Mitkä ovat kaapeli tv verkon taajuudet ja kanavia ei löydy.

Mikään telkkari koko talossa ei osaa löytää muuta kuin muutamia kanavia ja nekin pätkivät. Ongelma alkoin 31.8. tehdyn kanava paikkojen muutoksen jälkeen. On yritetty palauttaa tehdas asetukset ja hakea kanavat uudelleen 3 eri telkkarissa, jotka sijaitsevat eri huoneissa, joten ongelma ei ole telkkarissa tai johdossa telkkarista seinään. Oletettavasti ei myöskään muussa kaapelissa, sillä kaikki toimi hyvin vielä 30.8. Olisi kiva tietää millä  taajuuksilla kanavia kaapeliverkossa löytyy, että voisi yrittää manuaalisesti asettaa kanavat.