Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

MMS-viestien avaaminen

Miksi DNA mms viestit eivät aukea tietokoneella, kun laittaa osoitteeksi www.dna.fi/mms
niin tällaista osoitetta ei löydy ,tarkista osoite, osoite väärä aikaisemmin on toiminut aina

Kommentit

  • Hei Jorma!

    Kyseinen sivusto on poistettu käytöstä, joten jatkossa MMS-viestejä on mahdollista lukea vain MMS-liikennettä tukevalla puhelimella.

    DNA Ida S palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.