Miten saan uuden salasanan ?

Hei.
Mistä saan uuden salasanani, kun sitä ei lähettämässänne mailissa sanota, vaikka niin väitätte ?

Kommentit

• Hei Riitta!

Oliko nyt tarkemmin kyse mistä salasanasta?
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Tarkoititko mahdollisesti Minun palveluni salasanaa? Jos olet klikannut Olen unohtanut salasanani -kohtaa ja antanut sähköpostiosoitteesi, niin saat sähköpostiviestin jossa on linkki salasanan vaihtamiseen. Tämä viesti ei sisällä salasanaa vaan se pitää itse määritellä linkin kautta.

Jos olet puolestaan klikannut kohtaa Kirjaudu kertakäyttöisellä salasanalla ja antanut sähköpostiosoitteesi, niin silloin saat viestin jossa kertakäyttöinen salasana on kerrottu kohdassa "Käytä kirjautuessasi tätä koodia:"
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Viimeksi sain kertakäyttöisen koodin salasanan vaihtoon, nyt ei ei tunne mitään salasanaa ja käyttäjätunnustakin epäillään. Eli ei lähetä uutta koodia sähköpostiini. Yritän DNA-tvtä avata kännyssä tai Macilla.
  • Hei Maija!

Onko nyt siis kyse DNA TV -palvelun salasanasta? DNA TV:n salasanan voi vaihtaa kätevimmin sovelluksen kautta. Salasana vaihdetaan tilaamalla tunnuksen mukaiseen sähköpostiosoitteeseen salasanan resetointilinkki. Resetointilinkki tilataan sähköpostiin DNA TV -sovelluksen "Omat tiedot" -välilehdeltä "Unohdin salasanani" -kohdasta tai DNA TV -nettisivuilta "Login/ Kirjaudu sisään" –välilehden "Salasanani on unohtunut" -kohdasta. Saat sähköpostiin linkin, jonka kautta voit vaihtaa uuden salasanan. Jos tämä ei syystä tai toisesta onnistu, voidaan salasana vaihtaa asiakaspalvelussamme.

Asiakaspalvelu 044 144 044
    ma-pe klo 8-18
    la klo 9-16.30

Sähköisen yhteydenottolomakkeen ja chatin löydät sivulta https://www.dna.fi/yhteystiedot
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Tarvitsen uuden salasanan että voisin katsoa dna tv tä
  • Hei Ari!

Ohjeet DNA TV:n salasanan uusimiseen löydät edellisestä viestistä. Helpoten tämä onnistuu suoraan DNA TV -sovelluksen kautta. Jos tunnuksena oleva sähköposti ei toimi tai tässä ilmenee muita ongelmia, asiakaspalvelumme auttaa numeorossa 044 144 044.
    DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Terve.Haluaisin luoda salasanan DNA liittymään pin koodin sijaan.Miten toimin.Kiitos,Juha N.
    Juha Nyholm
  • Hei Juha! SIM-kortti vaatii aina PIN-koodin eikä tätä ole mahdollista vaihtaa. Puhelimessa on erikseen myös näytön lukituskoodi, joka on valitsemaasi tyyppiä
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Tarkoitin DNA tilin salasanaa.Tili kun on nyt luotu pin koodilla.T;Juha

Juha Nyholm
  • Kuinka saan sähköpostitilini salasanan uudistettua.   Laittakaa uusimislinkki tähän alla näkyvään osoitteeseen, koska dna on juuri lukittu.

Ilkka Hakulinen
  • Hei Ilkka!

Jos sähköpostin salasanan kanssa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.
    DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija