Mitä eroa on DNA Tunnuksella ja mobiilivarmenteella?

DNA Tunnusta käyttämällä kirjaudutaan DNA:n itsepalveluun osoitteessa https://minunpalveluni.dna.fi. Mobiilivarmenne käy tunnisteena myös muiden palveluntarjoajien palveluissa (esim. vakuutusyhtiöt ja muut verkon asiointipalvelut).

Takaisin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Kommentit

• En saa toimimaan tätä häirinnäestokoodin osuutta.Ei mene läpi.Ymmärrys loppuu.Misksi ei toimi.Tulee kun laitan,muutaman sekunnninpäästä joku kirjaimilla alkava sarja...joka vilahtaa parissa sekunnissa pois.Se ei ole itse valitsemani?!Mitä tässä oikein pitäisi laittaa!🐗Ei toimi!
    Tr
  • Hei Tr,

Yritätkö muuttaa siis mobiilivarmenteen häirinnänestokoodia?