Mistä saan tietoa kuinka paljon dataa on mennyt, kun laskulla sitä ei näy?

Mistä saan tietoa kuinka paljon dataa on mennyt, kun laskulla sitä ei näy?
pasi marttila Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Moikka Pasi!

Voit seurata puhelimesi datan kulutusta laitteen asetuksien kautta, Android puhelimissa datakäyttö on myös mahdollista nähdä sovelluskohtaisesti kuluvalta kuukaudelta
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Laitteesta, mutta DNA:n tapauksessa se on aika turhaa.

Minun DNA-liittymässä on ainakin rajoittamaton tiedonsiirto.
    Asiakas 1M
  • Minulla on reititin, läppäriin niin mistä mä sitten voisin saada sen tiedon?
    Minulla kyllä on rajaton netti, mutta mielenkiinnosta olisisin kiinnostunut.
    pasi marttila
  • Hei Pasi!

Meiltä tätä tietoa ei ikävä kyllä ole saatavilla, mutta tässäkin tapauksessa datan käyttöä voi seurata päätelaitteen kautta.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Mikä modeemi?

Jos on DNA:lta hankittu, esim. B315S kuten eräillä sukulaisille, niin datankäytön näkee hallinnasta. Siihen kirjaudutaan kirjoittamalla selaimeen muistakseeni 192.168.8.1 (näkyy laitteen tarrasta) ja kirjautumistiedot sieltä kanssa.

DNA:n laskulla sitä tietoa ei ole, olen yrittänyt katsoa.
    Asiakas 1M