MMS-viestien kalleus

Mikä maksaa 40 senttiä DNA:n liittymillä MMS-viesteissä? Esim. käytön mukaan myytävät liittymät, MMS 40 senttiä ja SMS 7 senttiä. Miksi MMS on kalliimpi, kun kuitenkin liittymissä on rajaton data - MMS kohtuulliseksi!

MIten olisi laskuttaa vaikka sähköpostiliikennettä 20 senttiä kappaleelta? Saisitte vähän tuottoa, kun MMS-hinta on ollut aina niin kallis.

Mikä MMS-viestissä maksaa DNA:lla.
Asiakas 1M Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• SMS (Short Message Service)  = vain tekstiä
    MMS (Multimedia Messaging Service) = multimediaa, kuten videota, ääntä ja videota, siksi se on kalliimpi.
    mie
  • Hups, tuli videota kaksi kertaa, kun piti olla kuvia, ääntä ja videota 😀
    mie
  • Miksi Elisalla vastaavalla Jämpti 1M liittymällä MMS maksaa viestien kanssa identtiset 7 snt?
    Asiakas 1M
  • Niinpä.

Toki jos käytössä on älypuhelin , niin siihen voi asentaa esim. WhatsAppin tai jonkun muun viestisovelluksen ja ei tarvitse maksaa viesteistä erikseen mitään. Haittapuoli on , että vastaanottajalla täytyy olla myös se sama sovellus, kun toistaiseksi ei eri sovellukset toimi ristiin.
    Veikko
  • Mutta eihän se poista sitä ongelmaa että DNA MMS on reippaasti ylihinnoiteltu. Katsokaa mitä MMS Elisalla maksaa!!
    Asiakas 1M
  • Juu ei se ongelmaa poista , mutta luuletko , että DNA siitä välittää?