Miten saa yhteyden asiakaspalveluun kun 044144044 puhelin on varattu aina ja chatti kuplaa ei näy?

Olisin todella kiitollinen jos saisin asiani hoidettua ja joku ottaisi yhteyttä. Chat oli tehokas kerran kun pääsin hoitamaan asiaa sitä kautta. Puhelinlinja on toivoton ellei tykkää siitä taustamusiikista.

Kommentit

• Hei! Asiakaspalveluumme 044 144 044 soitettaessa voit jäädä normaalisti jonottamaan, myös siinä tilanteessa jolloin linjalta kuuluu ruuhkatiedote.

Voit lähettää viestiä myös Oma DNA -sovelluksen kautta. Sovelluksen lataus onnistuu puhelimen sovelluskaupasta.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Sain tänään(26.8.20) tietää, että olisi pitänyt rekisteröityä 25.8.20  DNA.fi/tlk. Kuinka toimia, että saan nettiyhteyden kotiin jälleen toimimaan?
    Koukkunen
  • Saat nettiyhteyden toimimaan uudelleen kun rekisteröit yhteytesi tuossa osoitteessa. Mikäli yhteys ei jostain syystä tämän jälkeen lähde vielä toimimaan niin kannattaa käynnistää modeemi uudelleen.