpumpun ohjaimessa olevasta kortista kun kortti on mökillä ja minä 300 km päässä ?
 • @ arto mäkelä
  Ajamalla sinne mokille ja laittamalla SIM:n puhelimeen , jolla voi saldon tarkistaa , jos lämpöpumpulla ei onnistu. :-)

  Toinen ja paljon suositeltavampi tapa on rekisteröidä se prepaid Minun palveluissa , jolloin saldon voi tarkistaa sieltä vaikkapa tietokoneella.

  Rekisteröinti onnistuu kyllä helposti , jos vain liittymän numero on tiedossa.

 • Kun ostan 7päivää rajaton prepaid niin miten se voi loppua 2 päivässä?

 • DNA TV ei tallentanut lauantaina 4.1.10 nelosen Beckiä eikä MTVn Wallanderia?? Mistä johtuu? Jonotin äsken 45 min. mutta toivottavasti saan vastauksen tätä kautta.

 • (Minun palveluuni) rekisteröiodyn dna-prepaid  liittymän saldotiedot eivät (edelleenkään) näy. Kuinkahan kauan "palvelu ei ole saatavilla"?

 • Et ole yksin ongelman kanssa. Ihan samaa tietoa kaipaan minäkin. Jotakin DNA muuttaa Minun palveluissa ja saldotiedot ovat varmaan monella hukassa.
 • Hei! Prepaidin hallinnointi ei toistaiseksi onnistu Minun Palvelussa. Toiminnot palautuvat arviolta huhtikuussa.

  Tällä välin saldon voi tarkistaa muilla keinoin.
  • Mobiilisivustolla m.prepaid.dna.fi tai DNA Prepaid -mobiilisovelluksen kautta
  • Näppäilemällä puhelimeen komennon *100# ja SOITA-painike.
  • Lähettämällä tekstiviestin SALDO numeroon 14600.
  • Soittamalla Käyttöpalveluun 0800 412 582
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Liittymään ei pääse käsiksi ja soittelemaan en ryhdy pelkän saldon vuoksi eikä sinne aspaan viitsi edes tuntitolkulla jonottaa.

  Taas erinomainen esimerkki DNA:n kyvyttömyydestä hoitaa muutoksia asiallisesti. Siis miksi tärvelitte jo rekisteröityjen liittymien saldon näytön ennen kuin uusi järjestelmänne on valmis. Fiksumpaa olisi ollut kuljettaa vanhaa ja uutta rinnakkain kunnes uusi on valmis ja tehdä sitten vasta vanhojen poisto/siirto uuteen.

  No kun ette näytä osaavan niin tätähän siitä seuraa.
 • tervee
  onko tällä numerolla käyttöaikaa jäljellä, saldo on loppunut viime syksynä. eli oon yrittäny selvittää netissä käyttöaikaa mutta tuloksetta.
 • Hei Antti!

  DNA Rajaton Prepaid -liittymät ovat voimassa 3 kk aktivoinnista tai 6 kk viimeisimmästä latauksesta. DNA Super Prepaid -liittymät ovat voimassa 6kk aktivoinnista tai 12 kk viimeisimmästä latauksesta.

  Jos liittymä on aktiivinen, saldon tarkistaminen onnistuu kyseisellä liittymällä

  • Mobiilisivustolla m.prepaid.dna.fi
  • DNA Prepaid -mobiilisovelluksen kautta 
  • Näppäilemällä puhelimeen komennon *100# ja painamalla SOITA-painiketta
  • Lähettämällä tekstiviestin SALDO numeroon 14600
  • Soittamalla Käyttöpalveluun numeroon0800 412 582 

