Miten saan oma dna -tunnukseni salasanan, kun se ei sitä sähköpostiini lähetä?

Miten saan omadna tunnukseni salasanan, kun se ei tule sähköpostiini?

Kommentit

• Hei Dani!

Itselläni tuo salasana tuli välittömästi sähköpostiin, tarkistathan siis ettei viesti ole vain mennyt roskapostien sekaan
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Olen tarkistanut roskapostit ja kaikki. Ei vaan posti tule millään perille
  • Yleistä vikaa tämän kanssa ei ole ainakaan havaittu, varmista vain että kirjoitat sähköpostiosoitteen oikein, sivusto herjaa jos tunnusta ei ole käytössä salasanaa resetoitaessa
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Salasana hukassa, miten voi perustaa uuden salasanan
  • Hei Hilkka!

DNA Tunnuksen salasanan saat resetoitua Minun palveluni -sisäänkirjautumissivun alta löytyvän "Olen unohtanut salasanani" -linkin kautta.
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Tunnus ? Mikä tarkoittaa kirjoita tunnuksesi
  • Olen myös yrittänyt useita kertoja palauttaa salasanan, olen kirjoittanut sähköpostini oikein ja tuplatarkistanut sen vielä.. Olen tarkistanut spam kansioni, että DNA:n viesti ei ole mennyt sinne. Tämä on todella turhauttavaa..
  • Hei Anu!

Jos salasanan palautus ei onnistu, olethan ongelmasta yhteydessä asiakaspalveluumme.
    DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
  • Sain tekstiviestillä uuden väliaikaisen salasanan minunpalveluni.dna.fi -palveluun. Mutta missä on kohta, että pääsen vaihtamaan väliaikaisen salasanan uuteen itse keksimääni?
  • @Liisa
    Kun olet kirjautuneena Minun palveluihin , niin Omat tiedot välilehdeltä löytyy se salasanan vaihto
  • Asikaspalvelu väitti että int.yhteyteni on päällä aina samanlaista touhua toinen käsi ei tiedä mitä toinen tekee DNA:lla. Ja eväitä ei hyväksytä koskaan.
  • Sähköpostiin tulee linķki missä pitäisi olla uusi salasana. Enpä saa mistään linkkiä aukaistua.

• Etkö siis saa linkkiä painettua ollenkaan? Olisiko mahdollista kokeilla avata tuo jollain toisella laitteella sähköpostia käyttäen?
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Miksi salasanan vaihtoon tarvitaan erikseen vielä joku tunnistekoodi??? Jos on salasana unohtunut, niin kuinka ihmeessä voi muistaa jonkun ihme tunnistekoodin, josta ei ole ikinä kuullutkaan. Omituista hommaa.

• Hei Helvi!

Tunnistekoodia ei tarvitse muistaa vaan sinulle on lähetetty salasanan vaihtolinkki antamaasi sähköpostiosoitteeseen jonka kautta saat tuon tunnistekoodin kun klikkaat viestissä olevaa linkkiä.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Ei aukea salasana??
    Pertti Hannula
  • Hei Pertti,

Etkö saa salasanaa resetoitua? Saatko jonkin virheilmoituksen?
    DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
  • Aamulla kysyn muilta operaattoreilta.?
    Pertti Hannula
  • Hei,

Oma sähköpostiosoitteeni ei ole enää voimassa ja olen unohtanut salasanan. Kuinka pääsen kirjautumaan omiin tietoihin?
    Ilpo
  • Siinä tapauksessa sinun tulee olla puhelimitse asiakaspalveluumme yhteydessä, saamme sitä kautta hoidettua tunnuksesi vaihdon.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Minulla on sama vaikeus, vaihdoin Elisalta  Dna :han, taisi olla virhe.
    En löydä millään sellaista salasanaa, joka kelpaisi Dna:lle.
    Meillä oli vaimon kanssa eri operaattori ja se tuntui hankalalta, laskuja maksettaessa, siksi vaihdoimme samaan.
    Kysyin dna:n puhelin palvelusta, että kerro esimerkkinä, oikeanlainen salasana, siis sellainen joka kelpaa dna:lle, ei hänkään oikein tiennyt,
    piti olla eril-laisia merkkejä jne.. mutta niin olen tehnyt, mutta ei vaan
    kelpaa?

Sakari Keskinen
  • Hei Sakari!

DNA Tunnuksen salasanassa tulee olla minimissään 8 merkkiä, käyttäen vähintään 3 seuraavista: iso kirjain, pieni kirjain, numero tai erikoismerkki.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija