Miten APN asetuksia muutetaan DNA Kotimokkula 4G+ WiFi B715 reitittimessä?

Teiltä kerrottiin, että: 'DNA:n mokkuloita ei ole SIM-lukittu ja niitä voi käyttää muiden operaattoreiden liittymillä normaalisti, oletuksena mokkulat yhdistävät DNA:n verkkoon ja tämä voi vaatia APN asetuksien vaihtamista mokkulaan.'
Miten APN asetuksia muutetaan DNA Kotimokkula 4G+ WiFi B715 reitittimessä?