Minun palveluni -kirjautuminen on uudistunut. Mitä hyödyn muutoksesta?

Jatkossa pääset kirjautumaan Minun palveluni -sivuille itse luomallasi DNA Tunnuksella. Käyttäjätunnus on jatkossa valitsemasi sähköpostiosoite ja salasanankin saat määritellä itse. Tunnuksen luomiseksi tarvitset vain aktiivisen sähköpostiosoitteen ja pankkitunnukset henkilöllisyyden varmistamiseksi.

Ohjeet tunnuksen luomiseen löydät täältä.

Takaisin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Kommentit

• Hei
    Minulla on Huawei tabletti. Olen unohtanut sen pin-koodin, kun ei ole ollut aikoihin käytössä. Nyt tarvitsen PUK-koodin, jotta saan koneen auki.Olen ostanut sen Gigantista ja siinä on voimassa oleva huolenpitosopimus. Se ei näyOma DNA:ssa mukana olevana laitteena. Siellä on vain läppärini ja Huawei kännyni. Miten toimin, että saisin tablettini oma DNA:han ja avattua PUK-koodilla. Kiitos ohjeestanne.
    Friberg