Minun palveluni -kirjautuminen on uudistunut. Mitä hyödyn muutoksesta?

Jatkossa pääset kirjautumaan Minun palveluni -sivuille itse luomallasi DNA Tunnuksella. Käyttäjätunnus on jatkossa valitsemasi sähköpostiosoite ja salasanankin saat määritellä itse. Tunnuksen luomiseksi tarvitset vain aktiivisen sähköpostiosoitteen ja pankkitunnukset henkilöllisyyden varmistamiseksi.

Ohjeet tunnuksen luomiseen löydät täältä.

Takaisin usein kysyttyihin kysymyksiin.