Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Miten upload saa paremmaksi

Mokkulan download on kyllä hyvä (yli 50M) , mutta upload on vain 1-2M. Miten sitä saisi paremmaksi?

Kommentit

 • Hei Jyrki!

  Signaalinvoimakkuuden parantaminen on ainakin yksi asia joka vaikuttaa upload nopeuteen, mokkulan käyttöpaikan muutos tai lisäantennin käyttäminen parantaa signaalia. Tässä kannattaa myös ottaa huomioon että CA (4G+) parantaa vain latausnopeutta jonka vuoksi se myös on korkeampi.

  Jos haluat suoraan ohjeita omalle liittymällesi niin suosittelen olemaan yhteydessä asiakaspalveluun p.044 144 044 niin näemme suoraan osoitteen ja verkon tietojen perusteella mm. mikä tukiasema antaa parasta nopeutta ja onko taajuuslukituksesta apua tilanteeseen
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Itse tuskailen kovasti myös kovasti tuon upload nopeuden kanssa joka tyssää 2-3 Mbps. Download nopeudet ovat hyvät, joskus jopa 100 yli Mbps.

  Asiasta olen kesän aikana ollut useampaan kertaan yhteydessä asiakaspalveluun, josta vastauksena olen saanut että nopeutta ei ole rajoitettu.

  Kun sitten reilu kuukausi sitten päätin tehdä aiheesta vikailmoituksen, sain vikapalvelusta kuulla että kaikkien kuluttajaliittymien upload nopeudet on rajoitettu, koska kuluttajat eivät yleensä uploadia tarvitse.

  Itse tosin työskentelen kotoa käsin ja tarvitsen. Tällä hetkellä ainoana keinona uploadin tarpeen tullen vaihtaa liikenne kännykän liittymälle, jossa upload ei ole rajoitettu.

  Hieman olen kyllä hämillään asiakaspalvelun ja teknisen vikapalvelun ristiriitaisesta tiedosta. Toki nuo nopeudet puhuvat selvää kieltä rajoitetun uploadin puolesta.

  Kuluttujapuolellakin pitäisi olla tarjolla vaihtoehto liittymälle, jossa uploadia ei ole rajoitettu. Teknisen vikapalvelun mukaan vaihtoehto olisi siirtytää yrityspuolen liittymiin...

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.