Mitä eSim maksaa?

Hei! Jos haluaa ottaa käyttöön eSim:n Apple Watchissa, paljonko se maksaa? Tuleeko kuukausittain joku maksu?

Kommentit

  • Moikka! Älykelloon tarvitset DNA Multi-SIM palvelun joka maksaa 7,90 euroa kuukaudessa ja tästä on tarjous 3kk 0e. Puhelimeen vaihdettaessa kyseessä on tavallinen SIM-kortin vaihto eSIM korttiin.

    Lisätietoa:
    - eSIM https://www.dna.fi/esim 
    - DNA Multi-SIM: https://www.dna.fi/multisim
    DNA Iiro palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.