Miten voi tarkistaa saldon prepaid liittymästä ilman puhelinta?

Miten voi tarkistaa salodon liittymästä josta ei pääse lähettämään tekstiviestiä tai surffaamaan osoitteeseen? Minulla kortti on laitettu hälytysjärjestelmään. Se on.tiedossa että muutoin toimii 12 kk latauksesta.

Kommentit

• Hei Erkki!

Ainut tapa tarkistaa saldo tässä tapauksessa on ensin rekisteröidä prepaid liittymä DNA Minun palveluni -sivustolla nimellesi, tämän jälkeen saldotiedot näkyvät sivuston kautta: https://minunpalveluni.dna.fi/kirjautuminen#
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Kuinka voin tarkistaa käyttämäni riistakameran DNA-Prepaid liittymän saldon
  • Liittymä tarvitsee ensin rekisteröidä, tämän jälkeen voit tarkastella liittymän tietoja DNA Minun palveluni -sivustolla yllä olevan ohjeen mukaisesti. Kirjautuminen tapahtuu DNA Tunnuksella joka tarvitsee luoda ensin
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Rekisteröimällä sen liittymän ja katsomalla sitten Minun palveluista kuten tuossa edellä jo kerrottiin.
  • Ei toimi Dna data prepaidin kanssa mikään konsti. Eli rekisteröintibonuksena saatu 6 kk / 9 GT saldo ei näy enää mistään.
    Voisitte lopettaa noiden paikkansa pitämättömien väitteitten esittämisen.
  • Hei Ourasi!

Onko tuo rekisteröintipalkkio siis missään vaiheessa näkynytkään liittymällä?
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Toisessa ketjussa:
    https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/mista-saan-selville-prepaid-liityman-saldon/#c3050130
    Olen kysellelyt asiaa useaan kertaan parin kuukauden ajan. Yhden ainoan kerran (20.8.2018) näkyi saldo oikein:
    "Nyt näkyy m.prepaid.dna.fi -sivulla, että käytössä on rajoittamaton 2/7 vrk, jonossa 9 Gt 180 vrk.
    Omissa palveluissa ei edelleenkään näy muuta kuin saldo 0 Gt ja kehotus: Ladattava mennessä: 13.04.2019"

Siihenpä ne tiedot nollautuivatkin, kun se viimeksi ostettu 7 vrk paketti loppui, eikä ketään tunnu asia DNA:lla kiinnostavan.
  • Otathan tässä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse jossa voidaan katsoa tarkemmin tuota tilannetta. Kiitos!

Asiakaspalvelu 044 144 044
    ma-pe 8-18
    la 9-16.30
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • En soittanut, vaan kävin DNA:n myymälässä Keravalla, josta kaveri soitti jonnekin tukeen.
    Tieto sieltä: DNA Dataprepaidissa EI saa tuota bonussaldoa mitenkään selville.
    Miksi asiakkaiden täytyy tuollaiset asiat yksitellen selvittää?
  • Tiedon saa tarvittaessa asiakaspalvelustamme, aivan kuten aiemmin kerroimme.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Tietoa DNA Dataprepaidin bonussaldosta EI saanut asiakaspalvelusta. Sitä ei saa mistään, ei puhelimesta, ei omilta sivuilta, ei asiakaspalvelusta.
    Suurin piirteinhän sen näkee puhelimen datakäytöstä (jos SIM on puhelimessa), mutta ei se auta esim. riistakameran tai muun etäkäytön yhteydessä.
  • Miten tuon DNA Dataprepaidin (tai muunkin prepaidin) rekisteröinnin voi poistaa omista palveluista? Turha sitä on roikuttaa siellä kuormittamassa teidän systeemiä, kun ei se kerro saldoa.
    Ourasi
  • Miten DNA- prepaid-liittymän saldon voi siis tarkistaa ilman että ko prepaid-liittymästä lähettää tekstiviestin?  Jos tämä toimii teillä, että saldon saa heti netistä tarkistettua (siis ennen uudelleenlataamista eli 1-ostokerran kortilla) - niin vaihden liittymän teille.

Olen hankkinut gsm-pistorasian, jonne tulee sim-kortti sisään ja se lähettää viestin omaan puhelimeeni, jos loma-asunnossani lämpötila laskee määritellyn rajan ali. Tämä on tärkeää, jotta voin varmistua että lämmityslaitteet eivät toimi ja vaarana on vesijohtojen jäätyminen.
    Liittymäähän ei kovin useasti käytetä, joten saldo riittää pitkälle, vain tekstiviestejä lähtee laitteesta.
    Sim-korttihan on laitteen sisällä eikä sitä voi sieltä ottaa pois saldonkyselyä varten - en ainakaan viitsi lähteä sellaiseen operaatioon ja taas uudelleen ohjelmoida laitetaa kun sim-kortti laitetaan takaisin.

Josko joku DNA:lta vastaisi tähän kansantajuisesti - tämä ei todellakaan ole pieni ongelma, koska nämä laitteet (jossa käytetään simkorttia) tulevat lisääntymään tulevaisuudessa koko ajan.  Tämä on siis kehityksen paikka operaattoreille ja joka sen ensimmäisenä keksii, on taatusti suosittu.
    epätoivoinen
  • Hei, jos prepaid -liittymän sim-kortti on esim. etäohjauslaitteessa, niin vaihtoehto tarkistaa saldo on ensin rekisteröidä prepaid liittymä DNA Minun palveluni -sivustolla nimiisi, tämän jälkeen saldotiedot näkyvät sivuston kautta: https://minunpalveluni.dna.fi/kirjautuminen#

Luo siis ensin DNA Tunnus ylläolevassa osoitteessa, sen jälkeen sisäänkirjautumisen jälkeen voit rekisteröidä ostamasi Prepaid -liittymäsi.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • @epätoivoinen

Jos hankit DNA:n prepaidin , niin suosittelen Super Prepaidia. Sen voi rekisteröidä Minun palveluissa ja silloin pääset hallinnoimaan sitä netissä. Muiden prepaidien nettihallinnointi ei oikein toimi , mutta tuon em. hallinnointi ainakin minulla toimii kohtuullisesti.

https://minunpalveluni.dna.fi/kirjautuminen#