mobiilidata ei toimi oneplus:ssa

omistan oneplus 7t-puhelimen.

kun laitan mobiilidatan päälle se näyttää, että yhteys on 4g/4g+ mutta se toimii ehkä korkeintaan 8 minuuttia kunnes nettiyhteys jumittaa appeissä/nettiselaimessa.
saan aina yhteyden takaisin jos laitan mobiilidatan pois ja takaisin päälle, mutta ongelma ei siltikään korjaannu lopullisesti.

olen kokeillut apn:n vaihtamista pari kertaa mutta se ei juuri auta ollenkaan.
olen myös matkustanut kolmen eri paikan välillä viimeiset kolme viikkoa ja ongelma on pysynyt samana sijainnistani huolimatta.

vika tosiaan siis ulottuu vain internet-yhteyteen.

Kommentit

• Testaileppa IPv4 ja IPv6 asetuksia, jos IPv6 jotenkin sekottaa. Eli vain IPv4.

Tarkista puhelimesta pysyykö sillä ip kun netti ei toimi.

Toimiiko vaikka 2G tai 3G pakotuksella paremmin? Epäilisin että puhelimessa joku virransäästö ominaisuus ja mobiilidata ei kerkeä herärä, vai katkeaako yhteys kesken netissä surffailun? Toimiiko puhelut kun netti ei toimi?

Sami