  Tarvittaessa liittymän tilanne voidaan tarkistaa myös asiakaspalvelussamme, jonka tavoitat laittamalla viestiä Oma DNA -sovelluksen kautta tai soittamalla numeroon 044 144 044.
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Lupailitte , että rekisteröityjen prepaidien saldo tiedot saadaan takaisin Minun palveluihin huhtikuussa. Tämän vuoden huhtikuu alkaa olla jo lopuillaan eli minkä vuoden huhtikuuta mahdoitte tarkoittaa???
 • Taitaa olla huhtikuu 2021, koska nyt on kesäkuu ja edelleen on prepaid liittymät hukassa minun palveluista. Kun yksi liittymä on fyysisesti mökillä ja toinen anopin tabletissa, ei nyt oikein onnistu edes lataaminen tai hallintanumerosta hanskaaminen, kun pitäisi muistaa ne liittymänumerot. Aargh, todella luokattoman surkeaa tomintaa tämmöinen.
 • Arviona on tällä hetkellä, että prepaid-liittymät saadaan takaisin Minun palveluuni kuluvan kesän aikana. Pahoittelut, että tämän kanssa ollaan viivästytty alkuperäisestä aikataulusta.
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Miksi kukaan käyttää palvelua, joka ei toimi?
  Itse lopetin DNA prepaidin saldon lataamisen, kun kuukausihinta nousi 16,90 eurosta 24,90 ja nopeus putosi samalla n. 150 Mbit/s alle sataan. Myöhemmin huomasin vielä, että DNA myy noita numeroita kelle tahansa, jollei sitä älyä erikseen kieltää. Ainakin kotikuntani oli kuulemma joutunut ostamaan (korona-tiedotusta varten) testikäytössä olleen prepaid numerorni DNA:lta sen sijaan, että olisi katsonut yli 20 vuotta voimassa olleen julkisen numeroni tiedoistani esim. Kanta-palvelusta.
 • Minulla on käytössa Super prepaid liitymä. Haluaisin ladata eilen lisää puheaikaa. Aluksi halusin tarkista puheaika, mutta sitten tuli viesti, että liittymälläsi ei ole prepaid palvelua. En ole ladanut puheaikaa noin 6 kk. ja ehkä numero on vanhentunut. Mutta kaikki saavat mulle soitta ja lähetä viestejä, vain minä ei saa soitta ulos ja lähetä viestejä. Kävin täna DNA kauppassa ja siellä ei osattu sanoa mitään. En saa myös soitta asiakaspaleluun, että saisin sieltä apua, mitä pitä tehdä. Haluaisin todella jättää saman numeron.Kuinka pystyn lataamaan puheaikaa? • Hei Ly!

  DNA Super Prepaid -liittymä on voimassa viimeisimmästä latauksesta 12 kuukautta, joten mikäli tuo aika ei ole ylittynyt niin liittymäsi pitäisi kyllä olla edelleen käytössä. Tavoitat asiakaspalvelumme myös Oma DNA sovelluksen -chatin kautta jossa voidaan katsoa tarkemmin liittymän tilaa. Lataa sovellus iOS-puhelimeen App Storesta tai Android-puhelimeen Google Play -kaupasta.
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • "Lupailitte , että rekisteröityjen prepaidien saldo tiedot saadaan takaisin Minun palveluihin huhtikuussa. Tämän vuoden huhtikuu alkaa olla jo lopuillaan eli minkä vuoden huhtikuuta mahdoitte tarkoittaa??? "

  Tätä kyselin jo huhtikuussa. Minkähän vuoden huhtikuussa Minun palveluun taas ilmestyy se rekisteröimäni Super Prepaid??
 • Hei Veikko!

  Kuten jo aiemmin jouduimme kertomaan, ovat muutostyöt valitettavasti viivästyneet ja tämänhetkisen arvion mukaan prepaid-liittymien tiedot saadaan itsepalveluun kuluvan kesän aikana. Toivotaan, että tätä ei tarvitsisi enää kauaa odottaa. Pahoittelut tilanteen vuoksi aiheutuvasta harmista ja vaivasta.
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Kesä alkaa olla puolessa välissä ja DNA:n katteettomat lupaukset ärsyttävät. Mikä prepaid liittymien tiedoissa sekä rekisteröinnin palauttamisessa on noin hirveen vaikeaa.
  Ei voi johtua siitä, että nykyisin esim: R_kioskin kauppiaalle on annettu turhaa lisä tehtävää kun joutuu aktivoimaan liittymän.
  Täysin älyvapaata touhua taas kerran.
 • Moi. Miksi en pysty soittamaan vaikka saldoa on jäljellä 0.74€?
 • Latasin lisää puheaikaa 10€ . Latauksen jälkeen saldo näytti 9.85.  Miten voi wi-fiä käyttämällä hävitä saldoa 0.89€ vaikka mobiilidata on pois käytöstä.

