Miten saan DNA-tunnuksen tietokoneen aloitussivulle takaisin?

Jouduin poistamaan DNA-netin ja asentamaan sen takaisin nettiongelmien takia. Nyt en saa DNA-logoa aloitussivulle, jotta pääsisin helposti nettiin.

Kommentit

• Mihin tarvitset sitä? katso modeemista wifi key ja verkon nimi ja kytkeydy verkkoon
    Jos modeemi on jo määritetty se ei mene enää asetukset-sivulle.
  • Hei, tarkennatko hieman siis mistä sovelluksesta on nyt kyse?
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Pitäisi saada läppärin alapalkkiin DNA-logo, josta pääsee netin Käynnistä-sivulle. Minulla on mokkulaversio.

• Kyseessä on ilmeisesti jokin vanhempi mokkula, löydät käyttöohjeet näille täältä: https://www.dna.fi/tuki-mokkulat#mokkulat
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Eli jos kuvake jostain löytyy paina hiiren toista nappia ja lisää pikavalikkoon tai jotain sinnepäin.

Mutta yleensä nuista ohjelmista itsestään löytyy asetus käynnistä automaattisesti ja jopa yhdistä automaattisesti, niin ei tarvi itse painella.