Miten mokkulan päivitykset saa automaattiseksi

Miten Mokkulan päivitykset saa automaattiseksi.

Kommentit

• Hei Erkki!

Mikä mokkulamalli sinulla on käytössä? Mokkulan pitäisi automaattisesti tarjota päivitystä, kun tämä on saatavilla.

DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Minulla on Huawei mokkula, johon voi yhdistää useita koneita.

Päivittääkö mokkula itse itsensä ilman toimenpiteitä?
  • Mokkula tarjoaa ja ilmoittaa päivityksestä, kun sellainen on saatavilla. Voit tarkistaa mokkulan omilta tuotesivuilta miten tarkistat mahdolliset saatavilla olevat päivitykset.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Yritän päivittää DNA Mokkula 2g-FE62DB, mutta salasanat eivät kelpaa? Talo on 3-kerroksinen ja yhteys toimii vain yhdessä kerroksessa. Muualla toimii on/off eli pätkii niin, ettei voi käyttää?
    Esko Passila
  • Hei! Luultavasti langaton verkko ei kunnolla kanna kaikkiin kerroksiin.
    Isoissa kodeissa tai muuten haasteellisissa ympäristöissä pelkkä modeemin/mokkulan keskeiselle paikalle sijoittaminen ei välttämättä riitä. Tällaisissa tapauksissa ainoa keino voi olla useamman tukiaseman eli modeemin tai mokkulan käyttö. Tähän tarkoitukseen on olemassa Google Wifi -järjestelmä, joka usean tukiaseman turvin rakentaa koko taloon yhtenäisen ja optimoidun WiFi-verkon.

Eri mokkulamallien ohjeet löydät osoitteesta https://www.dna.fi/tuki-mokkulat
    Vinkkejä langattoman verkon suhteen löydät osoitteesta https://www.dna.fi/tuki-wifi