 • Hei Ed!

  Soittaminen ei välttämättä onnistu jos saldoa on liian vähän, tämä riippuu siitä millainen prepaid-liittymä sinulla on ja millaiseen numeroon olet soittamassa.

  Jos saldon kanssa on jotain epäselvää niin olethan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme, että voimme selvittää tilannetta tarkemmin liittymätietojen kanssa, kiitos.

  DNA:n prepaid-liittymäasiakkaiden maksuton asiakaspalvelunumero on 0800 412 582.
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • Onko Prepaidin rekisteröinti edelleen poissa käytöstä https://minunpalveluni.dna.fi/palveluni# -sivulla?

  Näkyy harmautettuna.
 • Sain mokkula ssa olevan dna prepaid liittymän saldon seuraavalla tavalla. 1) Menin kännykälläni sivulle m.prepaid.dna.fi. 2) Klikkasin "Tunnistaudu tekstiviestillä" näppäintä. 3) Syötin puhelinnumeron dna prepaid liittymän osalta. 4) Valitsin pin koodin lähettämisen hallintanumeroon (kännykkäni). 5) Syötin pin koodin, joka tuli tekstarilla ja 6) sain nykyisen prepaid liittymäni tiedot, sisältäen jäljellä olevan saldon tai muun ostamani paketin tiedot.
 • Kiitos työ-ohjeesta. Minulle ei kuitenkaan selvinnyt mistä itsepalvelsta /miten saan ilmoitettua tuon hallintanumeron. Eli tekstiviesti meni laitteeseen 1000km päähän.
 • En muista enää miten olen hallintanumeron lisännyt, mutta veikkaisin, että dna:n myymälässä.
 • Antti, kiitos ohjeesta!

  Se toimi. En edes muista, milloin olin laittanut hallintanumeron, mutta se oli siellä ja ohjeesi pelitti. Nyt pääsen paljon paremmin testaamaan GPS trackeriä (TKStar).
 • Maaliskuussa oli jo jonkin aikaa jatkunut tilanne, ettei prepaid- saldo näy omilla sivuilla; elokuun loppuessa sama tilanne - myös dna- appissa. Tällä välin olen tosin saanut saldotiedon sähköpostilla asiakaspalvelusta. Nyt tämän kamelin selkä taittui ja vaihdoin etälaitteseeni sellaisen prepaidin, jota voin hallita arki-kännykältäni.
 • Moi,
  Ostin tokmannista 19,90€ DataPrepaidin, jonka aktivoin laturi.dna.fi
  Netti ei toimi mokkulassa? Laturi ilmoittaa, että " Liittymälläsi on aktivoimaton paketti", jota ei selvästi voi aktivoida.

  Myöskään nytten laturista ei voi ostaa dataprepaidiin nettiä?? Milloin toimisi? Elinkeinoni on opinnot internetissä??
 • Miten saa netin kautta selville prepaid liittymän saldotiedon?
 • Kokeile tuota Antin ohjetta ylhäällä.
 • Latasin Prepaidiin saldoa ja mitään viestiä ei tullut minulle. Kun yritin laittaa nroon 14600 viestiä SALDO, sekään ei toiminut.

  Mitä minun Prepaid-liittymässäni on tällä hetkellä varaa puhua!!!?????
 • Oletko kokeillut tuota Antin ohjetta? Ainakin minulla se toimii.
 • Tiedoksi DNA prepaid liittymien omistajat, SALDO tarkistuksen voi tehdä kätevästi näin, soitto numeroon *100# jossa näkyy saldo ja liittymän voimassaolo aika.
 • Entä silloin, kun puhelin on fyysisesti muualla? Henkilöllä, joka haluaa tietää saldonsa, mutta ei itse kykene/osaa etsiä saldoaan. Ennen tämä onnistui omadnan(?) kautta, mutta ei enää.
 • virosta en saa soittaa Nordea asiakaspalvelule... +358 200 3000 ... 
  joku mies puhuu napsauttamalla tätä ja napsauttamalla sitä .... sitten hän sanoo, että sinulla on raja täynnä blabla... 
  Tarkistin, saldo on yli 40 euroa...
  miksi niin???

