Miten APN asetuksia muutetaan DNA Kotimokkula 4G+ WiFi B715 reitittimessä?

Teiltä kerrottiin, että: 'DNA:n mokkuloita ei ole SIM-lukittu ja niitä voi käyttää muiden operaattoreiden liittymillä normaalisti, oletuksena mokkulat yhdistävät DNA:n verkkoon ja tämä voi vaatia APN asetuksien vaihtamista mokkulaan.'
Miten APN asetuksia muutetaan DNA Kotimokkula 4G+ WiFi B715 reitittimessä?

Kommentit

• Mihinkäs asti pääset hommassa, kerro jos tökkää johonkin kohtaan?

ensiksi kirjaudu sisään:
    http://192.168.1.1/html/index.html

Valitse ylhäältä: "Verkkoasetukset"

Klikkaa "APN luettelosta" haluamaasi ja laita sitten avautuvaan ikkunaan ruksi kohtaa "Aseta oletusprofiiliksi"

Jos ei ole sopivaa profiilia, niin "+" merkistä niitä voi lisätä itse haluamikseen, mutta taisi toimia suoraan Elisalla ainakin tuolla vakio APN:llä...

JJJ
  • Kiitos paljon tiedosta! Mukavaa viikonloppua!
    Taina