Miten tyhjennän roskakoriin siirretyt viestit ?

Käytettävissä oleva tila loppuu. Minulla on roskakoriin siirrettynä noin 140 Mt , jotka
haluan poistaa lopullisesti käytöstä. Miten roskakorin viestit tyhjennetään pois tilaa viemästä? Käytettävissä oleva tila nyt noin 192Mt / 200Mt eli kohta loppuu tilat ja sähköpostin käyttö? Käytössä DNA Welho Webmail tietokoneella.

Siivooja Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

1. Kirjaudu Welho Webmailiin
    2. Klikkaa oikealta ylhäältä "Asetukset".
    3. Klikkaa vasemmalta "Kansiot".
    4. Klikkaa "Roskakori/Trash".
      Webmailissasi voi olla useampi "Trash"- tai "Roskakori"-kansio, jotka kaikki tulee käydä tarkistamassa yksitellen ja tyhjentää samalla tavalla.
      Myös muiden kansioiden koko kannattaa tarkistaa esim. "Sent"-kansio voi viedä paljon tilaa mahdollisine liitetiedostoineen.
      Oikealla olevasta Kansion ominaisuudet -laatikosta näkee onko kyseisessä kansiossa viestejä ja klikkaamalla sinistä tekstiä saa näkyviin kansion viemän tilan määrän.
    5. Klikkaa alempaa rattaan kuvaa ja paina "Tyhjennä".
      Pystyt seuraamaan tyhjentämisen vaikutusta alhaalla olevasta tilapalkista rattaan vierestä.