 • Hei! Soittamisen pitäisi kyllä siinä tapauksessa onnistua normaalisti. Onko soittaminen kyseiseen numeroon aiemmin onnistunut normaalisti?
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Heip. Maksoin juuri data prepaid liittymästä 24.90 rahat lähti tililtä mutta netti ei aktivoidu. Laturin sivuilla on punaisella teksti että mulla on aktivoimaton datapaketti 19.90 e?????
 • Hei. Minne on hävinnyt 'minun palvelusta' rekisteröityneelle käyttäjälle mahdollisuus tarkistaa rekisteröidyn prepaid liittymän tietoja ja eritoten saldotilanne??  Miksi hyvä ominaisuus on poistettu? Siellä oli lista rekisteröidyistä pp liittymistä josta näki kaiken tarpeellisen...  
  Palauttakaa ihmeessä se takaisin. Kiitos!
 • Reippaasti yli vuosi on tuostakin lupailusta jo mennyt. Tuli kesä ja syksy, talvikin ja kevät, ja nyt jo kesä 2021..
  Sitaatti:
  "Kuten jo aiemmin jouduimme kertomaan, ovat muutostyöt valitettavasti viivästyneet ja tämänhetkisen arvion mukaan prepaid-liittymien tiedot saadaan itsepalveluun kuluvan kesän (2020) aikana. Toivotaan, että tätä ei tarvitsisi enää kauaa odottaa. Pahoittelut tilanteen vuoksi aiheutuvasta harmista ja vaivasta.
  DNA Ida S palveluasiantuntija
  26 kes 2020"

  Että mitäs se Dna jahkailee? Voisiko asiakkaiden etuakin huomioida? "Haloo... Dna? Kuuluuko...?!

 • DNA, sanokaapas nyt onko allaoleva vielä voimassa prepaid saldokyselylle ?

  tekstiviesti "SALDO" numeroon 14600

  eipä se ainakaan palauta mitään tekstiviestiä saldotiedoilla. Jos ei tuo enää toimi, niin mikä tekstiviesti toimii. Huom. Nyt siis haussa tämä tekstiviesti tapa. Muut ei kelpaa erinäisistä syistä.
 • Hei JIIK!

  Kyseinen numeron on edelleen käytössä ja pitäisi kyllä toimia normaalisti. Ainakaan mitään yleistä vikaa ei ole ollut tiedossa tämän osalta. Kannattaa vielä kokeilla käynnistellä puhelinta uudelleen. Menevätkö viestit perille muille vastaanottajille puhelimesta?
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Tervehdys
  En ole siirtämässä muutaman toisen operaattorin prepaittia. Siis lopetan ne ja otan toiselle operaattorille prepait liittymille, tässä tapauksessa kyselen dna:lta. Ts.voinko hallitsemieni prepait liittymien saldoa hallita, tarkastella henkilökohtaisesta puhelinliittymästä.

 • DNA Prepaid -liittymään voi asettaa Hallintanumeron, joka toimii Turvanumerona sekä sen avulla pääsee kirjautumaan itsepalveluun m.prepaid.dna.fi tarkastelemaan Prepaid-liittymän tietoja myös toisella puhelimella.
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Olisi suotavaa että Prepaid liittymää voisi   tarkastella ja hallita myös tietokoneella.
  Minulle DNAssa väitettiin että Prepaid liittymä on sama kun latausliittymä. Ei ole. Ei voi puhua samana vuonnakaan.
  Latausliittymä on voimassa 2 vuotta vaikka sitä ei lataisi tai käyttäisi ollenkaan. DNA Prepaid vain neljäsosa tuosta. Eli varakännyssä jokseenkin turhan päiväinen. Harmi että näin retkutettiin. mutta ei siinä mennyt kun vitonen. täytyy katsella jonkun muun operaattorin oikeata latausliittymää.
  Lisäksi Latausliittymässä on kiinteä puhelinnumero, se on siis puhelinliittymä, mikä näkyy pääliittymän tavoin omilla sivuilla.
  yms, yms. myös mobiilidatan käyttö on edullisempaa: korkeintaan noin 69 senttiä/vuorokausi.

