Miten puhelin takuukorjaukseen?

16.11.2019 Ostettu Xiaomi Mi note 10 puhelin ruvennut temppuilemaan. Mm nettiyhteyden jako pätkii kovasti ja joskus värinämoottori saa hepuleita kesken latauksen... Mihinköhän laitteen voisi toimittaa takuukorjaukseen? Puhelin Vantaalla.
Mikko Perttilä Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Hei Mikko!

  Jaetun yhteyden pätkiminen voi johtua monestakin syystä ja värinän latauksen aikana voi aiheuttaa esim. vioittunut latauskaapeli. Kannattaa siis ensin kokeilla puhelimen uudelleen käynnistystä ja vaihtaa latausjohto uuteen. Myös latausportti on hyvä varovasti puhdistaa sillä sinne kertynyt lika voi myös aiheuttaa ongelmia latauksen kanssa.
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Puhelin on käynnistetty useaan otteeseen uudelleen ilman vaikutusta. Toki vien latausjohdon mukana huoltoliikkeeseen, mutta ylimääräistä johtoa en omista jolla latausta voin kokeilla.
  Mikko Perttilä
 • Valitettavasti huoltoon toimittaminen ei ole DNA Kauppojen kautta tällä hetkellä mahdollista. Selvitämme parhaillaan valtuutettuja huoltoliikkeita joihin puhelimet voi suoraan toimittaa huoltoon, mutta Xiaomin laitteiden huoltoliikettä ei ole vielä tiedossa. Palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian!
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Katso tuolta huoltoliikkeet.

  xiaomi puhelimen huoltoliikkeet - Google-haku
  BQ24
 • Jos toimitat puhelimen itse johonkin huoltoon niin kannattaa ottaa huomioon, että jos viet puhelimen muuhun kuin valmistajan valtuuttamaan huoltoliikkeeseen niin puhelimen takuu voi raueta.
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Moikka,

  Mun OnePlus 6T-luurissa on takakameraongelma. Stillkuvia pystyy *yleensä* ottamaan, mutta videoita ei suostu enää kuvaamaan juuri lainkaan. Ja jos kuvaa, niin videossa on väreilyä/vilkkumista kuvassa.

  Mutta välillä ei pysty edes ottamaan edes stillejä ja kun kamera on juntturassa, niin se hidastaa puhelintakin että on pakko tehdä buutti.

  Tämä on hitaasti kuukausien aikoina pahentunut ongelma ja nyt kamera on käytännössä käyttökelvoton.

  Takuuta on vielä 2021 tammikuun loppuun.

  Otanko suoraan OnePlussaan yhteyttä vai mennäänkö DNA:n kautta?
  Ville
 • Hei Ville!

  Kannattaa aluksi tarkistaa että puhelimessa on uusi ohjelmistopäivitys ja kokeilla myös uudelleen käynnistämistä. Puhelimen voi tarvittaessa toimittaa huoltoon DNA Kaupan kautta tai viedä suoraan valtuutettuun huoltoliikkeeseen, löydät yhteystiedot täältä https://www.dna.fi/tuki-huolto.
  DNA Hanna palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.