Mobiilidata katkeaa itsestään päivittäin ja palautuu uudelleen käynnistyksen jälkeen.

Samsung A6 uusi puhelin ja uusi mikrosim kortti. Alusta alkaen netti katkeilee itsestään ja netin kautta tulevat viestit jää tulematta. Ongelma esiintyy lähes päivittäin. Vian havaitsee ainoastaan siitä kun yrittää avata jotain uutta verkkosivua, muuten kaikki näyttää päällisin puolin olevan ok. Puhelimen uudelleen käynnistys palauttaa netti yhteyden.

Kommentit

• Tarvittaessa puhelin kannattaa toimittaa huoltoon, tämä onnistuu DNA Kaupan kautta.

www.dna.fi/myymalat
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Juuri samanmoinen ongelma uuden Xiaomi MI 9T puhelimen kanssa, netti jumittuu joka päivä jossain välissä, vaikka päälisin puolin näkyy 4G verkko jne. mutta mikään ei lataudu enää. Huomasin että, käyttämällä puhelinta lentokonetilassa toiminnot palautuu ja netti kulkee nopeasti taas toistaiseksi. Onko tälle mitään selitystä? Ikään kuin jokin palomuuri estäisi yhtäkkiä kaiken verkkoliikenteen. Onko laitteeni viallinen ja tarvii huoltoa vai voiko tätä yrittää selvittää muutoin?
    Tmu