  Mikä on minimisumma, että tuon DNAn Prepaidin voi ladata ?
  Ja miksi kummassa Prepaidin hallintasivuilla lukee "ei nettiyhteyttä" ja tyrkytetään ostamaan nettiaikaa vähintään 3 tunniksi.
  Eikö tämäkään siis pitänyt paikkansa että vitosen aloituspaketissa olisi myös netti mikä kuluttaa kyllä saldoa euron per päivä ?

  m.prepaid.dna -sivulla ei voi hallita tai muokata liittymää. Se teksti on harmaana.
 • Hei Paula!

  Yleisesti prepaid-liittymistä puhutaan siis myös latausliittyminä, joten siltä osin olet saanut siis ihan oikeaa tietoa. Nykyään Latausliittymä-nimellä myydään ilmeisesti myös Elisalla liittymää joka on ns. tavallinen laskutusliittymä joka vain maksetaan etukäteen, tämä on siis voinut aiheuttaa sekaannuksen asiaan.

  Kuten ketjussa onkin jo aikaisemmin kerrottu niin DNA:n prepaid-liittymän saldot tiedot saa siis seuraavista pakoista:
  • Mobiilisivustolla m.prepaid.dna.fi tai DNA Prepaid -mobiilisovelluksen kautta
  • Näppäilemällä puhelimeen komennon *100# ja SOITA-painike.
  • Lähettämällä tekstiviestin SALDO numeroon 14600.
  • Soittamalla Käyttöpalveluun 0800 412 582
  Minimilataussumma on 5e. Lataaminen taas onnistuu seuraavissa kanavissa:
  • DNA Laturi -sivulla https://laturi.dna.fi/
  • Otto-automaatilla
  • R-Kioskilla
  • Lataussetelillä (ostettavissa R-kioskeilta ja K-Kaupoista, ladattavissa myös Käyttöpalveluun soittamalla)
  Ilmeisesti sinulla on siis käytössä DNA Super Prepaid, tässä on tosiaan oletuksena tiedonsiirto kotimaassa 0,99 €/vrk niiltä kalenterivuorokausilta, kun mobiilidataa käytetään. Tarkemmin tietoa liittymästä löytyy sivuiltamme https://kauppa4.dna.fi/Puhelimet-ja-liittym%C3%A4t/Prepaid/DNA-Super-Prepaid/p/UPRE00001.

  Jos sinulla on tarvetta laskutusliittymälle ns. varapuhelimeen niin olethan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme ja voidaan sitä kautta katsoa sopiva vaihtoehto sinulle, mikäli prepaid-liittymä ei tässä tarkoituksessa palvele oikein.

  https://www.dna.fi/yhteystiedot
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • @DNA Hanna
  "Yleisesti prepaid-liittymistä on puhutaan siis myös latausliittyminä, joten siltä osin olet saanut siis ihan oikeaa tietoa. Nykyään Latausliittymä-nimellä myydään ilmeisesti myös Elisalla liittymää joka on ns. tavallinen laskutusliittymä joka vain maksetaan etukäteen, tämä on siis voinut aiheuttaa sekaannuksen asiaan."

  Elisan Latausliittymä on rekisteröity prepaid , ei mikään laskutusliittymä. Siis se poikkeaa normaalista prepaidista vain siinä , että se on rekisteröity asiakkaalle ja sitä voi hallinnoida itsepalvelussa.
 • Molemmat olette väärässä. Lieneekö teillä kummallakaan käytännön kokemusta latausliittymästä ?
  Mm. Elisa myy sekä latausliittymää että Prepaid liittymiä. Ne ei ole siis sama asia. ja eroavaisuuksia on monenlaista eikä vain siinä että se on rekisteröity ja voi näin ollen hallinnoida itsepalvelussa. Erovaisuudet kirjoitin edellä. se on kaksi vuotta voimassa, vaikka ei koskisi puhelimeen sormenpäälläänkään. DNA Prepaid vain puoli vuotta eli neljännes tuosta. Sekä mobiiliverkko on vähintään 30 senttiä per vuorokausi halvempaa. yms yms yms.

  DNA myy Prepaid liittymää latausliittymänä. sitä se ei ole.
 • @Paula
  "Lieneekö teillä käytännön kokemusta latausliittymästä ?"

  Kyllä semmoiset 15 vuotta ja tälläkin hetkellä minulla on Latausliittymä.

