Miten saan roskapostiin menevät riistakameran kuvat saapuneet postiin?

Riistakamera (Lunarex) lähetti aikaisemmin kuvat oikein phnetin saapuneet postiin mutta loppuvuoden 2020 jälkeen kuvat menee roskaposteihin. Miten ja mistä saan muutettua phnetin posti asetuksia siten, että kuvat tulisivat oikeaan kansioon?
Kari Sipilä Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Kyseistä suodatinta ei enää ylläpidetä eli ei päivitetä enää
    Tuomas Raatikainen
  • Millä sitä laatikkoa luet. Tuolla webmailissa ei näyttänyt olevan roskapostisuodatinta ollenkaan? Eli jos jos vaikka *Outlookilla, sen asetuksista pitää muuttaa osoite turvallisen lähettäjien (tai vastaavan) luetteloon...