Miten Hubilla tallennetaan kovalevylle?

Tyhmä kysymys mutta miten tuonne kovalevylle on tarkoitus voida tallentaa ohjelmia? REC-napista tallennus tapahtuu vain verkkoon? Pari vuotta sitten (silloin kun tuo kovalevy-tallennus vielä toimi...) pystyi itse valitsemaan että kumpaan haluaa tallentaa, mutta ei minulla ainakaan ole mitään vaihtoehtoja enää...? Uusin versio on ladattu juuri tänä aamuna, ja kovalevykin on kiinni laitteessa (ollut jo parikin vuotta odottamassa että voisi taas tallentaa sinne jotain, mutta...).
Ohje-videoissakin kätevästi mainitaan että voi tallentaa verkkoon ja levylle, mutta eipä sitten kerrottu että MITEN?
Eli jos joku voisi opastaa yksinkertaista, kiitos! 😀