  "Elisa myy sekä latausliittymää että Prepaid liittymiä."

  Jep näin tekee.

  Yleisesti ottaen liittymät jaetaan kahteen pääkategoriaan:

  1. On jälkikäteen maksettavia (laskutettavia) liittymiä ja niitä kutsutaan yleisnimellä postpaid-liittymä. Juridisesti laskutus tarkoittaa luottokauppaa ja sellaisen liittymän voi saada vain , jos luottotiedot on kunnossa.

  2. Sitten on etukäteen maksettavia liittymiä ja niitä kutsutaan yleisnimellä prepaid-liittymä. Juridisesti etukäteen maksu tarkoittaa käteiskauppaa ja silloin ei luottotiedoilla ole väliä.

  Nuo mainitut ovat tyyppinimityksiä , ei tuotenimiä.

  Kommentoin edellä , että Elisan Latausliittymä ei ole laskutettava eli kuuluu em. jälkimmäiseen kategoriaan.

  Kummassakin kategoriassa on erilaisilla tuotenimillä tukko liittymiä , joiden ominaisuudet ja hinnat vaihtelevat. Niillä eroavaisuuksilla operaattorit kilpailevat keskenään.

  Elisalla on vuosien varrella ollut useilla eri tuotenimillä tukko prepaid-tyypin liittymiä ja tälläkin hetkellä Prepaid-tuotenimellä ja sitten Latausliittymä-tuotenimellä. Tyypiltään ne ovat samanlaisia , mutta se on totta , että hinnoiltaan , voimassaoloajoiltaan , nettinopeuksiltaan jne. ne eroavat.

  Siis ei sekoiteta liittymien tyyppejä ja tuotenimiä. Tarkoitin aiemmassa viestissäni noita tyyppinimiä enkä tuotenimiä. • @DNA Hanna
  On hankala viestintäjärjestlmä, kun lainausmahdollisuus puuttuu. Mutta yritetään.

  Latauspaikat on tiedossa, kiitos.
  Miksi mm. laturin verkkosivuilla ei ole kaikkia mahdollisuuksia, mitä esimerkiksi latausliittymän kännyllä kun menee DNA Prepaid -sovellukseen, niin siellä pystyy lataamaa nettiaikaa.
  Nämä eri latauspaikat tarjoaa eri mahdollisuuksia. Ei sillä että asia olisi mitenkään ajankohtainen.

  Kulutan tämän vitosen loppuun ja katselen sitten latausliittymää. Mikä palveli minua paremmin. Tällä DNA Prepaidilla tällaisenaan en tee yhtään mitään. Tutustuin kyllä tuohon DNA Super Prepaid liittymään ennen tilausta, kuten yleensä yritän ottaa selvää mitä tilaan. Kuitenkin puhelimessa asiakaspalvelija antoi ymmärtää että tämä on vastaavanlainen kun Elisan lautausliittymä. Tuo että tämä on voimassa vain puoli vuotta, tuli minulle kuitenkin puun takaa.

  Minulla oli latausliittymäkin puolitoista vuotta käyttämättä.

  "Jos sinulla on tarvetta laskutusliittymälle ns. varapuhelimeen niin olethan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme ja voidaan sitä kautta katsoa sopiva vaihtoehto sinulle, mikäli prepaid-liittymä ei tässä tarkoituksessa palvele oikein."
  Minä en tarvitse toista laskutusliittymää, ainoastaan latausliittymän, mitä teillä ei ole tarjota.

 • Kun yritän saada tietoa saldosta niin ,tänne ohjattiin !


