Mobiilidata ei toimi.

Puhelimessa ei toimi mobiilidata, ei voi soittaa ja ylälaidassa lukee vain hätäpuhelut. Netti kuitenkin toimii keskustassa, mutta muualla ei. Aikaisemnin ole ollut mitään ongelmia. Mikä voi olla ongelma?
Tuomas Hokkanen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Tuomas!

Kokeilethan ensiapuna käynnistää puhelimen uudelleen. Jos tämä ei auta, ota vielä SIM-kortti hetkeksi pois, aseta se uudelleen paikoilleen ja avaa kortin lukitus PIN-koodin antamalla. Lähteekö yhteys toimimaan tämän jälkeen normaalisti?
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Ei auttanut.
    Tuomas Hokkanen
  • Olisitko siinä tapauksessa asiakaspalveluumme yhteydessä, niin pääsemme tarkistamaan mistä voisi olla kyse. Tai pääsetkö suoraan DNA Kauppaan vaihtamaan sim-korttisi uuteen? Jos kyse on prepaid -liittymästä, uuden sim-kortin saa vain asiakaspalvelustamme.