Mobiilidata

Miten perusdatahinnoitelun saa pois?

Ville ojala Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Moikka! Tarkoitatko nyt DNA Super Prepaidin dataveloitusta? Jos mobiilidataa ei käytä, ei veloitusta tuosta mene, joten mobiilidatan voi ottaa vaikkapa puhelimen asetuksista pois päältä.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Tarkoitan. Ja kyllä se menee vaikka mobiilidata on pois päältä.
    Ville ojala
  • Jos mobiilidata on pois päältä, ei pitäisi mennä veloitusta, koska dataa ei liittymän kautta pääse siirtymään. Olisitko tarvittaessa asiakaspalveluumme 044 144 044 yhteydessä tilanteen selvittämiseksi, pääsemme sitä kautta tutkimaan tilannetta tarkemmin.