  Jumankere ku ne tietää mun sähköpostin ja nimen ja osoitteen ! Voishan kai kertoo saldon !Mut ku ei !?? Hyvästi prebaid! Olis ny kiva tietää saldo ?Ennen ku haastan koko paskan oikeuteen !!!??
 • Hei Harri! Kuten ketjussa onkin jo aikaisemmin kerrottu niin DNA:n prepaid-liittymän saldot tiedot saa seuraavista paikoista:
  • Mobiilisivustolla m.prepaid.dna.fi tai DNA Prepaid -mobiilisovelluksen kautta
  • Näppäilemällä puhelimeen komennon *100# ja SOITA-painike.
  • Lähettämällä tekstiviestin SALDO numeroon 14600.
  • Soittamalla Käyttöpalveluun 0800 412 582
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • hei
  huomasin pienen ongelman android 12 tekstisoftan kanssa eli kun lähetät saldo viestin 14600 numeroon niin se kysyy että muistetaanko asia koska maksullinen numero.Toi kaatuu jos valitsee että muista.Toi johtaa siihen ettei pysty käyttämään prepaidin 1€/pv nettiä,en ainakaan itse saanut toimimaan vaan piti ostaa 7pv datapaketti että sai netin toimimaan.
  älä päivitä android 12 jos käytät prepaid liittymää
 • Nyt tilanne on sellainen että dna super prepaidillä on "rahaa" mutta se ei suostu jostain syystä käyttämään nettiä.Ainoa keino mikä toimii on pistää saldoa lisää ja ostaa tollainen 7pv netti,homman saisi korjattua lisäämällä 0,99€/vrk paketti m.prepaid.dna.fi sivulle.Se ettei toi 0,99€/vrk toimi johtunee siitä että prepaidille on ostettu datapaketti jonka jälkeen se ei sitten enää suostu käyttämään 0,99€/vrk nettiä ollenkaan vaikka siellä olisi saldoa eli älä osta datapakettia jos haluat käyttää liittymän 0,99€/vrk juttua datapaketin loppumisen jälkeen.Noin ainakin miui 13.0.2 (skseuxm) stabelillä jossa tekstiviesti softa kaatuu jos yrittää laittaa "remember my choise" päälle.
  prepaid toimii vähän huonosti
 • Kun DNA Prepaid -sovellus on asennettuna, niin ainoa tapa käyttää mobiilidataa on datapakettien kautta, joita voi ostaa mistä tahansa ostokanavasta (ns. päivädata 0,99 €/vrk on kytketty pois). Mikäli käyttäjä haluaa saada päivädatan taas päälle, tulee rekisteröinti poistaa sovelluksen valikosta.

  Sovelluksen rekisteröinnin voi poistaa Muut-toiminnon takaa löytyvän linkin "Poista sovellus käytöstä" kautta.
  Tämän jälkeen ns. päivädata palaa jälleen käyttöön ja käyttäjä voi poistaa itse sovelluksen puhelimestaan.
  Sovelluksen poistaminen poistaa myös mahdollisen sovelluksen kautta ostetun datapaketin käyttäjältä mikäli aikaa on vielä jäljellä. Tästä varoitetaan käyttäjää ennen poistoa.
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Prepaid softaa ei ollut asennettuna vaan ostettu datapaketti.Eli toi teidän softa pitäisi asentaa ja poistaa käytöstä jolloin toi 0,99€/vrk lähtisi taas rullaamaan?.Mites ton teet jos netti ei toimi eikä lähellä ole ilmaista wlania?.Toi m.prepaid.dna.fi sivu toimii vaikka netti ei muuten toimisi ja ihan uusi dna prepaid toimii miui 12.0.2 (skseuxm) stabelilla suoraan.
  prepaid toimii vähän huonosti
 • Jos DNA Prepaid -sovellusta ei ole, eikä ole ollut ikinä asennettuna, niin päivädatan pitäisi toimia normaalisti. Tarvittaessa olisitko asiakaspalveluumme yhteydessä 044 144 044 ongelman jatkoselvittämiseksi, kiitos.
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Toi m.prepaid.dna.fi sivu ei toimi, kun puhelimessa on suojaus päällä. Osoitteessa pitäisi kai olla https eikä htpp. Suojausta en halua puhelimesta poistaa.
  Juhani Lausas
 • saldo 14600
  pekka halonen
 • Hei . Miksi minulle tulee viesti et puheaikaa jäljellä alle 3e mutta kun tarkastan saldon niin se näyttää et jäljellä 16e ?
  Tanja
 • Saldotiedot tekstiviestillä sisältävät päätilin sekä bonustilin saldon. Bonustiliä ei voida käyttää lisämaksullisiin palveluihin, jolloin nuo summat ovat erit. Mobiilisivustolta prepaid.dna.fi sekä mobiilisovelluksen kautta voit tarkistaa erikseen bonustilin saldon.
  DNA Laura palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.