Miten olellet ajatelleet toteuttaa lupauksenne?

Sivuillanne kerrotte: "Kuukauden kanava on ilmainen kaikille DNA TV
-asiakkaillemme"
Minulla on DNA TV ja useampia TV-laitteita. Näen kuukaudenkanavan vain sillä laitteella, jossa minulla on TV-kortti - en muilla omistamillani telkkareilla!
Miten DNA on ajatelleet toteuttaa tuon lupauksen?
PW. Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Joka ikinen kuukausi uusi kulma valittamiseen 'vapaasta kanavasta'.
    Se on saatanan bonari edes vähän maksaville asiakkaille, ei mikään jokamiehen oikeus. Live with it.
    pablo
  • Etkös sä PW näekin sen kuukauden kanavan kuten kerroit? Kukaan idiootti ei voi olettaa että yhdellä korttitilauksella ja kortilla se näkyy kaikissa omistamissasi televisiovastaanottimissa ilman että siirrät sitä korttia laitteesta toiseen. Hommat jokaiseen telkkariin kortit niin jopa näkyy  Meilläkään ei näy teevee kun on silmät kiinni.
    JEESUS MITÄ SE LEIPÄ ELÄTTÄÄKÄÄN!
    Timppa
  • Hei PW!

Kuukauden kanava on kuten jo edellä tavallaan mainittiinkin sidottu DNA TV asiakkuuteesi.

Perinteisessä televisiossa tämä tarkoittaa siis ohjelmakorttia.
    Kuukauden kanavan näkee DNA TV asiakkaana myös ilman korttia DNA TV sovelluksella puhelimesta tai tabletista sekä tietokoneella osoitteesta tv.dna.fi . Näistä palveluista kuva on sitten peilattavissa tv-ruudulle Chromecastin tai Apple Tv:n kautta.

Kanavan katselu tapahtuu siis aina tuon asiakkuuden takaa.

DNA Jukka palvelupäällikkö
  • OIkeastaan ajatelin, että olisi mukava, jos kehitettäisiin vastaanotin, joka purkaisi kaikkien tilattujen kanavien salauksen niin, että kaikissa huoneiston TV-vastaanottimissa voisi seurata haluamaansa tilattua maksullista kanavaa samanaikaisesti.
    Paketista maksetaan, mutta vain yhtä kanavaa voi seurata samanaikaisesti.
    PW.
  • Eli esim. opiskelija-asuntoloihin, sairaaloihin, kerrostaloihin jne. kommuuneihin riittäisi yksi tilaus per rakennus? Vai kuinka ajattelit ton rajoittaa tiettyihin neliöihin?
    Minustakin olisi kiva jos mä voisin yhdellä maksulla katsoa kaikkia kanavia.... ai hei mähän voin... yle verolla näkee ja kuulee radionkin. Naaputin autookin vois lainata kun tuossa pihassa tyhjän panttina seisoo... ja olisihan se sitten halvempaakin mulle toi autoilu.

Annan sulle ilmaisen vinkin ongelmaasi.
    Hommaa tarvittava määrä chromecasteja ja vaikka hinnat alkain puhelimia. Laita ne kotona wifi verkkoon ja jokaista castia ohjaat omalla laitteella niin saat yhdellä tilauksella näkymään vaikka 5 telkkariin yhtä aikaa pikkukakkosen tai puuhapeten.
    Timppa