MMS sisältöni eivät aukea

Moikka. Mies ystäväni lähetti minulle kuvan, mutta se vaan junnaa paikallaan eikä avaa sitä. Mistä voi olla kyse? Tämä on ensimmäinen kuva mitä minulle yritetään lähettää uudella liittymällä.
Katja Salonen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

  • Hei Katja! Varmistathan että puhelimessa on mobiilidata kytketty päälle, MMS viestit eivät lataudu pelkän WiFi yhteyden välityksellä
    DNA Iiro palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.