MMS-viestien kalleus

Mikä maksaa 40 senttiä DNA:n liittymillä MMS-viesteissä? Esim. käytön mukaan myytävät liittymät, MMS 40 senttiä ja SMS 7 senttiä. Miksi MMS on kalliimpi, kun kuitenkin liittymissä on rajaton data - MMS kohtuulliseksi!

MIten olisi laskuttaa vaikka sähköpostiliikennettä 20 senttiä kappaleelta? Saisitte vähän tuottoa, kun MMS-hinta on ollut aina niin kallis.

Mikä MMS-viestissä maksaa DNA:lla.
Asiakas 1M Ilmoita asiaton sisältö