Mitenkä vaihdan DNA Hubin käyttäjätunnusta?

Missään kohtaa DNA TV:n valikkoja en löydä kirjaudu ulos -nappia tai vaihda käyttäjää -kohtaa. Onko se lukittu aina tiettyyn laitteeseen?

Kommentit

• On. DNA tekee sen hubin rekisteröinnin tiliisi.
    JJJ
  • Ilkka, näköjään minun aiemmat kommentit poistettu, pyysit ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun OmaDna sovelluksen kautta, ei tuottanut toivottua tulosta. Pystytkö sinä auttamaan suoraan?
    Dani
  • Ei tainnut sopia keskustelumme DNA:lle, kun piti poistaa. Mitä ne @Dani ehdotti sieltä Asiakaspalvelusta, sitä 24kk sopimusta tai hinnankorotusta kenties?
    JJJ
  • 24kk sopimusta, ihmettelen että mistä maksan lisää kun olen jo laitteen maksanut ja Dna Tv palvelu ollut siitä asti kun se on tullut.
    Dani
  • Nykyään sopimuksessa lukee että jatkuu 24kk jälkeen "toistaiseksi voimassaolevan hinnaston mukaan", eli samalla hinnalla käytönnössä kun sen ekat 24kk. Eli esim itselläni on 10e/kk niin kauan kun tuota käytän.

Sitäpä juuri mietin että miten menee, jos sen sanoo poikki jossain vaiheessa (24kk jälkeen) ja haluaa taas jatkaa myöhemmin, niin onko tehtävä uusi 24kk sopimus (ja saisi uuden laiteenkin samaan hintaan, vaikkei tarvetta olisikaan). Canal Digitalilla joskus 10 vuotta sitten tappelin samasta asiasta ja niillä oli juuri noin idioottimaisesti asia.