Miten nähdä laitteiden ip osoitteet?

DNA Kotimokkula 4G+ MF286 laitteessa näkyy vain MAC osoite ei ip osoitetta. Miten nähdä laitteen ip osoite?

Risto Tiusanen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Jos modeemi ei niitä IP-osoitteita näytä , niin ne voi katsoa liitettyjen laitteiden valikoista/järjestelmätiedoista.

Android-laitteella ne löytyvät yleensä Asetukset >> Järjestelmä >> Tietoja laitteesta tai jotakin sinnepäin.

Windowsilla ne saa näytölle mm. antamalla komentoriviltä (CMD) käskyn ipconfig/all tai Ohjauspaneelin verkko-osiosta.
    Veikko
  • Laitteesta ei voi nähdä osoitetta
    Risto Tiusanen
  • Ipscannerilla tai pingaamalla summassa eri ip:osoitteita dhcp alueelta. Angryipscan on ihan hyvä. Kiinteä dhcp on myös toimiva jos mokkula sitä tukee.

Tai joku toinen laite väliin joka haistelee siihen kytkettyjen laitteiden ip:t. Olikohan arp sen valikon nimi.

Sami
  • @Sami
    "Olikohan arp sen valikon nimi."

Windowsin komentoriviltä vain komento arp -a , niin se listaa kaikkien kotiverkossa aktiivisena olevien laitteiden IP-osoitteet ja MAC-osoitteet.