Siirry uusimpaan kommenttiin

Miten saan vuokraamon näkymään TV:ssä?

Olen yrittänyt saada sitä näkymään cromecastin kautta. Crome-selain kytkeytyy, mutta näkyy vain vuokraamon mainoskuva TV:ssä, iPadilla vuokraamon mainoskuva vilahtaa TV:ssä ja sen jälkeen casting keskeytyy. Onko todellakin ainoa vaihtoehto kytkeä tietokone HDMI-kaapelilla TV:seen? Käytössä on siis Uusi DNA TV.

Kommentit

 • Hei JP! Toimiiko DNA TV:n muut ominaisuudet normaalisti Chromecastiin peilatessa, onko ongelma vain vuokraamon kanssa?
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • No ei se vuokraamo koskaan ole toiminut Chromecastilla "tekijänoikeus juttujen" takia. Tähänkö on tullut muutos, että pitäisi toimia nykyään? Vai miksi DNA:n vastaus oli tuollainen?

  Ei toimi edes kaapelilla Applen-tuotteista (joissa siihen on mahdollisuus.)
  JJJ
 • Suorat lähetykset ja tallenteen näkyy kyllä chromecastin kautta. Ainoastaan vuokraamo ei toimi.
  Tuolla Uuden DNA TV:n ominaisuuksissa mainitaan näin:
  ”Kaikki sisältö tukee sekä chromecastiä että airplaytä”
  JP
 • Vuokraamon peilaus ei toimi ainakaan ”vanhalla” DNA TV versiolla.

  Jokaisen tällä versiolla vuokrattavan tuotteen etusivulla on teksti:

  ”Huomaathan, että peilaus ei ole tuettu vuokraamossa”


  Pertti O
 • Uusi DNA TV  version mainos

  DNA TV Vuokraamo
  • Uusille DNA TV -asiakkaille 1 leffakuponki vuokraamoon, DNA TV Hubi -asiakkaille 2 kuponkia 
  • Käytä DNA TV Hubilla, Android-puhelimella, -tabletilla tai tietokoneella (vuokrausaika 48 h)
  • Peilaa leffat isolle ruudulle ja katsele niin monta kertaa kuin haluat - uutuudet heti leffateatterilevityksen jälkeen!
  • Jatka katselua toisella laitteella, myös iOS-puhelimella tai -tabletilla

  Pertti O
 • JP, kiitos lisätiedoista.

  Millä laitteella siis käytät Uutta DNA TV:tä, eli mistä laitteesta yrität peilata vuokraamon sisältöä telkkariin? Ymmärsinkö oikein, että iPadin Uusi DNA TV -sovelluksesta telkkariin?

  iOS-laitteella voit katsella elokuvia, jos vuokraat elokuvan ensin esimerkiksi selaimella osoitteessa dnatv.dna.fi
  Eli oletko ensin vuokrannut elokuvan selaimen kautta? Sen jälkeen sen toisto onnistuu iPadilla, ja myös peilauksen pitäisi toimia normaalisti.
  DNA Ida T palveluneuvoja
 • Kyllä kokeilin eri elokuvien trailereita sekä ipad:n kautta, että tietokoneella Cromeselaimella. Kummallakaan ei siis toiminut kuten aikaisemmin kirjoitin. Onneksi en siis ehtynyt vuokraamaan mitään elokuvaa, koska se siis olisi ilmeisesti edes toiminut.
  Voisiko joku nyt kokeilla saako joku sitä toimimaan?
  JP
 • iPadilta Vuokraamon kautta elokuvan katselu onnistuu siis vasta kun leffa on ensin vuokrattu selaimen kautta.
  Jos et saa leffaa toimimaan ja peilattua, olisitko puhelimitse 0800 300 500 yhteydessä, niin pääsemme tutkimaan ongelmaa tarkemmin, kiitos!
  DNA Ida T palveluneuvoja
 • Eli Traileria ei voi katsoa ipadilla/iphonella -> Chromecastin kautta, selityksestä päätellen, koska siinä ei osteta mitään, mutta eihän siinä tarvikkaan ostaa. Sekavaa, mutta testattavissa minuutissa kenellä muulla kuin kysyjällä on chromecast+"I"tuote...

