Miten asiakaspalveluun otetaan yhteyttä sähköisesti?

Yhteystietosivulla ei näy minkäänlaisia vaihtoehtoja.

436rtsdfsdf Ilmoita asiaton sisältö

• Hei!

Tavoitat asiakaspalvelumme sähköisesti kaikkein helpoimmin ja nopeimmin Oma DNA -sovelluksen chatin kautta. Voit ladata sovelluksen iOS-puhelimeen App Storesta tai Android-puhelimeen Google Play -kaupasta.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Terve,

En voi.

Mitä muita keinoja on? Joskus teillä oli esimerkiksi sähköpostiosoite, mutta semmoista ei tuolla ainakaan nyt listata.
    436rtsdfsdf
  • Vieläkö tämä toimii,vai onko suljettu.
    palvelu@dna.fi
    Tombstone
  • Asiakaspalvelumme tavoittaa toki myös sähköpostitse tuosta osoitteesta. Tällä hetkellä tuota kautta on hieman ruuhkaa, joten vastausta voi joutua hieman odottelemaan. Vastaamme kaikkiin viesteihin saapumisjärjestyksessä, mutta olemme yhteydessä kyllä mahdollisimman pian takaisinpäin.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Terve,

Kiitos tiedosta. On vissiin aika pitkä viestipino kun ei ole tullut vielä vastausta lokakuussa lähettämääni viestiin, mutta odotellaan sitten.
    436rtsdfsdf
  • Tuon viestin kanssa on nyt käynyt kyllä jotakin mikäli vastausta ei vieläkään ole kuulunut. Pahoittelut tästä! Kiireisissä asioissa kannattaa aina soittaa asiakaspalvelumme numeroon 044 144 044.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Ok, mukava kuulla ettei ole ihan niin pitkä jono kuitenkaan. Ei ole kiireellinen juttu, että sähköposti toiminee oikein hyvin.
    436rtsdfsdf