Mobiilidata ei toimi yhtäkkiä

Kakkospuhelin jossa on vain 4G liittymässä, eli ei voi soittaa ja tekstata, oli kateissa kuukauden tai pari sängyn alla. Tänään löysin, käynnistin, wifillä pääs nettiin, mutta mobiiliverkko ei toimi sisällä eikä ulkona. Katoin asetuksista, että kyllä pitäs olla kaikki asetukset kohillaan, resetoin internet-asetukset ja hain operaattoreita jne. Ei auttanut. Lasku on varmaan kyllä maksettu kun wifin pystyi jakamaan muille laitteille?

Luuri on siis google pixel.

Kommentit

• Hei Vilho!

Eli saitko yhteyden jaettua muille laitteille tuosta Pixelistä vai onnistuiko toisen laitteen wifi-verkon käyttö puhlimella? Löytääkö puhelin lainkaan 4G- tai 3G-verkkoa?

Parhaiten ongelmaa päästään selvittämään, kun soitat suoraan asiakapalveluumme numeroon 044 144 044. Palvelemme tänään lauantaina klo 16.30 asti ja arkisin 8-18.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Luulin, että mobiilidatan jakaminen muihin laitteisiin toimi, mutta ei pystynyt yhdistämään nettiin. Pixelissä toimii kyllä wifi ja itse pixel voi yhdistää nettiin. Tällä hetkellä epäilen, että lasku on maksamatta tai koko liittymä suljettu uuden modeemin hankinnan myötä (pixelin sim tuli vanhan modeemin mukana kaupan päällisiks).
  • Pirauta siinä tapauksessa asiakaspalveluun 044 144 044 tai laita meille yksityisviestiä Facebokissa, niin tarkistetaan asia.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • juu
  • Koira iha hädäs ei saa kännykkää toimimaa :DDD