Miten vaihdan modeemini APN julkiseksi?

Minulla on siis DNA Valokuitu Plus -modeemi DG200AC Wifin kautta yhdistettynä, enkä löydä kohtaa, josta vaihtaa APN.
Luka Autio Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Kun on kiinteä liittymä on aina dna:lla julkinen ip käytössä. Apn on vain mobiilipuolen asetus.
    Sami
  • Hei Luka! APN on vain mokkuloihin vaihdettava asetus, kiinteä laajakaista sisältää jo julkisen IP-osoitteen
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Siltaavassa tilassa voi käyttää 5 laitetta ja ne saavat suoraan julkisen IP-osoitteen. Reitittävässä tilassa modeemia antaa laitteille oman IP-osoittensa ja julkisia IP-osoitteita on vai 1 kpl.