Mitä ohjelmia / elokuvia voi ja mitä ei voi tallentaa?

Olen upouusi DNA TV:n käyttäjä ja olen nyt tunnin etsinyt vastausta siihen, miksei kaikkia ohjelmia tai leffoja voi tallentaa. Olen klikkaillut satunnaisesti ohjelmia ja ehkä noin 3/60 tapauksessa oli mahdollista tallentaa ohjelma. Kaikista muista tämä täppä puuttui kokonaan. Onko selaimessa vikaa vai missä? Maccini on sen verran vanha, että uusinta Chromea ei tueta, joten joudun käyttämään versiota 49.0.2623.112.
Paula Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Näiltä ilmaiskanavilta pitäisi pystyä kaikki ohjelmat tallentaa:

Voit katsoa tallennettuja ohjelmia Suomessa ja kaikkialla EU:n alueella.

• Yle TV1
    • Yle TV2
    • MTV3
    • Nelonen
    • Sub
    • Yle Teema & Fem
    • Jim
    • AVA
    • TV5
    • Liv
    • Kutonen
    • Fox
    • Hero
    • Frii
    • TLC
    • National Geographic

JJJN
  • DNA TV -palvelun käyttöohjeita löydät osoitteesta https://www.dna.fi/tuki-dnatv
    JJJN jo ylle laittoikin kanavalistauksen, josta on mahdollista tallentaa ohjelmia. Jos jostain syystä tallennus ei onnistu jonkin ohjelman kohdalla, suosittelen käynnistämään DNA TV -sovelluksen puhelimella tai jollain muulla laitteella uudelleen ja kokeilemaan vielä uudelleen tallennusta.