  Android laitteellako voi sitten ostaa ja katsoa TV:ssä Chromecastilla, mikähän ero sillä sitten käytännössä on millä laitteella Chromecastia ohjaa?

  Mites sitten tuo toinen kysymys, eli Selaimella (Chromella) -> Chromecastiin, pitäisikö sen toimia? Tässä on kyse varmaan käyttääkö Chromeselain näytön peilausta (kuten vanhalla DNA TV:llä teki) vai ohjaako se Chromecastin sovellusta?

  Kannattaa nyt selvittää DNA:n millä laitteella ja miten vuokraamo nykyään toimii, ettei jokaisen tarvi kysyä sieltä teidän ruuhkautuneesta asiakaspalvelusta samaa asiaa...

  https://www.dna.fi/tuki-dnatv-ja-hubi-vuokraamo
  JJJ
 • Kuten sivulla https://www.dna.fi/tuki-dnatv-ja-hubi-vuokraamo on kerrottu niin vuokraamosta voit vuokrata elokuvia ja sarjoja DNA TV -sovelluksella DNA Hubilla, mobiilissa Android-laitteilla, tietokoneen Chrome-selaimella osoitteessa dnatv.dna.fi tai DNA:n digiboksilla.

  Voit lisäksi katsella vuokrattua elokuvaa iOS-laitteella, mutta vuokraaminen tätä kautta onnistuu toistaiseksi ainoastaan kupongilla. Halutessasi voit peilata sovelluksesta tai Chrome-selaimesta elokuvan isolle ruudulle.
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Osaan kyllä lukea, mutta kyseessähän oli Traileri joka ei toiminut Ipad -> Chromecast, yksinkertainen kysymys on, että pitäisikö sen toimia?

  Ymmärrän hyvin kysyjää, että vaikka on luvattu ummet ja lammet, niin jos edes traileria ei saa toimimaan, harva menee vuokraukseen asti...

  Selaimella pitäisi siis toimi Chromecastiin lähetys (Ei ole tähänkään tosin otettu kantaa toimiiko traileri?), mutta omankokemuksen mukaan selaimen kautta koko Chromecastin ohjaus on todella tuurista kiinni, milloin sattuu toimimaan. Peilaaminen vielä erikseen, eli siis silloin kun koko näyttöpeilataan, se ei ole videoissa järkevä eikä käyttökelpoinen ylipäätään...

  JJJ
 • Nyt on kokeiltu traileria myös Android puhelimella,  puhelin ilmoittaa ”casting on” ja TV:ssä näkyy vain vuokraelokuva mainos sivu ja teksti ”valmis katsottavaksi”
  JP
 • Chrome-selaimella sain nyt trailerin näkymään Chromecastissä, eli se on siis ilmeisesti ainakin mahdollista jos jaksaa tarpeeksi pitkään yrittää.
  iPadilla ja Android puhelimella en ole sitä saanut toimimaan.
  JP
 • Hanna kertoi: "Kuten sivulla https://www.dna.fi/tuki-dnatv-ja-hubi-vuokraamo on kerrottu niin vuokraamosta voit vuokrata elokuvia ja sarjoja DNA TV -sovelluksella DNA Hubilla, mobiilissa Android-laitteilla, tietokoneen Chrome-selaimella osoitteessa dnatv.dna.fi tai DNA:n digiboksilla."

  Millähän DNA:n digiboxilla homma onnistuu? Minulla on Wbox HD3, mutta tietääkseni uusi DNA TV teki siitä tavallisen boxin - ilman operaattoriominaisuuksia, joten vuokraus ei sillä onnistu.
  Vanhalla DNA TV:llä homma onnistui.
  PW
 • Miten saan selville montako kuponkia minulla on vuokraamoon?
  Käytössä on Uusi DNA TV
  .
 • Asia selvisi jo, sorry liian helppo. Elämä on
  .
 • Helppoa on
  Eri alustoilla oma systeemi ja sanamuodot.
  -anroid, vuokraa - vuokraa kupongilla, jonka jälkeen näkyy kuponkien määrä
  -iOs, lunasta koodilla - käytä kuponki, näkyy heti kuponkien määrä
  -selaimella, vuokraa - vuokraa kupongilla, näkyy heti kuponkien määrä
  Voisikohan se olla ainakin yhtenäinen kaikilla alustoilla.
  Pertti O

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.