Mistä saan uuden DNA Tunnuksen?

Saat uudet tunnukset käyttöösi saman tien. Aloita valitsemalla kirjautumissivulta ”Luo DNA Tunnus”. Seuraa tämän jälkeen lisäohjeita. Jatkossa tulet käyttämään vain uusia tunnuksiasi, kaikki aiemmat käyttäjätunnukset poistuvat automaattisesti käytöstä.

Mahdollisia ongelmatilanteita:

Palvelu ilmoittaa "sähköpostiosoite on viallinen"
-Virheilmoitus häviää kun sähköpostin syöttää kokonaan

Palvelu ilmoittaa verkkopankkitunnistamisen jälkeen "sinulla ei ole tunnusta palveluun"
-Virheilmoituksen korjaamiseksi tietokoneen selaimesta tulisi tyhjentää välimuisti tai kokeilla tarvittaessa tunnuksen luomista toisella selaimella.
-Tunnuksen luomista voi myös yrittää toisella laitteella, esim. tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella

Takaisin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Kommentit

• Tämä kommentti siirettiin erilliseen viestiin._

• eipä toimi tämä.. pyytää aina uudestaan ja uudestaan tupas tunnistautumista eikä päästä luomaan uutta tunnusta

aiemminkin ongelmia tämän kanssa kun systeemi unohtaa salasanat, joutunut joka kerta luomaan uuden salasanan joka toimii vain sen yhden kerran.. tää on todella ärsyttävää palvelua jos palvelusta voi edes puhua. Sama ongelma riippumatta mitä selainta käytän.

• Hei Jari!

Suljethan selaimen kokonaan ja avaa se sitten uudelleen jos päädyt tupas tunnistautumisen jälkeen vain kirjautumissivulle

DNA Iiro palveluneuvoja
  • Miten saan uuden salasanan kun en muista entistä????

• Hei Raimo!

Minun palveluni sivuilla on "Olen unohtanut salasanani" -kohta josta voit resetoida sen.

DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Ei onnistu salasanan luominen... ei sitten millään. Huonoa palvelua. En maksa tietoturvapalvelusta, kun en pysty aktivoimaan sitä. Palaa aina alkuasetelmaan - ei kaikkia pankkitunnuksiaan voi tähän toimimattomaan sovellukseen tuhlata.

• Hei Raija, kerrotko vähän tarkemmin mitä DNA Tunnuksen luonnin yhteydessä siis tapahtuu? Olet siis asiakkuuden omistaja ja menit omilla verkkopankkitunnuksillasi tunnistautumaan sivulla https://minunpalveluni.dna.fi/kirjautuminen# ? Pääsitkö tämän jälkeen kirjoittamaan sähköpostiosoitettasi ja salasanaa?

• Ei tunnista sähköpostiosoitettanikaan.
    Pyytää aina uudelleen tupas-tunnistetta ja sitten herjaa sp-osoitteesta.

• Kiitos lisätiedoista. Eli klikkasithan osoitteessa https://minunpalveluni.dna.fi/kirjautuminen# tuossa pinkillä pohjalla olevaa Luo DNA Tunnus -linkkiä?

Minkä herjan nettisivu tarkalleen antaa, kun olet Luo Tunnus -linkkiä klikattuasi verkkopankkitunnistautunut ja alat luomaan DNA Tunnusta syöttämällä käyttäjätunnukseksi haluamasi sähköpostiosoitteen ja salasanan?

DNA Ida T palveluneuvoja
  • Käytän pankkitunnuksia vain pankkiasioimisessa, kuten muitakin tunnuksia palvelukohtaisesti. Miten toimitatte minulle uuden kirjautumistunnuksen.

• Hei!

Tunnuksen luontiin vaaditaan vahva sähköinen tunnistautuminen verkkopankkitunnuksilla jotta voimme tunnistaa henkilöllisyytesi. Tunnusta ei ole mahdollista luoda ilman tätä tunnistautumista.

Vahvalla sähköisellä tunnistamisella tarkoitetaan henkilöllisyyden todentamista sähköisesti. Vahvan sähköisen tunnistamisen avulla kuluttajat voivat turvallisesti vahvistaa henkilöllisyytensä erilaisissa sähköisissä palveluissa.

DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Kiitos vastauksesta. Tulen hoitamaan asiakaskysymykseni henkilökohtaisesti toimipisteissänne.

• Miksi ei aviomieheni nimellä olevaa sähköpostia ei hyväksytä minun sähköpostikseni.kun
    sieltä näkisimme molempien DNA tiedot.Vai pitääkö eri asioille luoda omat sähköpostit ???

• Hei Raili! Kun palvelut ovat kahden eri henkilön, eli henkillötunnuksen alla, tulee molempien luoda oma DNA Tunnus, jonka takaa näkee vain omissa nimissään olevat palvelut.
    Kahden eri henkilön palveluita ei ole mahdollista saada saman tunnuksen taakse, eikä kahdella eri henkilöllä näinollen voi myöskään olla samaa sähköpostiosoitetta Minun Palvelun käyttäjätunnuksena.

