Miten saan uuden salasanan ?

Hei.
Mistä saan uuden salasanani, kun sitä ei lähettämässänne mailissa sanota, vaikka niin väitätte ?

Kommentit

• Hei Riitta!

Oliko nyt tarkemmin kyse mistä salasanasta?
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Tarkoititko mahdollisesti Minun palveluni salasanaa? Jos olet klikannut Olen unohtanut salasanani -kohtaa ja antanut sähköpostiosoitteesi, niin saat sähköpostiviestin jossa on linkki salasanan vaihtamiseen. Tämä viesti ei sisällä salasanaa vaan se pitää itse määritellä linkin kautta.

Jos olet puolestaan klikannut kohtaa Kirjaudu kertakäyttöisellä salasanalla ja antanut sähköpostiosoitteesi, niin silloin saat viestin jossa kertakäyttöinen salasana on kerrottu kohdassa "Käytä kirjautuessasi tätä koodia:"