Mistä saan tietoa kuinka paljon dataa on mennyt, kun laskulla sitä ei näy?

Mistä saan tietoa kuinka paljon dataa on mennyt, kun laskulla sitä ei näy?

Kommentit

• Moikka Pasi!

Voit seurata puhelimesi datan kulutusta laitteen asetuksien kautta, Android puhelimissa datakäyttö on myös mahdollista nähdä sovelluskohtaisesti kuluvalta kuukaudelta
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Laitteesta, mutta DNA:n tapauksessa se on aika turhaa.

Minun DNA-liittymässä on ainakin rajoittamaton tiedonsiirto.
  • Minulla on reititin, läppäriin niin mistä mä sitten voisin saada sen tiedon?
    Minulla kyllä on rajaton netti, mutta mielenkiinnosta olisisin kiinnostunut.
  • Hei Pasi!

Meiltä tätä tietoa ei ikävä kyllä ole saatavilla, mutta tässäkin tapauksessa datan käyttöä voi seurata päätelaitteen kautta.
    DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Mikä modeemi?

Jos on DNA:lta hankittu, esim. B315S kuten eräillä sukulaisille, niin datankäytön näkee hallinnasta. Siihen kirjaudutaan kirjoittamalla selaimeen muistakseeni 192.168.8.1 (näkyy laitteen tarrasta) ja kirjautumistiedot sieltä kanssa.

DNA:n laskulla sitä tietoa ei ole, olen yrittänyt katsoa.