DNA Ida T palveluneuvoja
  • En saanut vastauksesta selvää että kelpaako aviopuolison sähköposti ja miksi ei kelpaa?

• Kahdella eri henkilöllä ei voi olla samaa käyttäjätunnusta Minun Palveluun. Eli jos miehesi ei ole luonut DNA Tunnusta, voit kyllä itse tunnusta luodessasi laittaa käyttäjätunnukseksi itse haluamasi tunnuksen, vaikkapa sitten miehesi sähköpostiosoitteen.

DNA Ida T palveluneuvoja
  • Selväksi tuli.Tåytyy menna dna liikkeeseen selvittämään kun en itse käytä nettiä.Kiitos

• DNA Tunnuksen luonti onnistuu vain netissä osoitteessa https://minunpalveluni.dna.fi
    DNA Kaupassa se ei onnistu.

DNA Ida T palveluneuvoja
  • Miksi ei voi kirjautua myös suoraan pankki- tai mobillivarmenteella. Tai miksi sitä tunnusta ei voi tilata noilla jos ei ko tunnusta muista.
  • Hei Jari!

Jos olet unohtanut DNA Tunnuksesi, niin voit kyllä kysellä sitä nimenomaan juurikin verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella täällä.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Tuo pankkitunnus kertoo vain, että sähköpostiosoitteelle on jo luotu tunnus. Ok se tunnus oli se sähköpostiosoite. Sanamuoto hämäsi. Sain hoidettua CI+ rekisteröinnin tarkastuksen.

• Pitääkö tuota kirjautumisen mahdollistavaa unohtuneen salasanan tunnistekoodia
    odottaa montakin päivää / viikkoa.

Sivustonne ilmoitta kyllä:
    "Salasanan tunnistekoodi on lähetetty sähköpostiisi"
    On ilmoittanut jo neljä päivää... ja kyllä, selainkin (ja itse asiassa koko konekin) on
    on suljettu välillä ja useastikin. Postia vain ei tule...

• Hei Pasi! Kyseessä on tiedossa oleva vika, osalla DNA Tunnuksilla kirjautuminen tai tunnuksien luominen ei onnistu ja tätä korjataan parhaillaan
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Minun vanhat Webmailin, ja oma dna tunnukseni eivät enään toimi.Olen dna asiakas ja haluaisin uudet tunnukset. Minulla on uusi liittymä puhelimeen ja puhelin ostettuna dna:lta. Lisäksi peruutin viime viikolla Valokuitu + liittymän, koska meillä on valokuitukaapeli täällä Kankaanpäässä ja sen lurku tulisi liian kalliiksi, joten tämä dna liittymä peruutettiin.
  • Hei Reino!

DNA Tunnuksen saat luotua osoitteessa https://minunpalveluni.dna.fi/ klikkaamalla LUO TUNNUS -painiketta.

Mikäi sinulta jo löytyy DNA Tunnus, mutta olet unohtanut käyttäjätunnuksen (sähköpostiosoitteesi) tai salasanan, saat nämä palautettu tuon saman kirjautumissivun https://minunpalveluni.dna.fi/ linkkejä klikkaamalla.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Tunnus-asia on nyt kunnossa, soitin aamulla NA asiakaspalveluun ja uusi tunnus on käytössä. Kiitos yhteydenotosta.
  • Kun kirjaudun pankkitunnuksilla ja kokeilen luoda uuden tilin niin se ilmoittaa sellaisen s.posti osoitteen mikä ei ole enää käytössä!!
    Miten voin saada uudet tunnukset??
  • Hei Jari,

Oletko siis jo aiemmin tehnyt DNA Tunnuksen vanhalla sähköpostiosoitteellasi?
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Näin näyttää. En kyllä muista yhtään koska??
    Nyt se s.posti on suljettu palveluntarjoajan toimesta.
  • Onko tämä asia edennyt mihinkään??
  • Hei Jari,

Jos pääset kirjautumaan sisälle, voit vaihtaa tunnuksen itse.
    Jos et muista myöskään tunnuksesi salasanaa, voit olla virheellisestä sähköpostiosoitteesta yhteydessä puhelimitse asiakaspalveluumme niin tekninen tukemme pääsee vaihtamaan tunnuksesi.
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • En pääse kirjautumaan DNA-itsepalveluun . Ei hyväksy salasanaa eikä käyttäjätunnusta. Olisin katsonut paperilaskun tiedot maksaakseni .
    Tervisein L-M
    Liisa-Mari Tihleman
  • En edelleenkään pääse DNA-itsepalveluun. Haluasin mahdollisen laskun tiedot, jotta voisin sen maksaa.
    Terveisin L-M

Liisa-Mari Tihleman