Siirry uusimpaan kommenttiin

Mitä tapahtuu Dna Jämpti 1M-liittymille, lopetetaanko ne kokonaan?

Huomasin juuri että Dna Jämpti 1M-liittymien uusmyynti on lopetettu ja tulipa kännyyn tarjous jostain paljon kalliimmasta liittymästä. Mitä tapahtuu jos en vaihda siihen kalliimpaan? Voinko pitää nykyisen liittymäni vai lopetetaanko se kokonaan ja pakkovaihdetaan johonkin kalliimpaan? Jopa Dna Jämpti 5M-liittymä on paljon kalliimpi kuin tuo 1M-liittymäni, siis kk-maksuiltaan. Minä en tarvitse mitään kallista liittymää, pääasia että voin soittaa ja tekstata!
Jari

Kommentit

 • Hei, vanhat myynnistä poistuneet liittymätyypit säilyvät käytössä normaalisti, liittymätyyppiä ei vaihdeta ilman että tästä informoidaan sinua.
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Jos on määräaikainen tarjoussopimus, niin hintatakuu on ainakin sen 12 kk.
  Mitä siitä on jäljellä. Sen jälkeen normaalihinta tai korotuskirje jos hyvin käy. Itse vaihdoin laitenettiin ja latausliittymään, sillä päivittelisin liittymää juuri kun 1M lähti.
  adios dna.
  Asiakas 1M
 • eiköhän joku päivä tuo 1M lähde kokonaan pois, norjan valtionvirasto on päättänyt! tosin dna:lla taitaa olla vielä 0.2M jossain, joten kestänee jonkun aikaa.

  jos listahintoja katselee, niin halvin liittymä on 15,9€/kk, argh.
  lasselusse
 • Älä katsele listahintoja, vaan tilaa kilpailijalta ja kilpailuta kyllä dna pystyy laskeen taksaa sen mukaan mitä muut lupaa

  Sami
 • Esim 14.90€ rajaton 10M liittymä on olemassa mutta ei löydy ns listahinnastosta
  Sami
 • Onko DNA,lla enään liittymiä ollenkaan.
  Lähes kaikissa lukee..Poistunut myynnistä.
  Varmaankin koskee vanhempia 4G liittymiä.

  DNA Liittymähinnasto - DNA_Liittymahinnasto.pdf  Aqualung
 • Veikko
 • Jaa, eiköhän DNAkin poistane kohta tuon Jämpti 1M-liittymän kokonaan valikoimistaan ja muuta sen kalliimmaksi Jämpti 5M-liittymäksi kuten Elisa aikoo tehdä omille Tarkka Perus-liittymille jotka poistuu helmikuun lopussa ja ne muutetaan Tarkka 5M-liittymiksi heti maaliskuun alussa, kk-maksu nousee 3 euroa ja hinta yritys- ja palvelunumeroihin nousee 0.129 eurosta 0.169 euroon minuutilta.
  Eli Dna seurannee perässä.
  Jari
 • Eiköhän DNAkin Poistane kohta tuon DNA Jämpti 1M-matkaviestinliittymän aivan KOKONAAN valikoimistaan (myös jo käytössä olevien matkaviestinliittymien osalta), ja muuta sen (ne) kuukausimaksultaan KALLIIMMAKSI DNA Jämpti 5M-matkaviestinliittymäksi, kuten Elisa TEKEE omille (jo käytössä oleville!!) elisaSaunalahti Tarkka Perus -matkaviestinliittymille, jotka POISTUU (nyt) helmikuun 2023 lopussa, ja (ne) PAKKO-MUUTETAAN elisaSaunalahti Tarkka 5M-matkaviestinliittymiksi heti maaliskuun 2023 alusta lähtien, jolloin heillä matkaviestinliittymien kuukausimaksu NOUSEE 3 euroa, ja puheluhinta yritys- ja palvelunumeroihin (PVM paikallisverkkomaksu ja MPM matkapuhelinmaksu) NOUSEE 0.129 eurosta puheliminuutilta, 0.169 euroon ALKAVALTA puheluminuutilta.
  Tosin DNAlla, Matkaviestinliittymien PVM paikallisverkkomaksu sekä MPM matkapuhelinmaksu NOUSEE  02.10.2023 KAIKISSA laskutus-matkaviestinliittymissä MYÖS 0,169 euroon ALKAVALTA puheluminuutilta. 
  Eli DNA Telenor seurannee Elissa KAIKESSA perässä.

  Jari Norjalaismies

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.