Mitä datan käyttöön lasketaan?

Kun laskusta ei kerran selviä käytetyn datan määrä, seuraan sitä puhelimestani. Laitteessani on erikseen mobiilidatan käytön seuranta ja wifi-datan käytön seuranta. Muodostuuko kk-käyttö mobiilidata + wifi-data? Ts. mistä tiedän, mikä on todellinen käyttöni?
Veera Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Veera!

Puhelimen SIM-kortin käyttö on vain mobiilidataa, Wi-Fi verkko tulee erillisestä modeemista ja tuon laskutus on erikseen.