Mitä tehdä, kun puhelimen akku sammuu viileässä?

Hei!

Minulla on Honor 9 -puhelin, jonka olen ostanut pari vuotta sitten. Nyt puolen vuoden sisällä olen törmännyt siihen, että puhelimeni saattaa sammua, mikäli ulkona on alle 15 astetta lämmintä. Olisiko akun vaihto hyvä ratkaisu?

Kommentit

• Hei Tuuli!

Kannattaa käydä lähimmässä DNA Kaupassa josta puhelin voidaan tarvittaessa toimittaa huoltoon. Lähimmän liikkeen löydät täältä.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Nämä puhelimien akun hyytymiset kylmissä / viileissä olosuhteissa ovat
    aivan mallikohtaisia,joidenkin laitteiden akut kestävät hyvin kylmyyttä,
    joidenkin akut sitten hyytyvät alhaisissa lämpötiloissa.
    Mutta jos noin +15 asteessa alkaa akku hyytymään,niin
    silloin on akussa vikaa.Tässätapauksessa kun laitteella on ikää 2 vuotta,niin akun vaihto olisi varmaankin paikallaan.
    Mitä se sitten maksaa.Uusi akku + työt = xx .?? €.
    Tulee sitten harkinnanvaraiseksi.Huollattaako laitteen vai hankiiko uuden.

BQ24