Miten pääsen eroon DNA-mainoksista netissä?

Minua on jo pitkään häirinneet DNA:n mainokset nettiä käyttäessäni. Nyt tulee näytölle viesti: "Tervetuloa sovellukseen Mobile Broadband", jota ei voi edes sulkea enkä halua painaa "aloita". Alan todella nähdä punaista, kun nään DNA-logon!

Kommentit

• Hei Sirpa!

Käytössäsi on ilmeisesti mokkula? Tässä tapauksessa laite uudelleenohjaa hallintasivuilleen, koska se pitäisi päivittää. Kannattaa toimia ruudulla olevien ohjeiden mukaan niin laitteen päivitykset saadaan ajantasalle ja pääset käyttämään nettiä taas normaalisti.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Ja minä vaihoin kännyliittymän dna:lle,niin johan pukkaa mainosta koko ajan,yrittänyt vaikka mitä että ne saisi pois,aina ilmestyvät uudelleen,oli kyllä
    virhe vaihtaa.
  • Hei Jomma,

Voit muokata markkinointilupiasi Minun Palvelussani.
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • siis haloo,on kysymys puh,liittymästä
  • Hmmm....

Käsittääkseni myös puhelinliittymän markkinointitietoja voi hallinnoida Minun Palveluissa kuten Hanna-Mari edellä kertoi.

Jos sinulla ei ole Minun palveluihin käyttäjätunnusta , niin täällä voit rekisteröityä ja pääset hallinnoimaan liittymääsi.

• Kyllähän niitä markkinointitietoja puheliittymissä hallinnoidaan juurikin tuolla Minun Palvelussani. Tämä ei kuitenkaan minun tapauksessa estä Minun Palveluni Viestit-osion mainoksia esim. DNA:n tarjouksista puhelimissa ja liittymissä eikä se varsinkaan estä DNA:n puhelinmyyntiä, jossa esim. ehdotettiin päivittämään liittymää määräaikaisella sopimuksella listahintaa hieman edullisemmin.

Oli mielestäni silti varsin kallis hinta mitä saa numeroa siirtämällä!

Eikä tarvinnut edes siirtää, jos oli tyytyväinen myyntinumeron tarjoukseen.
  • Hei!
    Otin käyttööni DNA Kotimokkulan Premium 4G+ WLAN B715 15. joulukuuta 2018 ja muutaman päivän päästä alkoi Starttis-aloitussivuni käytössä työntyä Mobile Broadband-sovelluksen aloitussivu aina, kun klikkasin jotain hakusanaa.
    Kokeilin sovelluksen avausta, mutta reitittimen kirjautumissalasanaksi ei kelvannut ko. mokkulan käyttöönottoon saatu WiFi-verkkojen yhteinen salasana.
    En edes ymmärrä, miksi minun pitäisi ottaa käyttöön ko. sovellus.
    Terveisin Mauri Palmu
  • haluaisin dplay+  auki mutten tajuu miten?
    helena
  • oma on,
    helena
  • @helena

"haluaisin dplay+ auki mutten tajuu miten? "

Dplay+ on maksullinen palvelu. Täällä on tietoa asiasta.

https://www.dplay.fi/tuotteet

PS. Tämä foorumi on kaikille avoin ja julkinen keskustelupalsta , jonne ei kannata omia tietojaan julkaista väärinkäytösten välttämiseksi.
    Veikko
  • Hei Helena! Kyseessä ei ole meidän tarjoama palvelu, ethän myöskään laita asiakastietojasi kaikille näkyviin sillä kyseessä on julkinen keskustelupalsta
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Hei DNA! Nyt o Se n tullut mainos että minut oli valittu arvontaan jossa on kolme palkintoa. Täytin vastaus kupongin ja nyt siitä onkin tullut riesa! Kesken shakin peluun se mainos katkaisee pelin! Voihan riesa.Voisiko DNA poistaa sen mainoksen?
    keijo Toivanen
  • Moi DNA! Kiitos vastauksestasi. Olin hieman käärmeissäni kun keskeytit shakki pelini useamman kerran! Ajattelin että se oli joku häiriö ohjelma? Täytin oikein sen kyselykaavakkeen ja ajattelin että jospa vaikkavoisin  voittaa sen arvostetun palkinnon arvonnassa? Sinä kysyttiin sähköpostiosoitetta? Laitoin aivan oikean sähköpostiosoitteen! Yllätyin kovasti kun sitä ei hyväksytty? Siksi peruin koko homman. Nyt ei ole enää sitä mainosta.Voisinhan minä vielä yrittää, sillä esineet ovat kovin arvokkaita! Muuten olen tyytyväinen DNA.
    Keijo Toivanen
  • Hei,

Jos 1 200 euron kännykkää tarjotaan 1,50 euron hintaan, kyseessä on melkoisella varmuudella tarkoituksella rakennettu tilausansa, jolla pyritään saamaan sinun luottokorttitietosi jatkuvaa veloitusta varten. Tällainen tarjous ei ole DNA:n tekemä. Älä hyväksy tarjousta, älä anna tietojasi!

Osoitteesta https://corporate.dna.fi/asiakastiedotteet?type=tukari3&id=457&scrollTo=hc1WEqJjEkTA löydät tiedotteemme huijausviesteistä, joita valitettavasti liikkuu myös DNA:n nimissä.